Φίλοι μου.

Η έκθεση «Σάιρους Βανς 2000» που συντάχτηκε το 1992 επί προεδρίας του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, προέδρου των ΗΠΑ προέβλεπε ακριβώς αυτά που συμβαίνουν σήμερα, το κλείσιμο στα σπίτια και την οικονομική δυσπραγία, καθώς τις εκτεταμένες θανατηφόρες ιώσεις με ιούς που ενεργοποιούνται με υψηλές δονήσεις (5G και άνω) με δορυφόρους από το διάστημα και με κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Το πρόγραμμα φόβου, έχει μελετηθεί από πανεπιστήμια ελεγχόμενα από την εβραϊκή  «Cabal» και τις εβραϊκές φαρμακοβιομηχανίες των ΗΠΑ. Η δόνηση της συχνότητας του φόβου αποσυντονίζει τελείως το ανοσοποιητικό  σύστημα του ανθρώπου, αποδυναμώνει την αύρα-προστατευτική ασπίδα του σώματος-, καθιστώντας το σώμα ευάλωτο σε οποιαδήποτε ασθένεια, ιό, σε κοινή γρίπη ακόμη και σε κρυολόγημα.

Οι εξουσιαστές θέλουν με κάθε τρόπο σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο να ενσταλάξουν τον μέγιστο δυνατό φόβο στις ψυχές μας, διότι ο ιός του φόβου στην περιβαλλοντική και συλλογική συνείδηση ​​είναι πιο μεταδοτικός από οποιονδήποτε ιό ασθένειας. Ο φοβισμένος άνθρωπος ενεργεί παράλογα και στη συνέχεια, ελέγχεται ευκολότερα, παρατώντας πρόθυμα την ελευθερία, τα δικαιώματα του.

Όταν ακούτε ειδήσεις για κορωνοϊό  στις τηλεοράσεις, να τις ΚΛΕΙΝΕΤΕ προσπαθούν να μας φέρουν σε απόγνωση ψυχολογική και οικονομική ώστε, όσοι δεν μολυνθούν από τον ιό θα πεθάνουν από τον φόβο και την πείνα.

Ας ιδούμε τον κωρονοϊό με αριθμούς, για το χρονικό διάστημα των 8 μηνών που μας τον έστειλαν από ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ μέχρι σήμερα 13.11.2020:

-Έχει προσβάλλει 66.637 άτομα δηλαδή 0,67% για τα 10.000.000 του πληθυσμού των Ελλήνων.

-Από τις 66.637 που προσβλήθηκαν πέθαναν 995 άτομα και για τα 10.000.000 του πληθυσμού έχουμε 0.001%. Από αυτούς που πέθαναν ήταν περίπου 800 άτομα τρίτης ηλικίας με προβλήματα υγείας και από καιρό είχε καλέσει την κλάση τους ο χάρος για την κατάταξη τους «εις τόπον χλοερόν». Οι υπόλοιποι ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΛΑ; Αυτό δεν λέγεται πανδημία, επιεικώς είναι επιδημία και απολύτως σίγουρα ΚΟΡΟΪΔΙΑ.

-Το θαύμα του κορονωϊού είναι ότι κατάργησε όλες τις άλλες αρρώστιες και οι Έλληνες πεθαίνουν μόνο από αυτόν.

Συνέλληνες.

Ας σοβαρευτούμε. Μην περιμένετε να λύσουν οι πολιτικοί τα προβλήματά μας. Πρέπει να τα λύσουμε μόνοι μας και όλοι μαζί. Ο χειρότερος εχθρός μας στην παρούσα περίοδο είναι ο κακός εαυτός μας, καιρός είναι να τον νικήσουμε. Χρειάζεται γενναία προσπάθεια.

Γεράσιμος Καλογεράκης

loading...