ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 Θα νουθετήσει ο Μακρόν τον Μητσοτάκη;

Στις 30 Οκτωβρίου 2020 στο άρθρο μου: “Το Ισλάμ επιτίθεται στη Γαλλία” και μετά τις τελευταίες τρομοκρατικές ενέργειες φανατικών ισλαμιστών σε πόλεις της Γαλλίας, αναδείκνυα, πως ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ανέλαβε πρωτοβουλία προστασίας του ευρωπαϊκού πολιτισμού, του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, από τη στιγμή που η χώρα του γίνεται “μάρτυρας” από το ακραίο Ισλάμ!

Αποφασίζοντας ο Πρόεδρος Μακρόν να σταματήσει την εξάπλωση του Ισλάμ στην χώρα του, δείχνοντας και σε άλλους Ευρωπαίους ηγέτες τον δρόμο της αρετής και ζητώντας τους να βγάλουν την τσίμπλα από τα μάτια! Τσίμπλα, που αν δεν βγει έγκαιρα, πολύ φοβάμαι, ότι σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, σύντομα θα θρηνήσουμε πολλά αθώα θύματα, αυτού του άκρατου μίσους των Ισλαμιστών κατά των Χριστιανών!

Τόλμησε λοιπόν ο Εμανουέλ Μακρόν και αποφάσισε να αντιμετωπίσει δραστικά στη Γαλλία, την εξάπλωση του ισλαμικού κινδύνου, και όπως σοφά ανέφερε: Του “ισλαμικού αυτονομισμού”!

Σχεδιάζοντας ο Εμανουέλ Μακρόν, πως η δράση θα πρέπει να επικεντρωθεί στα σχολεία, στις δημόσιες υπηρεσίες, στις ενώσεις πολιτών κλπ. Μέσω νομοσχεδίου που θα παρουσιαστεί σύντομα από την κυβέρνησή του!

Σκοπό έχει, την κατάργηση των δασκάλων “εθνικών γλωσσών” που έρχονται στη Γαλλία από Τουρκία, Μαρόκο, και Αλγερία και συχνά δεν μιλούν τα γαλλικά. Θα υπάρξει πλέον αυστηρός έλεγχος στους διορισμούς.
Σε συνεργασία με το Συμβούλιο Μουσουλμανικής Πίστης στη Γαλλία (CFCM ) θα ξεκινήσει η διαδικασία εκπαίδευσης Ιμάμηδων με απονομή σχετικού τίτλου σπουδών στη Γαλλία.

Σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση των θρησκευτικών ενώσεων και των τζαμιών ο Πρόεδρος Μακρόν, επιδιώκει την κατάργηση των έξωθεν χρηματοδοτήσεων από την Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, την Τουρκία ή και από άλλες χώρες του Μαγκρέμπ (βόρεια Αφρική).

Αναγνώρισε ότι συχνά χρήματα συνδέονται με ιδιωτικά συμφέροντα για υποτιθέμενη βοήθεια προς αθλητικές οργανώσεις ή για βοήθεια επισιτισμού. “Είναι οι τρόποι με τους οποίους οι ισλαμιστές βρίσκουν την ευκαιρία να προσηλυτίσουν τους αδύναμους”.

Ο ίδιος δεσμεύτηκε για μεγαλύτερο έλεγχο αλλά και διεύρυνση των κριτήριων, βάσει των οποίων οι νομάρχες θα μπορούν να προχωρούν στη διάλυση των οργανώσεων.

Η ουδετερότητα των κρατικών λειτουργών αλλά και των υπαλλήλων σε επιχειρήσεις εξουσιοδοτημένες από το κράτος είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο κατά της ισλαμιστικής προπαγάνδας: όχι μαντίλες, όχι σεξιστικές διακρίσεις σε λεωφορεία ή μαζικά μέσα μεταφοράς.

Ο εκάστοτε νομάρχης θα έχει το δικαίωμα να κλείνει τις πισίνες όπου δίνονται ειδικά ωράρια για τις γυναίκες.

Ο Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε τέλος τους πάντες να συμβάλουν στην προστασία της Δημοκρατίας ώστε να μπορεί ο καθένας να ελπίζει σε αυτήν για το μέλλον του. Μίλησε για “αγάπη στη Δημοκρατία” που “δεν προκαθορίζεται, αλλά αποδεικνύεται στην πράξη”!

Όλα τα παραπάνω – μεταξύ των άλλων – έγραφα στις 30 Οκτωβρίου 2020!

Χαίρομαι λοιπόν, που ο διαδικτυακός ΣΚΑΙ στις 6 Δεκεμβρίου 2020 σε ανάρτησή του με τίτλο: «Ο Μακρόν υψώνει “ανάστημα” στον Ερντογάν», αναφέρει μεταξύ των άλλων:

Η Γαλλία τα βάζει με τον ισλαμισμό. Για να ανακόψει αυτή την πορεία ο Γάλλος πρόεδρος προτίθεται να κλείσει σχολές κορανίου, να εκπαιδεύσει ιμάμηδες στη Γαλλία και να επιβάλει αυστηρούς όρους στη χρηματοδότηση ισλαμικών συλλόγων και τζαμιών, κυρίως όταν τα χρήματα προέρχονται από το εξωτερικό.

Την περασμένη άνοιξη ο πρόεδρος Μακρόν έθεσε ως προτεραιότητα την καταπολέμηση ακραίων ιδεολογιών. Στις αρχές Οκτωβρίου αφιέρωσε αποκλειστικά στο ζήτημα αυτό ομιλία, στην οποία παραδέχτηκε ότι “στη Γαλλία υπάρχει ένα ακραίο Ισλάμ”, το οποίο “σχετικοποιεί τη βία και υποσκάπτει τις αξίες της γαλλικής δημοκρατίας”. Στην ομιλία του ο Εμανουέλ Μακρόν αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι: “Φέρουμε την ευθύνη για τις ισλαμιστικές αποσχιστικές τάσεις επιτρέποντας τη δημιουργία γκέτο”! Κλπ. Κλπ…

Μετά όλα τα παραπάνω, θα μας πει ο ΣΚΑΙ πότε ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να παραδεχτεί, πως η πολιτική που ασκεί σε συνέχεια των προηγούμενων κυβερνήσεων, επιτρέπει τη δημιουργία γκέτο παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Αθήνα;

Όταν προ ημερών είδε το φως της δημοσιότητας απόρρητη έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. που δημοσίευσε η “Εστία” και όπου καταγράφεται ότι ο Δήμος της Αθήνας έχει πλέον 25% μετανάστες και ειδικότερα στα Πατήσια και στον Άγιο Παντελεήμονα προσεγγίζει το 50%;

Θα καταλάβει ο κ. Μητσοτάκης ότι η πολυπολιτισμικότητα που ευαγγελίζεται, “βλάπτει σοβαρά την υγεία μας”;;

Έρχεται ο ανασχηματισμός, έρχονται και οι εκλογές…

Στις 18 Οκτωβρίου 2020 στο άρθρο μου: “Δομικός ανασχηματισμός ή εκλογές τον Δεκέμβριο” κατέγραφα υψηλές πληροφορίες μου, αλλά και πολιτικές μου εκτιμήσεις για τις επόμενες εβδομάδες!

Έτσι μετά και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη ΝΔ, από τους καυγάδες στη Βουλή, μεταξύ του Καραμανλικού Βουλευτή Γιώργου Βλάχου – που μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν – και του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη, αλλά και τις δυναμικές αντεγκλήσεις μεταξύ της πρώην Υπουργού Μαριέττας Γιαννάκου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αλλά και τις “μαχαιριές” της Βουλευτού Όλγας Κεφαλογιάννη για τα σουλάτσα του πρωθυπουργικού ζεύγους στην Πάρνηθα, η εφημερίδα Kontra News της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου μιλάει στην πρώτη της σελίδα για “Δομικό ανασχηματισμό”!

Δηλαδή κοντά δυο μήνες από το δικό μας δημοσίευμα!!

Δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σου ανέβει στο κρεβάτι…

Αυτή η λαϊκή ρύση πάει γάντι στον ισλαμοφασίστα Τούρκο Πρόεδρο Ρ. Τ. Ερντογάν! Τελευταία του επιθυμία το Καρπάθιο Πέλαγος! Αφού όπως μας είπε είναι τουρκικό! Κλιμακώνοντας περαιτέρω την ένταση στο Αιγαίο με την αμέριστη συμπαράσταση της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, η οποία επιμένει και προσπαθεί να επιβάλλει στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ την μη επιβολή οικονομικών κυρώσεων στην Τουρκία!

Αλλά πιο είναι το Καρπάθιο Πέλαγος, που ο ταραχοποιός Ερντογάν το θεωρεί δικό του;

Είναι το νοτιοανατολικό ελάσσον πέλαγος του Νοτίου Αιγαίου. Η έκτασή του περικλείεται από τις δυτικές ακτές της Ρόδου και το ακρωτήριο Πρασονήσι μέχρι τις νοτιοανατολικές ακτές της Καρπάθου και το ακρωτήριο Πατέλλα, από το νοτιότερο ακρωτήριο Κάστελλος της Καρπάθου ως το ακρωτήριο Πλάκα στο Νομό Λασιθίου και φτάνει ως τις νότιες ακτές της Αστυπάλαιας και τις νοτιοδυτικές ακτές της Κω. Το όνομα του οφείλεται στην νήσο Κάρπαθο που βρίσκεται στο μέσον αυτού του πελάγους!

Μάλιστα! Θυμηθείτε πόσες και πόσες φορές δεν έχω αρθρογραφήσει για Κω, Ρόδο και Κάρπαθο; Όπου δεν είναι τυχαίο, ότι εκεί έφταναν οι ιταλικές μηχανότρατες, που ρήμαζαν με τα δίχτυα τους τον βυθό της ευρύτερης υποθαλάσσιας περιοχής!

Τι είπατε; Εταίροι μας οι Ιταλοί στην ΕΕ; Ναι αλλά επιστήθιοι φίλοι των Τούρκων!!

 

loading...