Εδω βλέπουμε μαζί με τον θύτη μικρών παιδιών άλλον ενα “καλλιτέχνη” της υποκουλτούρας.

Επειδή πολλά ακούγονται με πρώτους και καλύτερους τους κολαουζους της ΝΔ καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε πως σε τέτοιου είδους αποτρόπαιες πράξεις όπως του Λιγναδη δεν καταδικάζουμε με βάση τα πολιτικά και ιδεολογικά πιστεύω. 

Υπάρχει ένα αλλα εν προκειμένω. Εδω βλέπουμε μαζί με τον θύτη μικρών παιδιών άλλον ενα “καλλιτέχνη” της υποκουλτούρας. Αυτός δεν είναι αλλος απο τον Λαζόπουλο. Ο αριστερός που αμείβοταν με χιλιάδες ευρώ ανα επεισόδιο απο το γερμανικό κανάλι ώστε να κάνει προπαγάνδα υπέρ του Τσίπρα. Ο άνθρωπος που σε συνέντευξή του είχε πει πως “όλη η Ευρώπη να μετατραπεί σε ακροδεξιά εγω θα είμαι απέναντι”. Παράδειγμα προς μίμηση αριστερού λαϊκού καλλιτέχνη που τα Σαββατοκύριακα έκανε εξορμήσεις με το πολυτελέστατο κότερο του κάνοντας τις μυτιές του μαζί με τα φιλαράκια του. 

Ο Ρουβάς πέρα από τις προσωπικές επιλογές που έχει κάνει και δεν μας αφορούν είναι γεγονός πως ήταν ένας εκ των πολλών του καλλιτεχνικού χώρου που την ώρα που ο ελληνικός λαος ύψωσε το ανάστημά του και είπε το περήφανο ΟΧΙ αυτός εκ του ασφαλούς μαζί με κάτι τύπους των βορείων προαστίων με τα μεταξωτά πουκάμισα και τις σαμπάνιες στο χέρι βρισκόταν έξωθεν του Συντάγματος και έλεγαν “Μένουμε Ευρώπη”. 

Εν τέλει ο αριστεροκρατούμενος χώρος της τέχνης διακρίνεται για την υποκρισία, τη σαπίλα και το ψέμα. Ότι ακριβώς είναι και η αριστερά..

Νίκος Μακρής

loading...