Κύριε Πρωθυπουργέ!. Σας επισημαίνω τα μοιραία λάθη σας, ως προς την αντιμετώπιση του κορωνοϊού!.

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας

             Μαθηματικός-Ερευνητής

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ!

Στο πρώτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού (που οι επιστήμονες λίγα πράγματα γνώριζαν για τον ιό), καταφέρατε (με τα έγκαιρα μέτρα που πήρατε : καθολικό λοκντάουν, κ.λ.π), να περιορίσετε στο ελάχιστο τη διασπορά του ιού και έτσι άνετα κάποιος, σας βαθμολογεί με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ!. 

Αντιθέτως από το καλοκαίρι του 2020 και μέχρι και σήμερα που ζούμε το 2ο κύμα του ιού (ο οποίος είναι πιο επιθετικός, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν ), υποπέσατε σε ΜΟΙΡΑΙΑ ΛΑΘΗ, τόσο στον τομέα περιορισμού του ιού, όσο και στο σχεδιασμό, του τρόπου περίθαλψης των ασθενών από covid 19. 

Με αποτέλεσμα να έχουμε σήμερα εκατόμβη θανάτων, (με το 97% αυτών των θανάτων να είναι ηλικιωμένοι με υποκείμενο ή υποκείμενα νοσήματα), παρά το γεγονός ότι οι εξαίρετοι Ιατροί μας, έχουν στη διάθεση τους σήμερα, αρκετά και αποτελεσματικά φάρμακα, για να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό.

Έτσι, κύριε Πρωθυπουργέ, σε αυτό το 2ο κύμα του κορωνοΪού έχετε αποτύχει πλήρως και άνετα κάποιος μπορεί να σας βαθμολογήσει, με βαθμό ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ!.

Για τα μοιραία λάθη σας, που οδήγησαν σε ένα 2ο έντονο κύμα του ιού και σε ένα 2ο καθολικό λοκντάουν, έχω αναφερθεί σε πρόσφατη δημόσια παρέμβαση μου, προς το αξιοσέβαστο πρόσωπο σας και το θεωρώ περιττό να επανέλθω και πάλι.

Όμως για τα μοιραία λάθη σας, που κάνατε και συνεχίζετε να κάνετε, κύριε Πρωθυπουργέ, πάνω στο σχεδιασμό του τρόπου περίθαλψης των ασθενών από covid 19, θεωρώ επιβεβλημένο να σταθώ και να σας επισημάνω τα κάτωθι :

Ο κορωνοϊός, κύριε Πρωθυπουργέ, όπως θα σας έχει ενημερώσει ο Καθηγητής κ. Τσιόδρας, πέραν του ότι προκαλεί λοίμωξη στο άνω αναπνευστικό σύστημα και πνευμονία, σε άτομα άνω των 70 ετών, που έχουν ταλαιπωρημένα αγγεία ή σε άτομα που έχουν υποκείμενα νοσήματα (ανεξαρτήτου ηλικίας), ο κωρονοϊός προκαλεί και θρομβοεμβολές, δηλαδή αποφράξεις των αγγείων στους πνεύμονες (γι’ αυτό και οι ασθενείς έχουν δύσπνοια) ή προκαλεί αποφράξεις των αγγείων και σε άλλα όργανα (καρδιά κ.λ.π).

Έχοντας αυτό ως δεδομένο (ότι ο κορωνοϊός προκαλεί θρομβοεμβολές, στα άτομα άνω των 70 ετών ή στα άτομα με υποκείμενα νοσήματα, στα εν λόγω άτομα που θα προσβληθούν από κορωνοϊό, πρέπει ΑΜΕΣΑ χωρίς καμία καθυστέρηση (από την πρώτη μέρα της ασθενείας τους), να τους χορηγηθούν προληπτικά, αντιθρομβωτικά φάρμακα (αντιπηκτικά και αντιφλεγμονώδη) για να προλάβουμε το κορωνοϊό, να μην κάνει θρομβώσεις στα αγγεία τους και κατά τη διάρκεια της ασθενείας τους, να τους χορηγηθεί αντιβίωση ή και κορτιζόνη, για να θεραπεύσουμε τις επιλοιμώξεις που θα έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός,, καθώς και φάρμακα που εξασθενούν το ιό (όπως είναι η υδροξυχλωροκίνη, που στη πρώτη φάση της ασθενείας είναι πολύ χρήσιμή και άλλα : πλάσμα αντισωμάτων κ.λ.π).

Και για να σας λύσω την απορία σας , (που σίγουρα σας έχει δημιουργηθεί. κύριε Πρωθυπουργέ) : Πως εγώ ένας Καθηγητής των Μαθηματικών, έχω τέτοιες εξειδικευμένες Ιατρικές γνώσεις γύρω από τον κορωνοϊό, σας λέω ότι τις έχω αλιεύσει από μαθητές μου, που είναι εξαιρετικοί Ιατροί του ΕΣΥ και δίνουν τη μάχη κατά του ιού, στη πρώτη γραμμή!

Μετά απ’ όλα αυτά που σας ανέπτυξα παραπάνω, ήλθε η ώρα, κύριε Πρωθυπουργέ, να σας απαριθμήσω ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΙΕΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΣΑΣ, που κάνετε στον τρόπο περίθαλψης όλων των ασθενών που είναι πάνω από 70 έτη και όλων των ασθενών που έχουν υποκείμενα νοσήματα και νοσούν από covid 19!.

Έπρεπε με διάγγελμα σας, να είχατε ενημερώσει όλους τους Έλληνες που είναι πάνω από 70 έτη και όλους που έχουν υποκείμενα νοσήματα, λέγοντας τους, τα εξής : 

Όσοι απ’ εσάς ασθενήσετε από κορωνοϊό, να μη τρέξετε στο Νοσοκομείο, αλλά να μείνετε στο σπίτι σας και χωρίς καμία καθυστέρηση (από την πρώτη μέρα της ασθενείας σας να ειδοποιήσετε τον Οικογενειακό Ιατρό σας, ο οποίος θα έχει ενημερωθεί από την Επιτροπή Υγείας, ποιά φάρμακα θα σας χορηγήσει για τον κορωνοϊό, τα οποία θα αρχίσετε να τα παίρνετε αμέσως!!!. 

Για δε την αμοιβή  του Οικογενειακού Γιατρού σας και την αγορά των φαρμάκων σας θα επιβαρύνεται εξολοκλήρου το Κράτος. 

Θα έχετε έτσι : ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΤΟΒΆΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ για να θεραπευτείτε από τον κορωνοϊό!!!.

Με αυτό τον τρόπο, κύριε Πρωθυπουργέ, από την πρώτη στιγμή  σε αυτά τα ευπαθή άτομα που θα είχαν ασθενήσει από κορωνοΪό, θα δίνατε όλα αυτά τα φάρμακα που σας απαρίθμησα παραπάνω (που και εγώ τα έμαθα από τους μαθητές μου Ιατρούς του ΕΣΥ) και έτσι θα προλαβαίνετε τις θρομβώσεις που θα τους δημιουργούσε ο ιός και όλες τις άλλες επιλοιμώξεις και η πορεία της υγείας, της συντριπτικής πλειοψηφίας των ασθενών, θα είχε αίσιον τέλος!!!.

Όπως αίσιον τέλος είχε η πορεία της υγείας των δυο Αγίων Αρχιεπισκόπων μας, του κ. Ιερωνύμου και του κ. Αναστασίου, που είχαν νοσήσει από κορωνοϊό (και είχαν και υποκείμενα νησήματα), οι οποίοι έγκαιρα έσπευσαν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου ο εξαίρετοι Ιατροί μας τους χορήγησαν τη δέουσα θεραπευτική αγωγή και δόξα τω Θεώ, οι δυο Άγιοι Αρχιεπίσκοποι μας, βγήκαν νικητές, απέναντι σ’ αυτό τον ύπουλο και επικίνδυνο ιό!.

Εσείς όμως, κύριε Πρωθυπουργέ, δυστυχώς δεν έχετε ενημερώσει τους Έλληνες που είναι πάνω από τα 70 ή έχουν υποκείμενα νοσήματα, εάν νοσήσουν από κορωνοϊό, πρέπει να πάρουν ΑΜΕΣΩΣ προληπτική θεραπευτική αγωγή για να αντιμετωπίσουν τις τυχόν θρομβώσεις και τις τυχόν επιλοιμώξεις που θα τους προκαλέσει ο ιός και έτσι οι εν λόγω ασθενείς μένουν σπίτι τους, για αρκετές μέρες μένουν ακάλυπτοι χωρίς αγωγή και ο κορωνοϊός έτσι, ακάθεκτος και χωρίς κανείς να τον εμποδίσει κάνει καλά τη δουλειά του, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία τους και έντρομοι τότε τρέχουν στα Νοσοκομεία, που για πολλούς απ’ αυτούς είναι αργά και χάνουν τη ζωή τους!!!

Τέλος, για να βεβαιωθείτε , κύριε Πρωθυπουργέ, ότι όλα αυτά που παραπάνω σας ανέπτυξα για τον κορωνοϊό είναι αληθινά και βάσιμα, απευθυνθείτε στο γνωστό Δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, κύριο Άρη Πρωτοσάλτε, και ζητήστε του , να σας στείλει τη συνέντευξη που έδωσε στη ζωντανή πρωινή εκπομπή του πριν 2 μήνες περίπου, ένας διαπρεπής Έλληνας Καθηγητής Αιματολόγος, που κάνει καριέρα στη Γαλλία, ο οποίος του απεκάλυψε ότι μετά από αιματολογικές εξετάσεις που έκανε σε ασθενείς που νοσούσαν από κορωνοϊό, διεπίστωσε ότι είχαν θρομβώσεις σε αγγεία τους και με αγωνία απευθυνόμενος στο Δημοσιογράφο κ. Πρωτοσάλτε του είπε : 

Χωρίς χρονοτριβή και πολύ έγκαιρα στους ασθενείς που νοσούν απο κορωνοϊό και ιδιαίτερα σε αυτούς που έχουν υποκείμενα νοσήματα, μέσα από ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΊΘΑΛΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, να του χορηγούμε αντιθρομβωτικά φάρμακα, για να προλάβουμε τον κορωνοϊο να μη τους κάνει θρομβώσεις στα αγγεία τους!.

Κλείνοντας, κύριε Πρωθυπουργέ, αυτή τη δημόσια παρέμβαση μου προς το αξιοσέβαστο πρόσωπο σας, σας κάνω έκκληση : 

Χρησιμοποιήστε την ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ με άμεση θεραπευτική αγωγή!.

Έτσι θα σταματήσετε την εκατόμβη θανάτων των Ελλήνων πολιτών!. 

Ο κορωνοϊός δεν είναι άτρωτος!. Νικιέται!

Εάν, κύριε Πρωθυπουργέ, αγαπάτε τους Έλληνες πολίτες και νοιάζεστε για την υγεία τους (και δεν νοιάζεστε για άλλα πράγματα, όπως σας κατηγορούν οι αρνητές του κορωνοϊόυ), προχωρήστε, εδώ και τώρα στη ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού!!!

Κύριε Πρωθυπουργέ!. Εάν αγαπάτε τους Έλληνες και νοιάζεστε για αυτούς :

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ! ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!

Καθηγητής Τσόκας

loading...