GEWKWN : ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΙΛΑΤΕ ΑΠΛΑ, ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ : ‘’Από ημέρα σε ημέρα τώρα, βλέπετε ότι ο πλησίον σας κάτι έπαθε, και λέτε ‘’ δεν έφτασε σε μένα ακόμη αυτό το κακό ‘’

Όταν το βλέπετε αυτό, φαντασθείτε ότι είσθε εσείς αυτοί που πάθατε αυτό, γι’αυτό παιδιά μου σας καλώ στην ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, με την ψυχή μου σας το λέω αυτό, βοηθείστε τους συνανθρώπους σας μέσα στην εκκλησία που Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ.

Παιδιά μου, να περνάτε ανάμεσα στις άλλες ψυχές χωρίς θόρυβο, να τις αλλάζετε με τον λόγο Του Κυρίου, όμως με το θέλημα τους.

Τα λόγια που θα βγάλετε από το στόμα σας θα είναι του Χριστού, Το Ευαγγέλιο του Κυρίου σας να το έχετε στην γλώσσα σας και στο μυαλό σας.

Και όταν δεν θα θυμωσαστε, Ο Κύριος θα τα επαναφέρει στην μνήμην σας για να τα λέτε…… Πάρτε αυτά που ακούτε και προσέξτε να μην σκορπίσουν, για να τα μεταδώσετε και στους άλλους.

Δεν υπάρχει χρόνος, δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια ψυχή, θα έχετε πάρα πολλές εκπλήξεις.

Μιλήστε στο όνομα Του Πατρός και Του Υιού και Του Αγίου Πνεύματος, στο όνομα δηλαδή της Αγίας Τριάδος, και μην φοβάστε!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΣ!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗΣ ΣΑΣ!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΑΣ!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!!

Μην κοιτάζετε τους ανθρώπους ως σώματα, όπως και Ο Χριστός δεν τους βλέπει ως σώμα!

Δείτε τις ψυχές όπως Ο Χριστός , διότι αυτό λέει και ο νόμος Του Ουράνιου Πατρός, ο άχρονος Νόμος Του, ο Νόμος της ουδετερότητες, διότι έτσι είναι η ψυχή, ατελείωτη, άπειρη και ουδέτερη.

Κάποιοι είχαν επιφυλάξεις εάν μπορούσαν να μιλούν σε άλλους για τον Θεον διότι δεν τους βοηθούν οι γνώσεις τους στα πνευματικά θέματα, Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…..

Γιατί μιλάτε έτσι; Γιατί αντιδράτε παιδιά μου ; πως μιλούσε ο Παπα Μιχάλης; Επιστημονικά η απλά; Οι Γέροντες πως μιλούσαν; Πορφύριος , Παισιος……………..

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΣΤΙΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ, να μιλάτε……. ωραία!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΙΛΑΤΕ ΑΠΛΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Και τώρα παιδιά μου δεν σας συμβουλεύω, αλλά σας δίνω εντολή να μιλάτε στον κόσμο που έχει ανάγκη…… Θα σας φοβερίζουν, θα σας κυνηγούν, θα σας σκεπάζουν για να μην βλέπετε….εσείς θα αντιστέκεστε, δεν θα υποχωρείτε, γιατί Ο Χριστός θα είναι δίπλα σας.

Ήρθε πλέον ο καιρός της επιστράτευσης στην Ελλάδα, ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ,ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !  Ο Χριστός είναι δίπλα σας και σας κρατά στην αγκαλιά του και δεν τον  βλέπετε,  ήδη έχει …………….

Όπως πονάτε για την ψυχή σας πονέστε περισσότερο για την άλλη ψυχή που θα βρείτε στον κόσμο, όπως Ο ΧΡΙΣΤΟΣ , που ανέβηκε στον σταυρό, πόνεσε περισσότερο για τις άλλες ψυχές παρά για την δική Του.

Και να μην φανείτε σαν διδάσκαλοι, αλλά ως διδασκόμενοι, γιατί όταν ακούσετε τον άλλον να παραπονείται , να οργίζεται, να ζητεί έλεος, να μην τον διδάξετε αλλά να τον ακούσετε με υπομονή, να τον συμμερίζεστε, να μοιράζεστε το βάρος του και μετά να τον συμβουλεύετε.

Μιλήστε με τον κόσμο, πείτε τους να μην φοβούνται με αυτά που έρχονται διότι η χώρα σας έχει Αφέντη……………..ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ…

Η γνώση παιδιά μου που έχουμε εμείς εδώ κάτω στην Γή είναι ατελείωτα ανεπαρκής, όταν δε εσείς ζείτε μέσα σε αυτήν την ανεπάρκεια και χωρίς να ζητήσετε το πραγματικό φως της σοφίας που είναι μόνον Ο Ουράνιος Πατέρας και το Άγιο Πνεύμα και επί τούτου η Αγία Τριας, πως θα εμπλουτιστεί η σκέψη σας; πως θα βγείτε από το καβούκι σας;

Πως θα απλώσετε την σοφία σας και στους άλλους;  όταν είσθε άσοφοι εσείς.

Όλοι σας σηκώνετε το βάρος του σταυρού στην πλάτη σας, με την καλή έννοια.

Να είσθε υπεύθυνοι του Λόγου Του ΘΕΟΥ, να τον διαδώσετε όπως είναι γραμμένος στην Καινή Διαθήκη, διότι όλα αυτά που είναι γραμμένα εκεί αγιοπνευμαστι γραμμένα είναι!

Εκεί έχετε το Α και το Ω δηλαδή τον Πατέρα και τον Υιό. ’’

 

ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ……ΠΙΣΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ…..

 

loading...