Translate the article and read it to your Language

GEWKWN : Μήνυμα Του Γέροντα : Ο COVID-19 ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ….. Μήνυμα Γέροντα : ‘’ τον ιο αυτόν τον έχουν αφήσει ελεύθερο εσκεμμένα για να προκαλέσουν φόβο, και θανάτους…… τα εμβόλια είναι άχρηστα, το αποτέλεσμα του ιού είναι να φράξει η στεφανιαία αρτηρία ( κορονοειδεις ) και να επέλθει ο θάνατος ….


Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ : ο ιός θεραπεύετε ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ που χρησιμοποιούν για την καρδία, επίσης με ΚΙΝΥΝΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΡΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ, ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΚΙΝΟΑ, ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ ( 1 ΠΟΤΗΡΙ ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ 2 ποτήρια νερό, τα αναμιγνύουμε στο Μίξερ και τον χυμό τον πίνουμε, είναι πολύ πικρό αλλά θεραπεύει ) ένα κουτάλι 3 φορές την ημέρα…..Να τρώμε πολλά λεμόνια, πορτοκάλια, Γκρέιπ φρουτ…….’’


επιστήμονες: Ο Covid-19 προκαλεί καρδιακή βλάβη ακόμη & σε ασθενείς χωρίς ιστορικό, Αυτό επισημαίνουν οι επιστήμονες, σύμφωνα με τους οποίους όση προσοχή κι αν έχει δοθεί, δικαιολογημένα, στους πνεύμονες, η προσοχή εστιάζεται πλέον και στην καρδιά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, σύμφωνα με τους «Τάιμς της Νέας Υόρκης», οι ασθενείς με Covid-19 εμφανίζουν χειρότερα προβλήματα στην καρδιά παρά στους πνεύμονες. Μερικοί ασθενείς εμφανίζουν εικόνα εμφράγματος, χωρίς οι αρτηρίες τους να έχουν το παραμικρό μπλοκάρισμα και «ένοχος» είναι ο νέος ιός.’’


ΕΛΙΑ….Τα φύλλα της ελιάς ίσως είναι το μοναδικό “διαθέσιμο φάρμακο” για την καταπολέμηση των ιών. Ενώ το ελενολικό οξύ, ένα προϊόν της υδρόλυσης των συστατικών των φύλλων της ελιάς, αναμένεται να είναι το αντιβιοτικό του 21ου αιώνα.


Σύμφωνα με πάνω από 170 δημοσιευμένες ερευνητικές εργασίες, που μέχρι στιγμής δημοσιεύτηκαν σε έγκυρα ιατρικά περιοδικά, το εκχύλισμα των φύλλων της ελιάς φαίνεται να έχει θεραπευτική επίδραση σε πολλές ομάδες νοσημάτων όπως


•λοιμώξεις (Aids, γρίπη, πνευμονία)


•καρδιαγγειακά νοσήματα (υπέρταση, αρτηριοσκλήρωση, αρρυθμίες, θρομβοεμβολικά)


•μεταβολικά νοσήματα (π.χ σακχαρώδη διαβήτη, μεταβολικό σύνδρομο, οστεοπόρωση)


•καρκίνος (μαστού, προστάτη, ήπατος, παχέος εντέρου, μελάνωμα, λευχαιμία)


•δερματικά νοσήματα (όπως έκζεμα, ψωρίαση)


• νευροεκφυλιστικά νοσήματα (Parkinson, Alzheimer)


• αρθρίτιδες (ρευματοειδής, οστεοαρθρίτιδα, ουρική αρθρίτιδα)


• ενδοκρινολογικά (θυρεοειδοπάθειες, ανδρική υπογονιμότητα)


• Έλκος και γαστρίτιδα


Τα σκευάσματα από φύλλα της ελιάς είναι αναγνωρισμένα και διεθνώς από φαρμακευτικούς οργανισμούς κάποιων χωρών;


• Στη Γερμανία, εδώ και μερικά χρόνια, διακινούνται στα φαρμακεία και στα πολυκαταστήματα, με τις σχετικές οδηγίες για ασθενείς με καρδιολογικά νοσήματα ή διαβήτη.


• Στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και την Ουγγαρία, έχουν ενταχθεί στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και συνταγογραφούνται.


• Και Στην Αυστραλία ξοδεύουν πάνω από 1000000 δολάρια το μήνα για συμπληρώματα φύλλων ελιάς.


• Το αρμόδιο τμήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει συστήσει επισήμως μεθόδους για την παρασκευή ορισμένων σκευασμάτων από φύλλα ελιάς…….


Τον 5ο π.Χ. αιώνα ο Ιπποκράτης θεράπευε με φύλλα ελιάς έλκη, μυϊκούς πόνους, γυναικολογικές παθήσεις και τη χολέρα.


 


ΓΕΡΟΝΤΑΣ 12 Μαρ 2020…….  ‘’ Εφαρμόζουν αυτήν την ώρα την καταστροφή της ανθρωπότητας αλλά χωρίς να έχουν λογαριάσει τον ΧΡΙΣΤΟ……. Προσοχή….. Με πρόφαση  τον κορονοοιο η  Νέα τάξη, θα δημιουργήσει παγκόσμιο οικονομικό πρόβλημα…… Περιμένετε τώρα τα πιο δύσκολα, γι’ αυτό , προσέξτε μη χαθείτε από τον ΧΡΙΣΤΟ, Θα έλθουν πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις, η μόνη ελπίδα και σωτηρία σας είναι ο Ουράνιος Πατέρας, ο Υιός του, η Αγία Τριάδα και η πίστης σας προς Αυτήν…..’’


Aυτό που γίνεται σε όλες τις χώρες είναι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΟΒΟΥ, ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, με αποτέλεσμα να ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, διότι το μυαλό λογω φόβου βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή-σύγχυση….Η ΨΥΧΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΤΥΠΟΥΝ ανελέητα……Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, και με τον ΦΟΒΟ του θανάτου, έχουν τυφλώσει τον Δορυφόρο.


Αυτόν τον καιρό της υποχρεωτικής καραντίνας ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ πρέπει να προσευχόμαστε περισσότερο, πολλές φορές την ημέρα, η συχνή προσευχή βοηθά στις δύσκολες στιγμές του φόβου να….ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ


‘’ παιδια μου, Κρατείστε γερά την πίστη σας, μην την κλονίζετε ούτε δευτερόλεπτο………


Προσευχή να κάνετε έστω και με μια λέξη, δηλαδή ‘’ ελέησον ημάς Κύριε ‘’


Να το λέτε αυτό κάθε στιγμή, και έξω και όταν είσθε και στο κρεβάτι και όπου βρίσκεστε και όταν ανοιγοκλείνετε ακόμα και τα τσίνορα σας, να το λέτε.


Αυτό είναι ανάγκη να το διαδώσετε διότι έρχονται δύσκολα και απρόοπτα για αυτά που περιμένετε……..


Μιλήστε με τον κόσμο πείτε τους να μην φοβούνται με αυτά που έρχονται διότι η χώρα σας έχει Αφέντη……………..


Που ξέρετε ποιος μπορεί να αντέξει αυτά που έρχονται; ……….. παιδιά μου τους αδύναμους αυτήν την εποχή Ο Κύριος θα τους πάρει.


Εκεί που θα νομίζετε ότι χάνετε, εκεί ανάσταση Κυρίου θα πάρετε, διότι Ο Κύριος μόνον να ανασταίνει ξέρει όμως έτσι και εσείς να κρατήσετε την ψυχή σας ζωντανή για να μπορέσουν Ο Πατέρας και Ο Υιός να την αναστήσουν όπως Αυτοί ξέρουν.


Να έχετε καθαρή ψυχή και με την σκέπη Της Παναγίας στο κεφάλι σας, μαζί με Τον Θεον θα τα καταφέρετε τις δύσκολες ημέρες που φέρνουν οι αντίχριστοι


ΣΧΟΛΙΟ GEWKWN : Μέσα λοιπόν στην απομόνωση, την κατάθλιψη, τον φόβο στον οποίο ζούμε λόγω του κορονοϊού, ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ μέσω του Γέροντα :’’  Έλθετε προς Εμέ, Είμαι το πριν, το τώρα και το Μέλλον, τολμήστε μια φορά να έλθετε και Εγώ σας υπόσχομαι ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΘΑΡΡΟΣ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΥΠΟΜΟΝΗ, χίλιες άπειρες φορές.


Ζητήστε το Φως και Εγώ θα σας το δώσω, και θα σας το δίνω….. ‘’

Δεν υπάρχουν σχόλια :