Μήπως μετα την επιστημονική μελετη του Κουλη οτι ο κορονοιος δεν κολλάει στα ΜΜΜ,τωρα δε κολλάει και σε πολυκατοικίες που υπάρχουν μεσα ιατρεία?

 Εχουμε ακουσει απ τα καλομπουκωμενα βοθροκαναλα,που μπροστα τους ο Γκεμπελ θυμιζει κουτσομπολα του χωριου,την πολυπεγμενη φραση ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ,στο ταδε Νομο,στους ταδε Δημου και φυσικα στις Εκκλησιες,μεσα και εξω και τα μεγαφωνα ακομα φτυνουν κορονοιο!!

Φοραμε μασκες ΠΑΝΤΟΥ,σε λεωφορεια,αυτοκινητα,στο δρομο οταν περπαταμε μονοι μας…!!

Οχι γιατι ειμαστε αρρωστοι,αλλα γιατι ειμαστε ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ αρρωστοι!

Και ρωτω,σε ενα νοσοκομειο,σε ενα κεντρο υγειας,στο αγροτικο ιατρειο με εναν γιατρο,για να μπεις μεσα σ αυτα τα κτιρια ποσο ευκολο ειναι?

Οχι και πολυ ευκολο,μεχρι ακατορθωτο,αν δεν εχεις σοβαρο λογο!!

Θερμομετρησε,σε κανουν rapid test…!!

Λογικο, λογο των ασθενων που μπαινοβγαινουν,υπαρχει αυξημενο επιδημιολογικο φορτιο!!

Στα ιδιωτικα ιατρεια σε πολυκατοικιες,σε πολλες πολυκατοικιες δεν ειναι μονο ενα,αλλα και περισοτερα,εκει τι γινεται?

Τι μετρα παιρνοντε για τους ενοικους?

Μεσα στη πολυκατοικια που ζουν υγιεις ανθρωποι,μπαινοβγαινουν εκατονταδες ΑΣΘΕΝΕΙΣ καθε μερα! Οχι εν δυναμη,αλλα κανονικοι ασθενεις,μπαινουν στο ασανσερ,πατανε τους διακοπτες του φως,πιανουν το χερουλι της εξωπορτας,αναπναιουν,βηχουν μεσα στην πολυκατοικια…!!

Καποιες πολυκατοικιες μοιαζουν απο αγροτικα ιατρεια,μεχρι Κεντρα Υγειας και κανεναν μετρο δεν λαμβανεται για τους ενοικους!!

Στις 12οροφες πχ στη Θεσσαλονικη,ενα μονο ιατρειο να εχει,σε περισοτερα απο 50 διαμερισματα,ενας με κορονοιο να παει στο γιατρο,ξερετε οτι κοντα στα 200 ατομα μπορει να εχουν επαφη με τον ασθενη?

Εκει τι γινεται??

Εκει ο κορονοιος δεν εχει μεταδοτικοτητα?

Μονο στο γευμα του Αρχιεπισκοπου με 12 Επισκοπους και στον Αγιο Δημητριο κολαει ο Κορονοιος??

Η’ μηπως μετα την επιστημονικη μελετη του Κουλη οτι ο κορονοιος δεν κολαει στα ΜΜΜ,τωρα δε κολαει και σε πολυκατοικιες που υπαρχουν μεσα ιατρεια?

Γ.Ν

loading...