Υπεύθυνος και σοβαρός ηγέτης ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]
www.egerssi.gr

Πρέπει να έκανε αίσθηση το Κυριακάτικο άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα, με τίτλο: “Ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος νέος Αλέξανδρος Παπάγος;”, αφού δημοσιεύθηκε σε πολλά ηλεκτρονικά σάιτ και ταυτόχρονα έλαβα πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα!

Ένα από αυτά είναι από τον κύριο Σπυρίδωνα Μούλια – Επίτιμο Πρόεδρο ΣΕΚΠΥ, Μέλος ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ – και ο οποίος μου έγραψε:

«Αγαπητέ Παναγιώτη, για τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο έχω και εγώ την ίδια άποψη, ότι εάν χρειαστεί θα επιτελέσει άριστα το ύψιστο Χρέος για την Πατρίδα μας, που του επιτάσσει το καθήκον του ως Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης.

Πρόκειται περί σοβαρού και άξιου Αξιωματικού. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω στο Συνέδριο Υψηλής Τεχνολογίας, με θέμα:

“Μη Επανδρωμένα Συστήματα : Ανάπτυξη – Χρήση – Αντιμετώπιση, στους τομείς Άμυνας και Ασφάλειας”, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Πολεμικό Μουσείο, υπό την αιγίδα του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2018. Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμύνης εκπροσώπησε τότε, ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος ως Υπαρχηγός του ΓΕΕΘΑ, ο οποίος με την ομιλία του στο Συνέδριο αυτό έδωσε το στίγμα του υπεύθυνου και σοβαρού Ηγέτη.

Σημειώνω, ότι το Συνέδριο παρακολούθησαν περισσότερα από 400 άτομα, Στελέχη των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, Στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας, Μαθητές των Στρατιωτικών Σχολών, ως και Στελέχη των Αμυντικών Βιομηχανιών.

Σημειώνω επίσης με την ευκαιρία, ότι η οργάνωση και ο συντονισμός του Συνεδρίου, μου είχε ανατεθεί από το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ), στο οποίο είμαι Μέλος από ιδρύσεώς του.»!

loading...