Γ.Τράγκας: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρωμάει ανικανότητα και γλιστράει μέσα σε σκάνδαλα»

 Ο γνωστός δημοσιογράφος και επικεφαλής του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Γιώργος Τράγκας, αναφέρθηκε στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του. 

Ο Γ.Τράγκας μίλησε για την κατάσταση στην οποία έχει επέλθει η ελληνική κοινωνία εξαιτίας των κυβερνητικών μέτρων, αλλά και για την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ να εκμεταλλευτεί την οργή των πολιτών για την παρούσα κυβέρνηση. 

Όσα είπε ο Γιώργος Τράγκας

«Μυρίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Βρωμάει ανικανότητα και γλιστράει μέσα σε μικρά και μεγάλα σκάνδαλα: Απευθείας αναθέσεις και αρνητικά πολιτικά ρεκόρ τόσο στον τομέα της υγείας όσο και στην εθνική οικονομία και τα εθνικά θέματα. Όπως σημειώνει σήμερα ο Τύπος, εκεί στο Μαξίμου οι πάντες έχουν αποτύχει και τα «έξυπνα» μέτρα των λοιμωξιολόγων έχουν προκαλέσει χιλιάδες μολύνσεις από το κορονοϊό, ενώ οι νεκροί ξεπέρασαν τους 8.000!

Τρέμει η γη κάτω από τα πόδια του. Ποτάμι ο ιδρώτας στον ύπνο του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πληροφορείται καθημερινά ότι καταρρέει δημοσκοπικά η «μαύρη» ΝΔ σε όλη την επικράτεια. Εάν κάνει αύριο εκλογές και μάλιστα με αναλογική, δεν θα υπερβεί το 22% ή το 23% ακόμα και αν αποπειραθεί κάλπες με αυστηρά υγειονομικά και αστυνομικά μέτρα, ακόμα και αν αποπειραθεί νοθεία στο μέτρημα. Το ξέρει και για αυτό έσπευσε χθες να ανακοινώσει ότι «παγώνουν» οι πλειστηριασμοί έως τις 31 Μαΐου.

Όσοι τον γλείφουν στο Μαξίμου, του είπαν ότι η κατάσταση είναι δραματική, και ότι εκατομμύρια άνεργοι αναλογίζονται τους πλειστηριασμούς, την ανεργία και τη φτώχεια τους και τον αφορίζουν τεντώνοντας τα δάκτυλα και των δύο χεριών προς την πλευρά του Μαξίμου. Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη, και για να είμαι ακριβέστερος, μια κυβέρνηση του μνημονίου ελεγχόμενη πλήρως από τους Γερμανούς, ανακοινώνει ότι «παγώνει» τους πλειστηριασμούς για την πρώτη κατοικία για χρέη έως 250.000 ευρώ μέχρι το τέλος Μαΐου του 2021.

Ο Μητσοτάκης είναι κορυφαίος «Μινχάουζεν» και εχθρός του λαού. Είναι ο πλέον ανθέλληνας, γερμανόφιλος και εθνομηδενιστής. Όλη η πολιτική σκηνή του τόπου, όπως και χιλιάδες δικηγόροι γνωρίζουν ότι λέει ψέματα. Μόλις ξεκινήσει ο νέος πτωχευτικός νόμος την πρώτη Ιουνίου, εκατομμύρια άνθρωποι θα αντιμετωπίσουν τη βίαιη πτώχευση, την απόλυτη ένδεια και οι περισσότεροι την έλλειψη στέγης. Τεσσερισήμισι εκατομμύρια ΑΦΜ Ελλήνων πολιτών, δανειολήπτες τραπεζών και έχοντες χρέη προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία θα εξανεμιστούν από τον τυφώνα του νέου πτωχευτικού νόμου και των μαζικών πλειστηριασμών.

Ο σημερινός πρωθυπουργός είναι κορυφαίος πολιτικός απατεώνας, διότι υπόσχεται στους πολίτες λαγούς με πετραχήλια, και με πομπώδη τρόπο αναφέρεται στις ευρωπαϊκές ενισχύσεις των δισεκατομμυρίων ευρώ, από τα οποία δεν θα καταλήξει τίποτα τουλάχιστον στο 40% με 50% των ελληνικών επιχειρήσεων που είναι στο λουκέτο επί ένα έτος. Αντίθετα, η όλη διαδικασία της απορρόφησης αυτών των κονδυλίων από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάπτυξης θα υποχρεώσει τους μικρούς της αγοράς και ήδη πτωχευμένους να οδηγηθούν σε εξαγορές και σε υποχρεωτικές συγχωνεύσεις με τους μεγάλους της αγοράς. Αυτό ήταν και μια βασική πτυχή των δόλιων σχεδίων της «μαύρης», νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης. Αυτό ήταν και το σχέδιο αξιοποίησης του «μείνετε σπίτι μείνετε ασφαλείς», προκειμένου να ενισχυθούν τα μεγάλα μερίδια της αγοράς με επιθετικές εξαγορές ή έναντι πινακίου φακής των μικρότερων μεριδίων.

Είναι θλιβερό αλλά ο κύριος Μητσοτάκης είναι ο μεγαλύτερος προδότης των δικαίων και των συμφερόντων του Ελληνικού λαού. Έχει ήδη προδώσει με τις πολιτικές επιλογές του όλα τα ουσιώδη συμφέροντα για την αξιοπρεπή διαβίωση της Ελληνικής κοινωνίας. Μειώνει ολοένα και περισσότερο το βιοτικό επίπεδό της, πολτοποιεί υπέρ της Ολιγαρχίας την αστική και μικροαστική τάξη, και μειώνει το προσδόκιμο ζωής του Ελληνικού πληθυσμού οξύνοντας έτη περισσότερο το θανάσιμο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

Έσπευσε να ανακοινώσει «πάγωμα» των πλειστηριασμών, αν θυμάμαι καλά είναι η τρίτη ή τέταρτη φορά που δήθεν «παγώνουν» οι πλειστηριασμοί, ενώ συνεργάζεται στενά με τις τράπεζες για την εξόντωση του Ελληνικού λαού. Επιχειρεί να διασώσει την Τράπεζα Πειραιώς εγκρίνοντας διάφορα τεχνάσματα για να μην ναυαγήσει και βυθιστεί, ενώ η θυγατρική Intrum αρχίζει να εξαερώνεται γιατί όσα κάνει ελέγχονται και ερευνώνται από τους νομικούς κύκλους και τους δικαστές ως παράνομα και αντισυνταγματικά. Από όσα μαθαίνουν οι δικηγόροι του Κινήματος, η Intrum πρόκειται να διαλυθεί και να αντικατασταθεί με άλλη εταιρία, ενώ ελέγχεται για την παράνομη μεταφορά προσωπικών δεδομένων στο εξωτερικό άνευ συναίνεσης δανειοληπτών της Πειραιώς.

Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού δεν εμπιστεύεται πλέον τον γιο του «Εφιάλτη» – αποστάτη που ανέτρεψε τη Δημοκρατία. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν εμπιστεύεται την «μαύρη» Δημοκρατία από την οποία αποσχίζονται τόσο οι Καραμανλικοί όσο και οι υπόλοιποι οπαδοί της ΝΔ, Σαμαρικοί και άλλοι, που εντοπίζουν τον εθνομηδενισμό και τον ανθελληνισμό όλων των πολιτικών επιλογών του σημερινού πρωθυπουργού. Το σικέ πολιτικό σκηνικό έχει στήσει ένα ακόμα θέατρο για τις τηλεοπτικές άδειες, για τον κύριο Νίκο Παππά και για όσα έχει καταθέσει ο μεγαλοεργολάβος Χρήστος Καλογρίτσας. Όλο αυτό το σκηνικό δεν αποσπά το μυαλό των ανθρώπων από την πείνα και την ανεργία που απλώνεται σε όλη την πατρίδα μας.

Όλοι γνωρίζουν ότι ο νέος πτωχευτικός νόμος θα εξαφανίσει οικονομικά, θα δολοφονήσει εκατομμύρια Έλληνες. Οργανωθείτε και συσπειρωθείτε σε όλη τη χώρα. Αυτά που ήρθαν και έρχονται επί ημερών Μητσοτάκη είναι απίστευτα. Όλα αυτά που έφερε και φέρνει στη ζωή μας ο γιος του «Εφιάλτη» οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε παραχωρήσεις στο Αιγαίο. Αφού ακούσαμε το «δύο κράτη και τέλος» για το Κυπριακό (δηλώσεις Ερσίν Τατάρ), αφού ουσιαστικά ακούσαμε την προσάρτηση των Κατεχομένων στην Τουρκία, χθες η Άγκυρα φώναξε ότι εμείς οι Έλληνες δεν τηρούμε και δεν προστατεύουμε τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα!

Οι παλιότεροι αντιλαμβάνονται εύκολα ότι επί ημερών της «μαύρης» κυβέρνησης Μητσοτάκη ξεκίνησε και πάλι παρόμοια επιχείρηση με εκείνη που είχαν πραγματοποιήσει επιτυχώς στην Κύπρο. Έτσι και στο νησί της Αφροδίτης είχαν ξεκινήσει μιλώντας για τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας την οποία καθοδόν μετέτρεψαν σε τουρκική κοινότητα. Και αργότερα αξιοποιώντας τα εγκλήματα των Απριλιανών έστειλαν τον Αττίλα να κόψει στη μέση το κορμί της Αφροδίτης. Έτσι θα γίνει και με το Αιγαίο και με τη Θράκη. Οι Τούρκοι θα κραυγάζουν συνεχώς για τα εγκλήματα των Ελλήνων εναντίον της τουρκικής μειονότητας και στη συνέχεια θα επιτεθούν και στο Αιγαίο και στη Θράκη.

Ο γιός του αποστάτη, που δημιούργησε όλες τις προϋποθέσεις για να έρθει η Απριλιανή δικτατορία στον τόπο μας, επαναλαμβάνει τα εγκλήματα του πατέρα του. Προωθεί την ιδεολογία των Ροζάκηδων, των Ρεπούσηδων και δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις αδυναμίας της χώρας για να πάμε σε αλλαγές των συνόρων και την επαναδιατύπωση του χάρτη του Λοζάνης.

Μην έχετε καμία αμφιβολία, επαγρυπνείτε, οργανωθείτε, συσπειρωθείτε σε όλη την χώρα. Ενταχθείτε στο Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» και δημιουργείστε επιτροπές και ομάδες του Κινήματος σε όλες τις πόλεις, σε όλα τα νησιά μας, σε όλα τα χωριά. Μην αργοπορείτε. Ο δόλιος και γερμανοκινούμενος έχει στο νου του να κάνει εκλογές τον Μάιο ή μέσα στο καλοκαίρι. Θέλει να υφαρπάξει την ψήφο των Ελλήνων. Σε αυτό τον βοηθάει η δραματική αποσύνθεση εντός του ΣΥΡΙΖΑ και το γεγονός ότι ίδιες ενοχές στα εθνικά θέματα σκεπάζουν τον Κυριάκο και τον Αλέξη. Μην χάνετε χρόνο. Ακόμη και σήμερα οργανώστε στη γειτονιά σας τον πυρήνα ή την ομάδα που βλέπει διέξοδο, που βλέπει μια εναλλακτική στο Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι».

Η κατάσταση στην οικονομία είναι περισσότερο από τραγική. Το ξέρουν όλοι αυτοί που τον γλείφουν και του λένε ότι είναι «μεγάλος» πρωθυπουργός. Ο Μητσοτάκης γλιστράει στην άβυσσο της οργής του θυμού και του μίσους ενός πολύπαθου και βασανισμένου λαού. Εκτελεί με όλες τις πολιτικές αποφάσεις του εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες, ενώ οι περισσότεροι τουλάχιστον τον θεωρούν «μια αρρωστημένη πολιτική φιγούρα που καταστρέφει τον τόπο και μολύνει την κοινωνία με όσα πράττει και λέει». Μην έχετε καμία αμφιβολία, την ώρα της μεγάλής οικονομικής αδυναμίας η Τουρκία θα δημιουργήσει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, προκειμένου να εξάγει την κρίση της και παρακάμπτοντας τις αντιστάσεις Αμερικανών και Γάλλων. Την κρίσιμη ώρα θα ανταλλάξει την παραμονή του στο ΝΑΤΟ και την απενεργοποίηση των S400 με το μοίρασμα του Αιγαίου.

Ο Μητσοτάκης είναι παλιός και νέος δέσμιος των συμφωνιών με τον Μπιλ Γκέιτς, με τη Siemens, με τις φαρμακοβιομηχανίες και με πλήθος άλλων συμφερόντων που χειροκροτεί και υπηρετεί μπροστά στα μάτια του Ελληνικού λαού. Όλοι έχουν καταλάβει ότι μια ελληνική οικογένεια τύπου «Μουγκάμπε» έχει καταλάβει την εξουσία στην Ελλάδα. Η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού έχει κατανοήσει ποιος είναι, τι ψυχισμό έχει και πόσο ικανός είναι ο γιος του «Εφιάλτη», ο γιος του αποστάτη. Δυστυχώς τόσο η αξιωματική αντιπολίτευση όσο και τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής συμμετέχουν στην νεοφιλελεύθερη γερμανική παρτιτούρα του Μητσοτάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον υπό διάλυση ΣΥΡΙΖΑ άγεται και φέρεται αποφεύγοντας υψηλές θερμοκρασίες εναντίον του εγκάθετου της γερμανικής Καγκελαρίας. Τυλιγμένος με τον μανδύα ενοχής των Πρεσπών, υπακούει και αυτός στα υπόγεια κελεύσματα του Βερολίνου. Το κανάλι του φαληρικού όρμου, και όλα τα  φιλοκυβερνητικά κανάλια, οι δημοσκόποι και το σικέ παιχνίδι με τον Τσίπρα αλλά και με τον Βελόπουλο, που τον θεωρεί δεξαμενή από όπου θα πάρει τις απώλειες της ΝΔ, προσπαθούν να κρατήσουν στην εξουσία αυτόν που θεωρεί την ιερή γη μας, την αιώνια Ελλάδα «επαρχία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας που επαναστάτησε και απέκτησε την Ανεξαρτησία της βρίσκοντας ένα νήμα από το Βυζάντιο και την Αρχαία Ελλάδα και με τη βοήθεια των ξένων». Δηλαδή ο σημερινός πρωθυπουργός πιστεύει όσα λέει ο κύριος Πέτρος Τατσόπουλος, ο κύριος Θάνος Βερέμης και ο κύριος Δημήτρης Καιρίδης».

loading...