Η Πεθερά (απο Ευβοια) όμως δεν την ήθελε και ήταν πολύ σατανική γυναίκα

 Η Θεία μου , στα 20 της αραβωνιαστηκε τον αντρα της που ηταν δικηγορος απο την Αθηνα. Η Πεθερα (απο Ευβοια) ομως δεν την ήθελε και ηταν πολυ σατανικη γυναικα και μαλλον πολλα χρονια στην μαγεία. Ετσι οταν παντρευτηκε το ζευγαρι και απεκτησε 1 αγορακι , η πεθερα τους δελεασε να ερθουνε απο το Κιλκις και να μεινουνε Αθηνα. Μαλιστα τους εδωσε το σπιτι της και δηθεν αυτη θα εφτιαχνε απο πανω την γκαρσονιερα. Ολα παγιδα για να κάνει κακο!

Μολις το ζευγαρι πατησε το ποδι του Αθηνα, η πεθερα εφερνε διαφορα μαγια μεσα στο σπιτι για να πεθανει η νύφη ή να χωρισουνε. Βρισκανε φυλακτάρια , χωματα, κερια, κερματα τυλιγμενα σε υφασμα κτλ. Ολα τα καιγανε με την καθοδηγηση Ιερεα και πινανε αγιασμο. Μια φορα, η σατανικη πεθερα ειχε φερει στο σπιτι μια Εικονα Της Αγιας Βαρβαρας και απο πισω ειχε ενα τριγωνικο χαρτι με σολωμονικη…..το καψανε και αυτο και στον κηπο κατω ειχανε μαζευτει μαυρες γατες που ξερνουσανε. Το ζευγαρι φρικαρε με ολα αυτα που ζουσανε και οτι βρισκανε το καιγανε και πηγαινανε στην Εκκλησια συχνα ,ενω ειχανε επικοινωνια και με το αγιο ορος.

 Η πεθερα, ειχε παραφρονησει γιατι δεν πιανανε τα μαγια της!!!!! Ετσι αρχισε να κανει φασαριες στο σπιτι. Ειχε σκασει απο το κακο της και συνεχιζε τα δαιμονικα. Την βρισκανε τα ξημερωματα με κερια στην κουζινα να διαβαζει πραγματα. Μια φορα η νυφη την ακουσε να μιλαει στο τηλεφωνο με μια γυναικα και να της λεει ”σκληρο καρυδι αυτην φοραει σταυρο πανω της”

 Τελικα το ζευγαρι, πουλησανε το σπιτι εκει και φυγανε για το μερος της κοπελας το Κιλκις και ειναι μια χαρα.

 Η Πεθερα τελικα αποτρελαθηκε τελειως, η κορη της χωρισε, καταστραφηκανε οικονομικα, ο πεθερος πεθανε με αιφνιδιο θανατο και τους ηρθανε ολο ατυχιες και κακο.

loading...