Ρε φιλε, τώρα σε μαθαίνουν να διακρίνεις τον γυναικείο κόλπο απ τους κόλπους της καρδιάς και τις βαλβίδες της καρδιάς, απ τις βαλβίδες του πλοίου του Κουρκουλου ;

 Στρατος Τζιοβανης γιατρος ειδικευομενος του Γ.Ν Παπανικολαου,ειρωνευθηκε τον Τραγουδιστη Πετρατο,με μια αναρτηση που εκανε στα σοσιαλ και με ηφος πολλων Καρδιναλιων του ζητα να του πει την θεραπεια για κιρωτικους με περιτονιτιδα ασθενεις!

Ρε φιλε,τωρα σε μαθαινουν να διακρινεις τον γυναικειο κολπο απ τους κολπου της καρδιας και τις βαλβιδες της καρδιας,απ τις βαλβιδες του πλοιου του Κουρκουλου που σπασαν  απ το πολυ καρβουνο και βγαζεις αποψη?

Ξερεις την υδροξυγλωροκινη,Plaquenil,ZITHROMAX?

Τα γνωριζεις αυτα?

Εχεις ακουσει αλλους γιατρους,απ την αλλη μερια,γιατρους στην Αμερικη μπαρουτοκαπνισμενους τι λενε γι αυτα τα φαρμακα και ουσιες?

Και συ ρε φιλε εχεις ασθενεις κιρωτικους με περιτονοτιδα,ο COVID θεριζει,οι ιατρικες μπλουζες σας ειναι μουσκεμα στον ιδρωτα και εσυ εχεις χρονο να απαντας σερφαροντας στα σοσιαλ στο καθε Πετρατο τραγουδιστη? Ε για αυτο οι μισοι ασθενεις σε ΜΕΘ,σας πεθαινουν! Κανουν ανακοπη οι ασθενεις και περιμενουν εσενα ποτε να ξεσυνδεθεις απ το FACEBOOK!!  Εχεις κανα αποθημενο με το τραγουδι ρε φιλε?

Θ αφησεις το στηθοσκοπιο και θα πιασεις το μικροφωνο?

Φανταζομαι γνωριζεις οτι του Πετρατου ο πατερας ειναι γιατρος?

Κανονικος γιατρος ομως με αδεια ασκησεως επαγγελματος,που ξερει να ξεχωριζει τους κολπους και τις βαλβιδες!

Αρα μαλλον φιλε αυτα που λεει ο Πετρατος ειναι αποψεις ενος ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ γιατρου!

Οι δικες σου αποψεις που καιροσκοπουν,στην υποσχεση ΚΟΥΛΗ να γινουν ΑΟΡΙΣΤΟΥ οι γιατροι σε ΜΕΘ?

Πριν κλεισουν τα Βορεια συνορα μας και μπαιναν με πλαστα αρνητικα τεστ covid,ποσους Βαλκανιους νοσηλευσατε?

Μεσα στις ΜΕΘ ΤΩΡΑ που μιλαμε,υπαρχουν ασθενεις που δεν εχουν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΜΚΑ?

Και ποσοι ειναι,σε τι ποσοστο?

Με τι εργαστηριακα(αρτηριακο οξυγονο,υπερκαπνια…) μπαιναν περσι σε ΜΕΘ? Τα ιδια ακριβως εργαστηριακα ειναι και φετος τα κριτηρια σας για εισαγωγη σε ΜΕΘ? 

Το ρεπορταζ του ΣΚΑΙ και η δημοσιογραφος Ιατρου που μπηκε σε ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ και εδειχνε προσωπα ασθενων νε ενα πλανο ελαφρος θολο,που εδειχνε τα μονιτορ με την λειτουργια ζωτικων οργανων των ασθενων σε βρισκει συμφωνο?

Που ειναι τα προσωπικα ιατρικα δεδομενα?

Οι γεροι γονεις τα ανηλικα παιδια του 50 χρονου ασθενη που ζουμαρε η Ιατρου,αν τον ειδαν απ το σπιτι σ αυτη την κατασταση,πως να νοιωσαν? Φανταζεστε τον πονο τους?

Δεν μπορουν ουτε στο νοσοκομειο να πανε και τους δειχνουν εικονα του αγαπημενου τους σ αυτη την κατασταση!

Αισθανεσαι τον πονο τους?

Ποιος εδωσε αδεια να μπουν σε ΜΕΘ?

Υπαρχει,εστω και με στολη αστροναυτη,100% ασφαλεια μεσα σε ΜΕΘ?

Για τον Ευαγγελατο που εδειξε ακτινογραφια θωρακα με COVID του Παυλου Μελα και την παρουσιασε ως τωρινη,γιατι δεν προσεξε την ημερομηνια επανω στην ακτινογραφια,τι εχεις να πεις?

Αν γινει το εμβολιο υποχρεωτικο η’ εμεσως υποχρεωτικο με εκβιασμους,αυτοι που τωρα προπαγανδιζουν οτι το εμβολιο ειναι ασφαλες και οτι πρωτοι θα εμβολιασθουν,ισως και on camera εμβολιασθουν με νερακι του Θεου,εισαι υπερ,μετα απο ενα μηνα να δωσουν υποχρεωτικα Πλασμα αιματος να δουμε ΑΝ και ΤΙ αντισωματα ανεπτυξαν??

Και μια τελευταια ερωτηση,γιατι καποιους απο εσας τους γιατρους σας φοβαμε,γιατι μας χρεωνετε με την παραγραφο και τις τελειες,μη μου στειλεις κανα πεσκεσι σπιτι,ειμαι και σε αναστολη!

Η λοιμομοξιολογος Βανα Παπαευαγγελου που ενημερωνει για covid καθε απογευμα,σε ερωτηση απαντησε οτι,Ο ΔΕΙΚΤΗΣ EUROMOMMO παραμενει ΣΤΑΘΕΡΟΣ,Τζιοβανι! Ξερεις τι ειναι ο EUROMOMMO δεικτης? Ειναι αυτος που η Μερκελ δεν αναγνωριζει!! 

Στρατο παιξε μπαλα χαμηλα και το στηθοσκοπιο ξεκρεμαστο απ τον λαιμο ρε φιλε και βαλτο στη τσεπουλα! Κι αν θες να κρεμασεις οπως και δηποτε ακουστικα στο λαιμο σου,κρεμασε προς ωρας,τα χαντς φρι σου!!

Καλα Χριστουγεννα και καλη δυναμη στους κανονικους γιατρους,που οταν εργαζοντε δεν μιλανε και οσο δεν μιλουν προσευχοντε νοερα για τους ασθενεις τους !!

Επ ευκαιριας ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ μετα το πιτσιρικα που εκανε πατινι χωρις μασκα και τον συνελαβαν,τωρα συνελαβαν κι αλλον εγκληματια,ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ με 2 γραμμαρια κοκα και ενα οπλο αδηλωτο!

Επεσα απ τα συνεφα,δηλαδη τραγουδιστες,ηθοποιοι,μοντελα,δημοσιογραφοι…εχουν σχεση με κοκα?

Εγω πιστευα μεχρι τωρα οτι την μονη κοκα που ξερουν,ειναι η COCA COLA!

Αν μαθω οτι ειναι και αλκοολικοι,ΔΕΝ ξαναπαω μπουζουκια!!

Οσο για το αδηλωτο οπλο,ας ρωτησει τους κατοικους στο Δεδροποταμο,Αγια Βαρβαρα…να του πουν την διαδικασια που χρειαζεται να κατεχει οπλα,νομιμως αδηλωτα!! 

ΜΠΡΑΒΟ ΕΛ.ΑΣ αντε ευχομαι να βρειτε συντομα και τον μικροεγκληματια ιδιοκτητη του NOR 1!

Γ.Ν

loading...