GEWKWN

Η ID2020 Alliance ιδρύθηκε από τους Accenture, Microsoft, Gavi, Rockefeller Foundation και IDEO. Οι εταίροι περιλαμβάνουν ΜΚΟ, ιδιωτικές εταιρείες και οργανισμούς των ΗΕ.

Η  ID2020 επιδιώκει να δημιουργήσει ένα ψηφιακό σύστημα ταυτοποίησης που θα αποθηκεύει πληθώρα προσωπικών πληροφοριών και που θα υπερβαίνει τα όρια των εθνικών κυβερνήσεων.

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από την ID2020 το 2018, γράφει ότι τα εμβόλια είναι ο τέλειος τρόπος για να εισαγάγετε την ψηφιακή ταυτότητα στον κόσμο – ειδικά στα βρέφη. Με τον κατάλληλο τίτλο Ανοσοποίηση: ένα σημείο εισόδου για την ψηφιακή ταυτότητα , το άρθρο αναφέρει:

Επειδή η ανοσοποίηση πραγματοποιείται κατά την παιδική ηλικία, η παροχή στα παιδιά μιας ψηφιακής κάρτας υγείας παιδιών θα τους έδινε μια μοναδική, φορητή ψηφιακή ταυτότητα νωρίς στη ζωή. Και καθώς μεγαλώνουν τα παιδιά, η ψηφιακή κάρτα υγείας των παιδιών τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε δευτεροβάθμιες υπηρεσίες, όπως το δημοτικό σχολείο, ή να διευκολύνει τη διαδικασία απόκτησης εναλλακτικών διαπιστευτηρίων. Αποτελεσματικά, η κάρτα υγείας των παιδιών γίνεται το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας νομικής, ευρέως αναγνωρισμένης ταυτότητας.

 

Εν ολίγοις, σύμφωνα με το ID2020, οι εμβολιασμοί είναι η τέλεια ευκαιρία για εισαγωγή ψηφιακής ταυτότητας που θα αποθηκεύει το ιατρικό ιστορικό κάθε ατόμου. Αυτή η ταυτότητα θα χρησιμοποιηθεί επίσης για την παροχή πρόσβασης σε βασικά δικαιώματα και υπηρεσίες.

 

Το ID2020 δοκιμάζει ήδη την εισαγωγή ψηφιακών αναγνωριστικών στην Μπαγκλαντές. Τον Αύγουστο του 2019, το ID2020 δημοσίευσε ένα άρθρο « Αίτημα για πληροφορίες » που αναφέρει:

Η A2i και οι συνεργάτες της Gavi (η  συμμαχία Gavi,  χρηματοδοτείται από τον Μπιλ και τη Μελίντα Γκέιτς, και πάνω από 20 χρόνια αναπτύσσει και διανέμει εμβόλια, σε δηλώσεις του στο BBC ο Μπιλ Γκέιτς είπε ότι η Gavi συζητά με φαρμακευτικές εταιρείες για να διασφαλιστεί η παραγωγή ενός εμβολίου…… σε χρόνο ρεκόρ

Γκουτέρες, o  Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ είπε:  «Μαζί θα νικήσουμε αυτόν τον ιό και θα ξαναχτίσουμε έναν πιο δίκαιο κόσμο ως ενωμένοι παγκόσμιοι πολίτες και ενωμένα έθνη».

Παγκόσμιοι πολίτες + Ηνωμένα έθνη = Παγκόσμια κυβέρνηση.

 

Χιλιάδες ιατροί αποκαλούν την πανδημία παγκόσμιο έγκλημα και παγκόσμια δικτατορία με δικαιολογία.

Δύο χρόνια πριν ο Covid-19 ήρθε στην παγκόσμια σκηνή, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ΗΠΑ, η Κίνα και άλλα έθνη άρχισαν ξαφνικά να εξάγουν δεκάδες εκατομμύρια κιτ δοκιμής για το Covid-19.

Λίγο πριν το ξέσπασμα μιας πανδημίας κοροναϊού, ο Μπιλ Γκέιτς διοργάνωσε μια παγκόσμια άσκηση πανδημίας κορωνών: Event201.

Λίγο πριν το ξέσπασμα, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Παρακολούθησης Ετοιμότητας είπε στον κόσμο να είναι έτοιμο για πανδημία κοροναϊού.

Το 2018 το Ινστιτούτο Μοντελοποίησης Νόσων ανακοίνωσε μια παγκόσμια πανδημία με ιό της γρίπης, που προέρχεται από την Κίνα στην περιοχή του Γουχάν.

Το 2018 ο Bill και η Melinda Gates ανακοίνωσαν ότι τα επόμενα χρόνια θα υπάρξει παγκόσμια πανδημία ενός μηχανικού ιού……

Το coronavirus SARS-CoV-2 δημιουργήθηκε στο Bio Safety Lab Level 4 στο Wuhan, το οποίο έλαβε εκατομμύρια δολάρια από τον Anthony Fauci.

 

Αρκετές ταινίες απεικόνιζαν την πανδημία του κορανοϊού με μεγάλη λεπτομέρεια, και μάλιστα αναφέρουν την υδροξυχλωροκίνη ως θεραπεία.

Ο ερευνητής δημοσιογράφος Χάρι Βόξ προέβλεψε το 2014 ότι θα προκληθεί παγκόσμια πανδημία, οπότε η «άρχουσα τάξη» θα μπορούσε να εφαρμόσει ένα υψηλότερο επίπεδο αυταρχικού ελέγχου.

Ο ερευνητής δημοσιογράφος Anthony Patch προέβλεψε μια παγκόσμια πανδημία με έναν ανθρωπογενή ιό, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για την επιβολή ενός εμβολίου που τροποποιεί το DNA στην ανθρωπότητα.

Η Δρ Carrie Madej μελέτησε DNA και εμβόλια για δεκαετίες και λέει ότι το σχέδιο είναι να χρησιμοποιήσει το εμβόλιο Covid-19 για να ξεκινήσει η διαδικασία του επαναπρογραμματισμου του ανθρώπινου DNA.

Ο Μπιλ Γκέιτς είπε κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας TED ότι νέα εμβόλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με 10-15%.

Ο «επικεφαλής της υγείας» Mike Adams προέβλεψε πριν από χρόνια οτι βλέπουμε να συμβαίνει τώρα: την απελευθέρωση ενός βιολογικού όπλου, ακολουθούμενο από εντολή εμβολίου, τεράστια κρατική χρηματοδότηση για τη βιομηχανία εμβολίων και ένα εμβόλιο που αναπτύσσεται σε χρόνο ρεκόρ. Προέβλεψε επίσης ότι αυτό το εμβόλιο θα σκοτώσει αναρίθμητα άτομα κατά τη διάρκεια δύο ετών.

Το 2010, το Ίδρυμα Rockefeller δημοσίευσε το «Σενάριο για το μέλλον…» στο οποίο περιγράφουν μια ερχόμενη παγκόσμια πανδημία, η οποία θα πρέπει να οδηγήσει στην εφαρμογή αυταρχικού ελέγχου των ανθρώπων, η οποία θα ενταθεί μετά την πανδημία.

Βλέπουμε πράγματι ότι ο Μπιλ Γκέιτς και πολλοί άλλοι παγκοσμίως καταλαμβάνουν αμέσως τον έλεγχο με άνευ προηγουμένου τρόπους, με την επιβολή αναγνωριστικών εμβολίων, μικροτσίπ που θα εμφυτευτούν σε άτομα, υποχρεώνοντας τη χρήση μάσκας προσώπου, κοινωνικής απόστασης, αναγκαστικών κλειδώματος, ακραίας ανίχνευσης επαφών , και ούτω καθεξής.

Μέρος αυτού του ελέγχου από κάτω προς τα κάτω είναι η ακραία λογοκρισία κάθε φωνής από γιατρούς, επιστήμονες ή άλλους ειδικούς που επικρίνουν οτι συμβαίνει.

Το γεγονός ότι ένα τόσο ιστορικά μοναδικό γεγονός προβλεπόταν με μεγάλη λεπτομέρεια – από ταινίες, παραστάσεις, ερευνητές, ιατρούς, αυτούς που χρηματοδοτούν εργαστήρια που αναπτύσσουν αυτούς τους ιούς, εκείνους που κερδίζουν δισεκατομμύρια από αυτές τις πανδημίες, εκείνους που θέλουν να δημιουργήσουν ένα εντελώς νέο επίπεδο ελέγχου στον κόσμο μας, κ.λπ. – δείχνει ότι είχε προγραμματιστεί.

Το σχέδιο ελέγχου του κόσμου

Υπάρχουν ενδείξεις για χειραγώγηση της πανδημίας;

Ίσως έχετε ακούσει τη λέξη «παγκοσμιοποιητές» στο παρελθόν, αλλά για εκείνους που δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτήν: αυτοί είναι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που σκοπεύουν να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, ώστε να μπορούν να έχουν πλήρη παγκόσμιο έλεγχο στην υγεία, τη θρησκεία, τα οικονομικά τα παντα…….Κύριοι παράγοντες σε αυτό είναι τα Ηνωμένα Έθνη , το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ , ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και πολλά άλλα.

Δημιούργησαν πανικό και τώρα όλοι ικετεύουν για το εμβόλιο……

THE VC FORUM

 

loading...