Επωάζεται και δεύτερη μικρασιατική καταστροφή.

 

Συγκεκριμένα : 

.               Α) Η αλλαγή  (κατάργηση), του καθεστώτος του αρχιπελάγους του Αιγαίου που ήδη μεγάλοι διεθνείς οργανισμοί έχουν αρχίσει τη διαδικασία να το αλώσουν, θέμα, που και οι  Τούρκοι εποφθαλμιούν να το αξιοποιήσουν. 

.               Β) Η αλλαγή κυριότητας πολλών  ελληνικών  νησιών (ήδη έχει αρχίσει στην Κύπρο), καθώς οι Τούρκοι επιβάλλουν επιτυχείς πληθυσμιακές μετακινήσεις  που πραγματοποιούν εις βάρος του Ελληνικού πληθυσμού.

.              Γ) Η επιλογή του αιθεροβάμονα κοσμοπολίτη πρωθυπουργού μας με το περίφημο σόι το εναγκαλισμένο με τα ελληνογερμανικά κεφαλαία, που οργανώνονται για την παραδειγματική τιμωρία μιας Ελλάδας  που τους εξαπάτησε τις τράπεζες τους.  

.            Αυτά θελουμε να διαχειριστεί ένα  σόι εξαιρετικά συνηθισμένο στο μαγείρεμα  οικονομικών ατασθαλιών  με παρατρεχάμενους και υποτακτικούς μεσάζοντες που κόπτονται για την Αγία οικογένεια, εκμεταλλευόμενοι μια διαφθορά  υιοθετημένη και από  όλα τα άλλα κόμματα, και που τους  σκεπάζει ένας νόμος της συνενοχής, ώστε να μην λογοδοτούν ποτέ, και,  δεξιοί και οι αριστεροί πολιτικοί μας, για τις μπίζνες  και τις μίζες τους. 

.             Η πολιτική των αχόρταγων, η υποκρισία των παρατρεχάμενων, η επιμονή των χρυσοκανθαρων να δέρπουν  πλούτο  εις βάρος των αντιπάλων όπως και των μη προνομιούχων, μας έχει επιβάλλει και την κατάρα του “Made in Greece” δικομματισμού μας.  Αυτή με εθνικό μανδύα έκανε και τους Βενιζελικούς “παρτιζάνους”, να γίνονται φανατικοί  υπέρ της Ανταντ και, τους βασιλικούς, που τα έδιναν  ολα για την Γερμανία, να ρίχνουν  κάθε βάσιμη καταγγελία στις πλάτες των αντιπάλων κομμάτων. Και καταλήξαμε και εμείς τότε  να σκοτώνουμε τους αντίθετους πολιτικούς μας, διότι όπως παντα, εδώ, μας φταίει η όποια εχθρική αντιπολίτευση με εμάς  για τις αβλεψίες μας…

 .            Επειδή το θέμα αυτό είναι και σήμερα το ίδιο  σοβαρό, βλέπουμε, νέα εθνική τραγωδία στα σκαριά, που την παρακάμπτουν υποτίθεται οι ένοχοι επιρρίπτοντας τις ευθύνες στο απέναντι κόμμα. Λοιπόν θα πρέπει ΤΩΡΑ να βγουν όλοι οι βουλευτές, και να καταγραφούν, (οι επιφυλάξεις για την γερμανική κηδεμονία)  που μας έχει προετοιμάσει  νέο, εθνικό δράμα αντίστοιχο του μικρασιατικού καθιστώντας μας υποχείριους της Τουρκίας και της Γερμανίας . 

.             Ναι αυτά τα σημερινά προεόρτια καθορίζουν μονοσήμαντα και τις μελλοντικές δεσμεύσεις των επόμενων κυβερνήσεων όπως έχουμε ήδη βιώσει στο θέμα με τους Σκοπιανούς τις γκρίζες ζώνες και τα Ίμια που οι βουλευτές έχουν δεμένα τα χέρια τους, ανεξαρτήτως παράταξης, και συνεπώς για να δικαιολογηθούν τώρα,  αλλά λέγουν και άλλα κάνουν…..

Αλέξανδρος Δημητριαδης

loading...