Επικό «άκυρο» δημοσιογράφων από πολίτες: Έψαχναν κάποιον για να κατηγορήσει τις διαδηλώσεις... και δεν βρήκαν κανέναν! - ΒΙΝΤΕΟ


 Προσπάθεια να βρουν πολίτες να κατηγορήσουν τις διαδηλώσεις για την αύξηση των κρουσμάτων στη Νέα Σμύρνη έκαναν δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, αλλά τελικά... δεν βρήκαν κανέναν. 


Από εδώ το πάνε από εκεί το φέρνουν αλλά δεν καταφέρνουν να πείσουν την κοινωνία ότι οι διαδηλώσεις είναι εστίες υπερμετάδοσης κορωνοϊού.


Το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ ήταν φιλόδοξο αλλά δεν τους βγήκε ο ισχυρισμός Μητσοτάκη περί διασποράς του ιού στις διαδηλώσεις.


Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο, αφού μέχρι σήμερα όλες οι μελέτες αφορούν συγκεκριμένες περιπτώσεις με συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά, ο ΣΚΑΙ πλησίασε απλούς πολίτες. Ωστόσο, δεν βρήκε κανέναν να πει ότι για τα κρούσματα στη Νέα Σμύρνη φταίνε οι διαδηλώσεις.


Αντίθετα οι πολίτες δήλωσαν ότι αποφεύγουν τις μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μάλιστα ένας από αυτούς έδειξε να μην πιστεύει καν ότι όντως υπάρχει υπερμετάδοση στην περιοχή επικαλουμένος τα ελάχιστα θετικά τεστ που εντοπίστηκαν μία εβδομάδα πριν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Νέα Σμύρνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια :