Όταν κυνηγάς φαντάσματα Χρυσοχοιδη,αφήνεις αφύλακτους στόχους για να γίνονται φαντασμα-γορικες κλοπές και απόπειρες δολοφονίας!

Χρυσοχοιδη,μπηκαν μεσα στο σπιτι της Τουλουπακη,ψαξαν με την ησυχια τους,βρηκαν αυτα που επρεπε να βρουν και πηραν τον δρομο της επιστροφης!
Εχεις καμια ευθυνη εσυ και το υπουργειο σου,ΓΚΟΣ ΜΠΑΣΤΕΡ ΜΑΣΚΟΦΟΡΩΝ??
Η Ενωση Εισαγγελεων λεει οτι εχεις ευθυνη,για ελλιπη φυλαξη δικαστικων λειτουργων!
Και πως να μην ειναι ελλιπης η φυλαξη δικαστικων λειτουργων και αλλων στοχων,οταν οι γραμμωμενοι μπρατσωμενοι αστυνομικοι σου,κυνηγουν ηλικιωμενους και παιδια χωρις μασκες!!
Και μεσα στον ΟΣΕ ριχνουν και κανα σκαμπιλι σε παιδια χωρις μασκα και με τα ποδια πανω σε καρεκλα!
Οταν κυνηγας φαντασματα Χρυσοχοιδη,αφηνεις αφυλακτους στοχους για να γινοντε φαντασμα-γορικες κλοπες και αποπειρες δολοφονιας!
Αν ημασταν χωρα που η Δικαιοσυνη λειτουργει εντελως ελευθερα,θα επρεπε,μετα το πορισμα της Ενωσης Εισαγγελεων για ελλιπη φυλαξη,να σε καλεσει η Εισαγγελεια Αρειου Παγου για εξηγησεις και να ψαξει τυχον δολο,αν υπαρχει!
Αλλα σε μια χωρα “χιτλερικων αποφασεων” με διωξεις σε ελευθερες φωνες του διαδικτυου,με φιμωση καθε αντιθετης αποψης….με απειλες για 3ετη φυλακιση και αυτο το πορισμα της Ενωσης Εισαγγελεων ειναι κατορθωμα και μπραβο τους!
Αλλα πιστευω οτι θα ερθει πολυ συντομα ο καιρος,να τους λυθουν τα χερια και να μπορουν να πρατουν περισοτερα,απο μιας απλης δηλωσης!

Γ.Ν
loading...