Θα μου πει κάποιος,τι θέλεις να κάνουμε; να κάνουμε επανάσταση κ πόλεμο;;

 Έχεις μια μικρή επιχείρηση και έχεις χάσει τον ύπνο σου , σε αντίθεση με τον Κυριάκο που  εχει μια χώρα στα χέρια του βρίσκει την όρεξη να πάει για μοτοκροσοποδηλατάδα στην Πάρνηθα , θα του το αναγνωρίσω εχει τεράστια αποθέματα ψυχραιμίας …

Άσυλο έχουμε μαζέψει όλα τα ζαβά που πήραν πτυχία από τα λεφτά μάς γιατί κάποτε κυβενουσαν η πατεράδες τούς και είναι και μαϊμού τα πτυχία γιατί τα πληρώσαμε και θέλουν να κυβερνούν την χώρα μάς για να γίνουν πλουσιότεροι και εμείς φτωχότεροι .Δεν πρόκειται να δούμε καλό απο αυτούς πρέπει να βγούμε στους δρόμους να Πάρουμε την χώρα μάς πίσω μην περιμένετε θαύματα.

Που είναι τα μπε να μας πουν ότι είναι παλιά η φωτογραφία; Που είναι να μας πουν ότι δεν έχουμε επιδείξει ατομική υπευθυνότητα; Που είναι να τους επηδηξουμε;;;;;;;;

Λυπάμαι πραγματικά…!οχι γι αυτόν,για όλους εμάς!για τους απλούς πολίτες..! Αυτό με τον ιό κ τους εγκλεισμούς,γίνεται σε όλο το κόσμο… έτσι μας δείχνουν κ έτσι μαθαίνουμε κ εμείς οι ίδιοι από συγγενείς που έχουμε στο εξωτερικό!

ΛΥΠΑΜΑΙ γιατί εδώ τα μέλη της κυβέρνησης κ όλων των κομμάτων μας κοροϊδεύουν κ μας εμπαίζουν στη μούρη μας κ εμείς κοιμόμαστε!!!μας προκαλούν για να δουν αν θα αντιδράσουμε κ εμείς το μόνο που κάνουμε,είναι να πληκτρολογούμε εδώ μέσα κ να τους βρίζουμε η,να τσακωνόμαστε μεταξύ μας!!!

Λυπάμαι κ εξοργίζομαι!!!

Πρώτα για τον εαυτό μου,γιατί κ εγώ σε εμάς ανήκω…!

Ας αναρωτηθούμε όλοι τι μας λένε,τι μας δείχνουν κ τι κάνουμε….!!!

Θα μου πει κάποιος,τι θέλεις να κάνουμε;να κάνουμε επανάσταση κ πόλεμο;;

Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα από όλα αυτά..!

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε,είναι να κλείσουμε όλες τις οθόνες κ να ζήσουμε τη πραγματικότητα!!!η πραγματικότητα είναι η ζωή του καθενός ξεχωριστά!ο καθένας μας ξέρει!οταν κλείσουν οι οθόνες,κινητών,υπολογιστών κ τηλεοράσεων,τότε δεν θα μπορεί κανεις να μας κοροϊδέψει…!!!

Ούτε κ εγώ το έχω κανει.. γι αυτό γράφω τώρα εδώ… αν το έκανα,δεν θα λυπόμουνα…!

loading...