Το Μπάνιο του Μέγα Κωνσταντίνου σε Αχνιστό Αίμα Νηπίων

Ο Μέγας Κωνσταντίνος είχε από την πρώτη γυναίκα, τη Μινερβίνη, έναν γιο, τον Κρίσπο και από τη δεύτερη, τη Φαύστα, δύο άλλους γιους, τον Κωνσταντίνο και τον Κώνστα.
Η Φαύστα κατηγόρησε τον Κρίσπο ότι την ενοχλούσε ερωτικά και ο πατέρας του οργισμένος διέταξε να τον εκτελέσουν. Λίγο αργότερα έφτασε από την Ανατολή, όπου διέμενε η μητέρα του Κωνσταντίνου, Αγία Ελένη, και γεμάτη θλίψη για τον άδικο χαμό του εγγονού της, υποστήριξε ότι η Φαύστα ψευδώς τον είχε κατηγορήσει.

Τον ισχυρισμό της επιβεβαίωσε και το γεγονός ότι η Φαύστα «πιάστηκε στα πράσα» με έναν δούλο. Ο Κωνσταντίνος γεμάτος τύψεις δεν δίστασε να σκοτώσει τη γυναίκα του με απάνθρωπο τρόπο. Λέγεται ότι την έριξε σε βραστό νερό ή λάδι.
Η παραλίγο σφαγή των νηπίων

Όταν ο Μέγας Κωνσταντίνος έγινε μονοκράτορας, εγκαταστάθηκε στη Ρώμη.
Εκεί διαπιστώθηκε ότι έπασχε από κάποια ασθένεια που είχε τα συμπτώματα της λέπρας και οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι για να θεραπευτεί έπρεπε να λουστεί με αχνιστό αίμα νηπίων!

Πράγματι, ορίστηκε η μέρα της σφαγής και συγκεντρώθηκαν έξω από το Καπιτώλιο τα νήπια που επρόκειτο να σφαγιαστούν.

Όταν ο Κωνσταντίνος άκουσε τους θρήνους των μητέρων των άτυχων παιδιών, λένε ότι, σαν να συνήλθε από ένα μεθύσι, αρνήθηκε να δεχτεί ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα.
Διέταξε να δοθούν στις μητέρες τους τα νήπια και επιπλέον να αποζημιωθούν με ένα χρηματικό ποσό για να νιώσουν έτσι διπλή χαρά.
Γιατί δεν έγινε πρωτεύουσα του Βυζαντίου η Τροία

Ο Μέγας Κωνσταντίνος, πριν αποφασίσει να ιδρύσει τη νέα πρωτεύουσα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας στη θέση του αρχαίου Βυζαντίου, είχε στρέψει το ενδιαφέρον του στην Τροία.

Πήγε, λοιπόν, εκεί ο ίδιος και χάραξε τα όρια της πόλης που θα έχτιζε.
Είχαν ήδη κατασκευαστεί οι πύλες, όταν παρουσιάστηκε ένα βράδυ στον ύπνο του ο Θεός και τον προέτρεψε να επιλέξει άλλη τοποθεσία.
Έτσι, ο Κωνσταντίνος επέλεξε το Βυζάντιο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, έναν αιώνα αργότερα, όσοι ταξίδευαν στην περιοχή της Τροίας μπορούσαν να δουν τα εγκαταλελειμμένα έργα του αυτοκράτορα.
Η χάραξη των ορίων της Κωνσταντινούπολης

Σύμφωνα με τον θρύλο, όταν ο Μέγας Κωνσταντίνος επέλεξε το σημείο όπου θα ίδρυε τη νέα πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας, πήρε στο χέρι του ένα ακόντιο και με αυτό χάραζε τα όρια της νέας πόλης, ακολουθούμενος από τους αυλικούς του.

Εκείνοι, βλέποντας τη μεγάλη έκταση της πόλης που επρόκειτο να χτιστεί τον αυτοκράτορα να συνεχίζει τη χάραξη των ορίων της, τον ρώτησαν πόσο ακόμα θα προχωρούσε.

Ο Κωνσταντίνος τότε τους έδωσε την εξής απροσδόκητη απάντηση:
«Θα συνεχίσω μέχρι εκεί όπου θα σταματήσει αυτός που βαδίζει μπροστά μου».

Υπονοούσε προφανώς ότι τον καθοδηγούσε, αόρατος βέβαια στους ακολούθους του, ο ίδιος ο Θεός.

Πηγή:
«Η άγνωστη πλευρά του Βυζαντίου. Ιστορικά παράδοξα»,
Ιωάννης Γρυντάκης, Γεώργιος Δάλκος, Άγγελος Χόρτης, Έκτορας Χόρτης.
Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
mixanitouxronou.gr

loading...

34 thoughts on “Το Μπάνιο του Μέγα Κωνσταντίνου σε Αχνιστό Αίμα Νηπίων

  1. ο κωνσταντινος ο μεγας που εχει ανακυρηχτη αγιος
    σκοτωνε και ειχε πισινα με αιμα νηπιων οπου εκει ως μεθυσος κολυμπουσε
    δηλαδη ηταν ενας κοινος εγκληματιας σαν τον μπαλαντινα συνεργατη του σωρρα που κατεσφαξε την ατυχη παιδοψυχιατρο στη Λαμια
    δηλαδη και τον μπαλαντινα μπορει να τον ανακηρυξουν αγιο !!
    τιποτα σε αυτο το κοσμο που ζουμε δεν ειναι απιθανο!!

  2. ΣΕ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ. ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ;

  3. Η χριστιανική θρησκεία διαθέτει πολλούς εγκληματίες αγίους.

    Ο Ιλλυριός αυτοκράτορας Κωνσταντίνος είναι ένας κατά συρροήν δολοφόνος αφού σκότωσε γιο, σύζυγο, γαμπρό, εγγονό, κουνιάδο, μαζί με χιλιάδες θύματα στους πολέμους του. Κι όμως τον ανακήρυξαν άγιο, ισαπόστολο και….μέγα!

    Ο Ισπανός αυτοκράτορας Θεοδόσιος βαρύνεται ανάμεσα σε άλλα και με τη Σφαγή του Ιππόδρομου στη Θεσσαλονίκη το 590 μ.Χ. με δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) περίπου θύματα.

    Πολλές αγίες, όπως η Ειρήνη (σύζυγος του Τούρκου αυτοκράτορα
    Λέοντα Δ'), έχουν σκοτώσει ακόμα και τα παιδιά τους, αλλά τιμώνται!

    Ο Ιλλυριός αυτοκράτορας Ιουστινιανός και η Θεοδώρα (πρώην πόρνη, άγνωστης καταγωγής) με μια άλλη σφαγή τριάντα πέντε χιλιάδων (35.000) στη Στάση του Νίκα είναι επίσης άγιοι.

    Ο Κύριλλος, ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της Ελληνίδας φιλοσόφου και μαθηματικού Υπατίας, που κομμάτιασαν χριστιανοί στην Αλεξάνδρεια.

    Αλλοι είναι άγιοι με….. το σπαθί τους, όπως ο Νικηφόρος Φωκάς που έσφαζε, με το χέρι του, χιλιάδες Κρητικούς (κατά την Επανάσταση των Κρητικών), στο…. όνομα του Κυρίου!

    Ο άγιος Πορφύριος, ο άγιος Μεθόδιος και άλλοι άγιοι δεν θα διστάσουν να ξεθάψουν τα κόκαλα των αντιπάλων τους για να τα αναθεματίσουν, να τα μαστιγώσουν και να τα κάψουν!

  4. ΣΟΒΑΡΑ Έ! ! ! ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΗΡΩΔΗ ? ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΠΑΧΤΣΙΣΙ ΣΑΣ ,ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ?

  5. ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
    ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΟΤΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΧΓΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ
    ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΜΗ ΔΙΝΕΤΑΙ

  6. ΑΡΓΗΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΗΤΟΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΤΑΠΕΡΑΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΣΑ ΩΡΑΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΤΑ ΑΦΗΓΗΣΑΙ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ

  7. ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΘΕΝΟΣ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ.

    Η ΕΓΚΛΑΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩ ΕΣΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ, ΕΠΙΤΕΙΘΕΤΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ :

    ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ-ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ
    MEΡΟΣ Α,,Β,Γ,Δ.

    http://www.ksipnistere.com/2018/05/blog-post_956.html

    http://www.ksipnistere.com/2018/05/b.html

    http://www.ksipnistere.com/2018/05/blog-post_354.html

    http://www.ksipnistere.com/2018/05/blog-post_4775.html

  8. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ…ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΙΕΦΥΓΟΝ ΤΗΣ ΣΠΑΘΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΦΩΚΑ
    ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ

  9. Έρευνα: Η οικονομική θρησκεία του Σώρρα – Πειθαναγκασμός, απειλές και τυφλή υπακοή στο «πολέμαρχο»

    Τα τελευταία επτά χρόνια που η χώρα βιώνει μια πρωτοφανή κρίση, έχουν βρει την ευκαιρία να εμφανιστούν ένα σωρό σωτήρες που υπόσχονται χρήματα, σωτηρία (υλική και πνευματική), με εξωφρενικούς ισχυρισμούς, όπως αυτοί του Αρτέμη Σώρρα, αυτόκλητου σωτήρα της χώρας και των Ελλήνων.

    Οι εξωφρενικοί ισχυρισμοί του Αρτέμη Σώρρα έχουν καταρριφθεί πανηγυρικά από σχετικές έρευνες που μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω λινκ. Η «παράνοια» ωστόσο αυτών που συνεχίζουν να τους ενστερνίζονται εξακολουθεί να υφίσταται.

    Ο Σώρρας και οι πλαστές υπογραφές του ανύπαρκτου καταπιστεύματος

    Γιατί το δικαστήριο αθώωσε τον Σώρρα για τα πλαστά ομόλογα των 600 δις;

    Τα $326 τρις κοπανιστού αέρα του Σώρρα στη Παγκόσμια Τράπεζα

    Τα 600 δις κοπανιστού αέρα που γράφτηκαν στον προϋπολογισμό

    To μαϊμού μετάλλιο του Σώρρα, που του το έδωσε ο Πούτιν!!!

    Το »εξωγήινο» διαστημόπλοιο του Σώρρα και το τέλος των ψευδαισθήσεων

    Υπόθεση Σώρρα – Παραχωρήστε μας τα ακίνητά σας!

    Μάθε παιδί μου (Αρτέμη) γράμματα…

    Ιερές επικλήσεις, όρκοι στον πολέμαρχο και ιεροί συντονισμοί, παραπέμπουν σε μεθοδολογία αίρεσης και όχι πολιτικού σχηματισμού. Η συνταγή είναι παλιά και πάντα επιτυχημένη. Οι επιπτώσεις όμως είναι απρόβλεπτες.

  10. Η πρόσφατη δολοφονία της παιδοψυχολόγου στη Λαμία από γνωστό μέλος της Ε.ΣΥ. και η απολογία που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνεται να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό περί «πλύσης εγκεφάλου» στα μέλη της οργάνωσης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Λευτέρη Ρήνου, «Η έρευνα αποκαλύπτει ότι αυτές οι ακραίες συμπεριφορές προκύπτουν από την ιδεολογία, τη δράση και το σκοπό της «Ελλήνων Συνέλευσις», όπως θέλει να αποκαλείται μια σειρά από αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρείες, που σκοπό έχουν τη δημιουργία πολιτικού κόμματος υπό τον πατρινό δήθεν «τρισεκατομμυριούχο» Αρτέμιο Σώρρα«.
    Και αν κάποιοι πιστεύουν πως οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί «ξεχάσαν» και αποστασιοποιήθηκαν από τον κατ’ ομολογία δολοφόνο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού ακόμη και η Βίκυ Χαραλάμπους, δεξί χέρι του Σώρρα, ενστερνίζεται την άποψη πως η όλη ιστορία είναι μια σκοτεινή συνωμοσία κατά της Ε.ΣΥ.
    Ο «όρκος του πολεμιστή» είναι ένα σύνολο σωτηριολογικών ασυναρτησιών που επιβάλουν υπακοή στο «πολέμαρχο».

    Θα ήταν λογικό να υποθέσουμε, με βάση όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, πως οι ακραίες εκδηλώσεις της Ε.ΣΥ. παραπέμπουν σε δράση που μοιάζει με αυτή θρησκευτικής αίρεσης. Η πυραμιδοειδής δομή της οργάνωσης, με τον Αρτέμη Σώρρα στη κεφαλή της, υποβάλει τα νέα μέλη σε «πειθαναγκασμό» και πλύση εγκεφάλου, ούτως ώστε να είναι δεκτικοί ακόμη και στους πιο εξωφρενικούς ισχυρισμούς. Ποια είναι η επιστημονική εξήγηση πίσω απ’ όλα αυτά;
    http://ellinikahoaxes.gr/2017/03/19/sorras-cult-victims/

  11. Πέρασα Δύο Μήνες στα Γραφεία μιας Οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα
    Τις τελευταίες 60 μέρες πήγαινα καθημερινά στα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις», είπα τον όρκο του πολεμιστή, άκουσα διαψεύσεις από τον ΟΗΕ και την Παγκόσμια Τράπεζα – αυτή είναι η ιστορία της οικονομικής θρησκείας του Αρτέμη Σώρρα.

  12. Είναι αργά το απόγευμα και στα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις» υπάρχουν λιγοστά μέλη. Ήρθε η ώρα να δώσω τον «Όρκο του Πολεμιστή» με τον οποίο κάποιος εντάσσεται στον σκληρό πυρήνα των ορκισμένων μελών της οργάνωσης.

    «Πρέπει να σταθείς όρθιος και το σώμα σου να είναι σε απόλυτη ευθεία. Κατά τη διάρκεια του όρκου, δεν πρέπει να κουνηθείς. Ελπίζω να έχεις ήδη κλείσει το κινητό σου», μου λέει η Αντιγόνη, καθώς μου δείχνει σε ποιο ακριβώς σημείο πρέπει να σταθώ. Με πιάνει δυνατά από τα χέρια και με νευρικές κινήσεις δεξιά και αριστερά με κατευθύνει μέχρι να βρει την ακριβή θέση. «Κάθε φορά που διαβάζω μία πρόταση, θα επαναλαμβάνεις μαζί με τον Αλέξανδρο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Αν δεν πεις σωστά μία φράση, θα πρέπει να ξεκινήσουμε τον όρκο από την αρχή. Κατάλαβες;», ρωτάει. «Μην κουνηθείς καθόλου, σε λίγο ξεκινάμε», λέει αυστηρά.

    Δεν κουνιέμαι.

    «Μετά την εκφορά του όρκου, θα πρέπει να πιεις το ειδικό νερό που σου έχουμε φέρει. Είναι ξεχωριστό και απαραίτητο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας», λέει η Αντιγόνη και αφήνει το μπουκάλι με το «θαυματουργό» νερό πάνω στο τραπέζι. «Αν καταπατήσεις τον όρκο σου, το νερό θα σε κάψει και θα σε κυνηγούν οι Ερινύες». Κάνω ένα καταφατικό νεύμα με το κεφάλι μου, χωρίς να μιλήσω.

    Ο όρκος προειδοποιεί: «Αν παραβώ τον όρκο μου, όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου να διαλυθεί εις τα εξών συνετέθη»

    Δεν περνά πολλή ώρα και ο Αλέξανδρος, ένα από τα ορκισμένα μέλη της οργάνωσης, στέκεται πλάι μου. «Η ορκομωσία των Ελλάνιων πολεμιστών είναι έγκυρη μόνο αν το νέο μέλος λέει τον όρκο με κάποιο ήδη ορκισμένο μέλος», λέει ο ίδιος την ώρα που βρίσκει τη θέση του. Απέναντί μου στέκεται η Αντιγόνη και πλάι της βρίσκεται ο Μάριος, που κρατώντας το κινητό στο χέρι τραβάει σε βίντεο τη διαδικασία. Η ορκομωσία πρόκειται να «ανέβει» αργότερα στην κλειστή ομάδα των ορκισμένων μελών στο Facebook, ως απόδειξη για την ένταξή μου στην οργάνωση.

    Tο σκηνικό έχει πλέον στηθεί. Αφού βεβαιωθεί ότι όλα είναι έτοιμα, η Αντιγόνη ξεκινά να προφέρει με στόμφο και αυστηρότητα κάθε πρόταση του όρκου που βρίσκεται αναρτημένος πίσω μου, σε μία μεγάλη αφίσα: «Τάσσομαι και αφοσιώνομαι εις τον λόγον της ενότητας του πανάγαθου άρχοντος φωτός…». Εγώ και ο Αλέξανδρος επαναλαμβάνουμε. Ακολουθεί η δεύτερη πρόταση.

  13. Να και ο Γιαχωβας (6.28)ο εμισθος γιαχωβας σου λεει να μεροκαματακι ασε που το πλεον πιθανο ειναι το αρθρο να ειναι δικο του και ετσι θα μπορεσει να χυσει το διλητηριο του εδω ελευθερα θα εισπραξει και απο τουσ γιαχωβαδεσ το χαρτιλικακι του. που εισουνα ρε γιαχωβα καιροο ειχες να βγεις να κοπρισεις. σε ειχανε σε αποστολη οι μαρτυρες? Αντε αυριο θα φασ καρπουζι με φεττα θα παρεις το μοαξισακι σου κουφαλιστα. ειδεικο σε εχουν κανει ολοκληρα κειμενα σου δινουν και εσυ εντεχνωσ τσαακ τα πλασαρεις ομορφα και ωραια επι παντος κειμενου για ολους μηδενος εξαιρουμενου εχεις να πεις πολλα και φριχτα. για σενα μονον ο ΄΄κυριοσ΄΄ ετσι δεν λετε εκει στους γιαχωβαδεσ? ο κυριοσ ποιος ειναι αυτοσ ο κυριος κανενας δεν ξερει να πει. τελος παντων και εσυ κανεις την δουλεια σου κανονικα.
    ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ? ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΕΣΙΚΕΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΩΛΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΘΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ? ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΛΟΜΠΟΣ ΠΑΠΑΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ? ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΑΜΙΟΛΗ ΠΟΥ ΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ?

  14. Επανάληψη. Τρίτη πρόταση. Επανάληψη. Κάθε φράση της Αντιγόνης κόβεται απότομα, σχεδόν βίαια, σε μία προσπάθεια υπογράμμισης του μεγαλείου. Η διαδικασία κρατάει περίπου πέντε λεπτά και ολοκληρώνεται με την τιμωρία που περιμένει το μέλος σε περίπτωση που παραβιάσει τις αρχές και της αξίες της οργάνωσης: «Αν παραβώ τον όρκο μου, όλος ο κυταρικός (σ.σ.: το κυταρικός είναι πράγματι γραμμένο με ένα "τ") ιστός του σώματός μου να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη».

    Η Αντιγόνη μού δίνει το ποτήρι με το νερό και εγώ το πίνω.

    «Άξιος».

    «Άξιος».

    Αφού με φιλούν σταυρωτά, τα μέλη μού ζητούν να γράψω τα στοιχεία μου σε ένα χαρτί της οργάνωσης. «Τώρα πρέπει να μας φέρεις και φίλους σου», λέει η Αντιγόνη.

    O Όρκος του Πολεμιστή.

    Η οικονομική θρησκεία του Αρτέμη Σώρρα

    Ξεκίνησα να πηγαίνω σε μία από τις ΕΣΥ (Ελλήνων Συνέλευσις) της Αττικής προτού ακόμη η δολοφονία της Θώμης Κούμπουρα αναγκάσει τα ΜΜΕ να ασχοληθούν σε βάθος με πτυχές της δράσης της οργάνωσης. Παρά την πρόσφατη δημοσιότητα που πρόκειται να κλιμακωθεί από τις πρωτοβουλίες της ελληνικής δικαιοσύνης, αυτό που μέχρι σήμερα παραμένει λιγότερο γνωστό είναι ότι ο πάλαι ποτέ μαρμαράς από την Πάτρα έχει καταφέρει να φτιάξει μία οικονομική θρησκεία με εκατοντάδες ναούς και χιλιάδες πιστούς ανά την Ελλάδα. Τα γραφεία των ΕΣΥ πανελλαδικά ξεπερνούν τα 200, με άλλα δέκα να βρίσκονται σε πόλεις του εξωτερικού με ισχυρή παρουσία της ομογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο τα ορκισμένα μέλη -ο σκληρός πυρήνας οπαδών γύρω από τον οποίο συσπειρώνονται τα προβλεπόμενα από την οργάνωση «απλά» και «ενεργά» μέλη- φτάνουν τα 5.000, ενώ υπολογίζεται ότι ο συνολικός αριθμός ξεπερνά τις 12 χιλιάδες.

  15. Αποκλεισμένη από τα «συστημικά» ΜΜΕ, η οργάνωση αξιοποιεί άριστα τα social media, χώρο κατεξοχήν προνομιακό για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και hoaxes. Για να δώσουμε μία τάξη μεγέθους, οι σελίδες στο Facebook «Πολιτικός Φορέας του Ελληνικού Έθνους "Ελλήνων Συνέλευσις"» και «Ε5» μετρούν περισσότερα από 15.000 μέλη, ενώ πολλές κατά τόπους ΕΣΥ -κυρίως επαρχιακές- έχουν δική τους σελίδα με χιλιάδες μέλη. Η κλειστή ομάδα στο Facebook «Ελλάνιοι Ορκισμένοι Πολεμιστές», στην οποία συμμετέχουν αποκλειστικά τα ορκισμένα μέλη, έχει περί τα 2.000 μέλη. Τα παραπάνω νούμερα ξεπερνούν το βεληνεκές μίας μικρής ομάδας ανθρώπων που μοιράζουν δισεκατομμύρια, όπως είχε εμφανιστεί ο πυρήνας του Σώρρα το 2012. Πλέον, τα πράγματα είναι σοβαρά.
    «Είσαι κάτοχος πολλών τρισεκατομμυρίων ευρώ. Δεν είσαι φτωχός, είσαι πλούσιος»

    Η πρώτη μου επαφή με την οργάνωση έγινε στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου. «Καλώς τον. Μαζί μιλήσαμε στο τηλέφωνο», μου είπε η Αντιγόνη, μια γυναίκα γύρω στα 60, δραστήριο μέλος της τοπικής οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» που έχει τη μορφή αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας. Καθώς η οργάνωση δεν διέθετε επίσημη ιστοσελίδα, βρήκα το τηλέφωνο από την κεντρική ιστοσελίδα των ΕΣΥ, που λέγεται «Αλφειός Ποταμός».

    «Θα ήθελα να μάθω τις πολιτικές σας θέσεις», ήταν η πρώτη κουβέντα μου, όταν γνωρίστηκα με τα παρόντα μέλη. «Κάθισε στην καρέκλα», μου είπε η Αντιγόνη και ξεκίνησε να ψάχνει τα ράφια μίας βιβλιοθήκης. Αφού ψαχούλεψε διάφορα χαρτιά, τράβηξε από τη βιβιοθήκη ένα ντοσιέ με διαφάνειες. Ήρθε προς το μέρος μου και κάθισε στην απέναντι πλευρά του τραπεζιού. «Φαντάζομαι ότι έμαθες για εμάς από το ίντερνετ ή κάποιον Συνέλληνα. Τα κανάλια δεν μας παίζουν, μας φοβούνται. Και πολύ καλά κάνουν. Εμείς έχουμε την αλήθεια με το μέρος μας. Αυτή την αλήθεια θα σου δείξω εγώ τώρα, με όλες τις αποδείξεις».

    ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

    Άνοιξε το ντοσιέ. «Εδώ θα μάθεις όλα αυτά που σου κρύβουν τόσα χρόνια. Θα μάθεις ότι είσαι κάτοχος πολλών τρισεκατομμυρίων ευρώ. Δεν είσαι φτωχός, είσαι πλούσιος», είπε. Η προσοχή μου έπεσε πάνω στην πρώτη σελίδα, όπου δέσποζε η φωτογραφία του Αρτέμη Σώρρα, πλάι στο σύνθημα «Χωρίς Κόμμα, Χρώμα, Δόγμα».

    Σε μόλις δέκα λεπτά, η Αντιγόνη είπε ότι μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες διαθέτω περιουσία μεγαλύτερη από 145 τρισεκατομμύρια δολάρια.

    Η Αντιγόνη άρχισε να γυρίζει μία-μία τις σελίδες και παράλληλα να μου εξηγεί τα πιο σημαντικά, δηλαδή όσα αφορούσαν τα λεφτά. Κατάθεση 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τέτοιο νομικό πρόσωπο), 40 μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής με την αξία της καθεμίας να ανέρχεται στα 678 δις ευρώ, 115,5 τρισεκατομμύρια δολάρια από κληρονομικά κεφάλαια υπέρ των Ελλήνων, 2,3 τρις ευρώ για 49.000 έργα στους Δήμους της Ελλάδας «και του απανταχού Ελληνισμού». Σε μόλις δέκα λεπτά, η Αντιγόνη είπε ότι μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες διαθέτω περιουσία μεγαλύτερη από 145 τρισεκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό επτά φορές υψηλότερο από το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ.

    Η μύησή μου στο «δόγμα Σώρρα» με έκανε να καταλάβω ότι δεν πρόκειται απλώς για έναν ευαγγελιστή τρισεκατομμυρίων. Με απίστευτη μεθοδολογία και κάτω από τη μύτη του κράτους, ο Αρτέμης Σώρρας και οι ομοϊδεάτες του κατάφεραν να χτίσουν μία ολόκληρη θεωρία με «έγγραφα» και «αποδείξεις» που πιστοποιούν την «οικονομική βίβλο» του Μάκη, όπως τον αποκαλούσαν από παλιά οι φίλοι του στην Πάτρα. Κάθε μου επίσκεψη στην «Ελλήνων Συνέλευσις» ήταν όλο και πιο ενδιαφέρουσα, όλο και πιο αποκαλυπτική. Ολο και πιο θλιβερή. Πώς ξεκίνησαν όλα όμως; Ποιος είναι ο Μάκης Σώρρας;

  16. Τα δηνάρια του Μάκη Σώρρα

    Ο Αρτέμης Σώρρας κατάγεται από το Θεριανό, ένα μικρό χωριό της Αχαΐας. Ο πατέρας του και τα αδέρφια του εργάζονταν ως μαρμαράδες, όπως ακριβώς έκανε σε νεαρή ηλικία και ο «Μάκης», προτού ακόμη ξεκινήσει με τη σύζυγό του τις περίφημες επιχειρήσεις με εσώρουχα, πλακάκια και πωλήσεις οχημάτων που εισήγαγε από τη Γερμανία. Ο Αρτέμης Σώρρας πάντα παραπονιόταν «για την κακή του τύχη, τη φτώχεια του. Διαμαρτυρόταν επειδή δεν είχε στον ήλιο μοίρα», αναφέρει στο VICE ο Φώτης Λεπίδας, δικηγόρος Πατρών που έγινε κουμπάρος του Αρτέμη Σώρρα πριν από 25 χρόνια. Οι δύο τους γνωρίστηκαν τη δεκαετία του '80, όταν ο νεαρός Αρτέμης επισκέφθηκε το δικηγορικό γραφείο του κ. Λεπίδα για μία μικρή υπόθεση.

    Διαβάστε Ακόμα: Η Διευθύνουσα Συμβούλος της «Ελλήνων Συνέλευσις» Απαντά στις Ερωτήσεις του VICE για την Οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα.

    Ο Σώρρας προσπάθησε να αποκτήσει στενότερη σχέση με τον δικηγόρο, έως ότου ήρθε «το μοιραίο της κουμπαριάς», όπως λέει ο κ. Λεπίδας: «Ένα βράδυ βγήκα με τη σύζυγό μου για φαγητό σε ένα παραλιακό μαγαζί της περιοχής του Αιγίου. Τότε πέρασε τυχαία από εκεί ο Αρτέμης με τη σύντροφό του. Από ευγένεια, δέχθηκα να καθίσουν μαζί μας, να τους κεράσω κάτι. Κάθισαν με προθυμία και σύντομα ξεκίνησαν να μου λένε ότι δεν έχουν λεφτά να παντρευτούν και ότι ψάχνουν κάποιον να τους παντρέψει. Λίγο αργότερα, με ρώτησαν από μόνοι τους αν θα ήθελα να τους βοηθήσω και να τους παντρέψω. Με έφεραν προ τετελεσμένου και τελικά αποδέχθηκα το παρακλητικό αίτημα, αφού σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να βοηθήσω δυο φτωχά παιδιά που θέλουν να στήσουν οικογένεια». H σχέση τους ολοκληρώθηκε όταν ο Αρτέμης, σύμφωνα με τον δικηγόρο, προσπάθησε να πληρώσει ένα χρέος του με μια βαλίτσα γεμάτη δηνάρια του Κουβέιτ. «Μετά από αυτό, διακόπηκε οποιαδήποτε επικοινωνία μας».

    ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

    Διαβάστε Ακόμα: Ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας μάς διηγείται ιστορίες από τις business του κουμπάρου του

    Οικογενειακό εισόδημα κάτω από €40.000

    Παρά τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Αρτέμη Σώρα και της συζύγου του, τα πράγματα μάλλον δεν πήγαν και τόσο καλά. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), σύμφωνα με την οποία η κυρία Σώρρα περιλαμβάνεται στον οριστικό κατάλογο ωφελούμενων γυναικών κατά την περίοδο 2012-2013. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του κ. Σώρρα έλαβε οικονομική βοήθεια στο πλαίσιο επιδότησης για τη φιλοξενία των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς της χώρας, χρησιμοποιώντας τις κοινωνικές δομές του κράτους. Απαραίτητο κριτήριο συμμετοχής και επιλογής είναι το οικογενειακό εισόδημα να μην υπερβαίνει τις €40.000, πράγμα περίεργο για έναν άνθρωπο που ισχυρίζεται πως έχει 600 δις. Η αίτηση της εγκρίθηκε, όπως φαίνεται παρακατω:

  17. «Φυσικά και υπάρχουν τα λεφτά, μπορείς να το διαπιστώσεις από την αφίσα μας στον τοίχο»

    Πώς όμως ένας επιχειρηματίας μικρού βεληνεκούς με προβλήματα με τον νόμο βρέθηκε τον Μάιο του 2014, να κάνει μέσω εξώδικης δήλωσης, πρόταση εξαγοράς των μετοχών των τεσσάρων μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών προς το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας;

    «Λεφτά υπάρχουν;». Αυτό είναι το υπαρξιακό ερώτημα όλων των οπαδών του Αρτέμη Σώρρα, όταν μπαίνουν για πρώτη φορά στα γραφεία της οργάνωσης. Τα στελέχη της ΕΣΥ το ξέρουν καλά και, όπως κάνουν πάντα, προσπάθησαν από τις πρώτες συναντήσεις μας να με πείσουν γύρω από αυτό το καίριο θέμα. «Φυσικά και υπάρχουν τα λεφτά», μου είπε η Αντιγόνη όταν της εξέφρασα τις αμφιβολίες μου. «Ορίστε, μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου από την αφίσα μας στον τοίχο. Τα 115,5 τρισεκατομμύρια των αυτόχθονων Ελλήνων ιθαγενών είναι κατατεθειμένα σε λογαριασμούς ελληνικών τραπεζών. Αυτό που βλέπεις είναι ο Παγκόσμιος Ισολογισμός της Παγκόσμιας Τράπεζας που επικυρώνεται από πολλούς διεθνείς οργανισμούς, όπως ο ΟΗΕ. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Ελλάδας έχουν υπογραφεί και από Έλληνες πολιτικούς», είπε η Αντιγόνη γεμάτη περηφάνεια.

    Αφίσα από τα γραφεία μίας εκ των ΕΣΥ στην Αθήνα.

    Κοίταξα με προσοχή την αφίσα και πραγματικά δεν είχα ιδέα πού να εστιάσω την προσοχή μου. Περιλάμβανε μία σειρά από θεσμούς που υποτίθεται ότι επικύρωναν το ποσό -σε αυτούς περιελαμβανόταν ο Πάπας Βενέδικτος του Βατικανού- καθώς και τις υπογραφές του τότε υπουργού Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη, του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια και του πρέσβη της Ελλάδας στον ΟΗΕ Αδαμάντιου Βασιλάκη. Δεν είχα προλάβει να σταματήσω να περιεργάζομαι την αφίσα, όταν η Αντιγόνη μου έδωσε δύο πακέτα εγγράφων, ένα αποδιδόμενο στην Παγκόσμια Τράπεζα και ένα στον ΟΗΕ, «που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές». Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ένα από αυτά ο ΟΗΕ γραφόταν ως «The United Nation Organization», ενώ στο άλλο πολλές σελίδες ήταν γραμμένες στα φιλιπινέζικα, προφανώς για διευκόλυνση των χιλιάδων Ελλήνων που τα μιλάμε άπταιστα.

    Οι επίσημες διαψεύσεις

    Προτού προλάβω να χαρώ για το γεγονός ότι επιτέλους οι Έλληνες είχαν βρει ένα ποσό 341 φορές μεγαλύτερο από το ελληνικό χρέος, αποφάσισα να επικοινωνήσω με την Παγκόσμια Τράπεζα και τον ΟΗΕ, οι οποίοι δυστυχώς μού πήραν τη χαρά μέσα από τα χέρια:

  18. Αίρεση ο Σωρρας;

    06.01.2017ekorinthos0
    Facebook
    Google+
    Twitter
    αθλουπολη

    Ρατσιστικό λόγο και αρχαιολατρικό, αντιεκκλησιαστικό και εθνικιστικό χαρακτήρα έχει η οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσης» σύμφωνα με απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
    Η μη κυβερνητική οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις» ανήκει στον γνωστό στο πανελλήνιο Αρτέμη Σώρρα ο οποίος υποσχόταν μέσω τηλεοράσεων ότι είχε στα χέρια του επιταγές ομογενών οι οποίες θα μπορούσαν να εξοφλήσουν το χρέος της Ελλάδος!
    Όταν αποκαλύφθηκε πως οι επιταγές ήταν χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα, ο Αρτέμης Σώρρας σύστησε τη ΜΚΟ «Ελλήνων Συνέλευσις».
    Η Ιερά Σύνοδος, σύμφωνα με επιστολή που έχει στα χέρια της αποκλειστικά η Romfea.gr, καταδικάζει τη συγκεκριμένη οργάνωση μετά από σύσταση της επιτροπής αιρέσεων της Εκκλησίας.
    Η οργάνωση, κατά την Ιερά Σύνοδο, έχει εθνικιστικό, αντιεκκλησιαστικό, αρχαιολατρικό χαρακτήρα και ρατσιστικό λόγο.
    Ως εκ τούτου οι πιστοί και οι Μητροπολίτες καλούνται να μην ενθαρρύνουν ή να υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη ή παρόμοιες πρωτοβουλίες, αναφέρει η επιστολή της Ιεράς Συνόδου

    https://ekorinthos.gr/archives/167154

  19. Τα εγκλήματα του Κωνσταντίνου είναι πολλά. Η βαρβαρότητά τους ήταν πρωτοφανής και ανατριχιαστική.

    Δολοφόνησε :

    1. Μαξιμιανό. Πενθερό του και πενθερό του πατέρα του. Αυτοκράτορας. Πατέρα της δεύτερης γυναίκας του, Φαύστας.

    2. Μαξέντιο. Κουνιάδο του. Γιος του προηγουμένου. Αυτοκράτορας. Τον εσκότωσε διά πολέμου που εκήρυξε ο ίδιος χωρίς λόγο, στην Μιλβία Γέφυρα του ποταμού Τίβερη. +312.

    3. Ρέμο. Γιο του Μαξεντίου και της Γαλερίας. Βρέφος στην κούνια. Έβαλε δικούς του ανθρώπους να το στραγγαλίσουν με κορδόνια την ώρα που κοιμόταν δίπλα στη μάνα του. +312.

    4. Βασσιανό. Γαμπρό του. Άνδρα της αδελφής του Αναστασίας. Καίσαρ. Τον δολοφόνησε. +314-315.

    5. Φαύστα. Δεύτερη γυναίκα του. Κόρη του Μαξιμιανού. Την εζεμάτιξε μέσα σε καζάνι με καυτό νερό ή λάδι. +320. (Για τον θάνατό της ενέχεται και η μάνα του, Αγία Ελένη!).

    6. Σώπατρο. Διδάσκαλο, σύμβουλο και στενό φίλος του. Φιλόσοφος. Τον εφόνευσε αφού επενόησε και προφασίστηκε ψευδείς κατηγορίες. +321.

    7. Λικίνιο. Γαμπρό του. Άνδρας της αδελφής του Κωνσταντίνας. Συναυτοκράτωρ. Κατόπιν πολέμου τον εκρέμασε, +325-326.

    8. Λικινιανό. Ανιψιό του. Γιος της αδελφής του Κωνσταντίνας. Δεκατετράχρονο αγόρι που δεν έφταιξε σε τίποτα. Το σκότωσε μπροστά στα μάτια, τα παρακάλια και τους απαρηγόρητους σπαραγμούς της μάνας του, και αδελφής του απτοήτου «Μεγάλου». +326.

    9. Κρίσπο. Πρώτο του γιο από την πρώτη του γυναίκα, Μινερβίνα. Ναύαρχος και Καίσαρ. Τον αποκεφάλισε (ή έπνιξε, ή δηλητηρίασε κατ’ άλλους). +326.

    Δίκαια λοιπόν, η αγία εκκλησία μας τον ανεκήρυξε άγιο, ισαπόστολο και…..μέγα!

  20. ΣΩΡΡΑΣ Ο ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΑΔΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;

  21. Γιατι ασχολειστε με πεθαμενους?
    Κλανει ο πεθαμενος?

  22. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ
    OI ΛΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΝΕΣ ΟΙ ΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΛΕΣ ΟΙ ΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ
    Ο ΚΑΤΙΜΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΥΦΤΟΜΑΓΑΖΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ 50ΡΙΑ ΚΑΙ 150ΑΡΙΑ
    ΑΛΛΑ Σ' ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ…

  23. 7.42
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΙΗΤΗΣ Δ. ΣΟΛΟΜΟΣ
    "ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΗΘΙΚΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ."

  24. Ανώνυμος10 Ιανουαρίου 2017 – 9:03 μ.μ.
    Κύριε Πατεράκη , αυτό το Απολλώνιο κορμί γεμάτο μυς και κοιλιακούς του κυρίου Σώρρα ,πως διατηρείτε;Γυμννάζετε ή είναι εκ'φυσικού του και μοιάζει στον αδερφό του Απόλλωνα;
    Χρόνια θέλω να αποκτήσω ,ένα τέτοιο Θεικό κορμί το προσπαθώ και δεν μπορώ,εσείς που είσαστε τόσο κοντά του και ξέρετε τα μυστικά , θέλετε να μου το πείτε; Τι νούμερο σουτιέν φοράει η αγελάδα Σώρρας;

    http://www.ksipnistere.com/2017/01/h-28.html

  25. ΒΡΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΝΑΓΑΛΙΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ…
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΤΗΓΑΝΙ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΓΥΦΤΟΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΓΥΦΤΑΡΕΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ Τ' ΑΝΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ ΣΙΧΑΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΛΙΑ

    GOLDEN AXIS GLOBAL POLICE ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 2018
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=xiN8P4fEtHU

  26. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ

    Artemis Sorras ΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΝΖΕΒΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 80% ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ [ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΖΩΩΝΝΝ ΟΠΩΣ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ???? ΑΡΚΟΥΔΑ ] ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ????????? ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ????? ΦΤΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΧΟΥΝ ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΣΕ ΕΚΛΕΒΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ….ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ…..

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ

    ΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ???? ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ????????? ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΔΑΝΕΙΟ ????? ΠΟΙΟΣ ??????? ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΓΑΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ?????????? ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΑΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ?????????? ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ?????????? ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ???????????? ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΟ ΜΕ ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ?????????? ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ??????????

    ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΑ 65 ΛΕΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΕΖΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΜΕΝΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ

    ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΣΟΥΜΕΛΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΩΣΟΠΑΙΔΟ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΞΑΝΘΟΥ ΓΕΝΟΥΣ [ ΕΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΜΟΝΟ ΤΟ 20 % ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΒΑΜΕΝΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΑΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΑΣΤΑΝΑ ΚΑΖΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΜΟΝΟ ΜΟΓΓΟΛΟΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΜΟΥΤΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ] ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΕΕΕΕΕ???????? ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ [ ΑΙΣΧΟΣ ] ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ???????????? ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΝΕΙΚΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ?????????????? ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΤΙΟ ??????? ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ??????

    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?????????? ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ??????????? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ??????????????? ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΡΩΤΑΤΕ ???????? ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ [ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΗΡΕ ] ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ?????? Η ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ???????????

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ??????????? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΕΕΕΕΕ?????? ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΥΝΙΖΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΕΕΕ???????? ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ https://alfeiospotamos.gr/?p=26419

  27. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΪΜΟΥΣ Ο ΧΤΙΚΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΟΝΕΡΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΓΥΦΤΑΡΕΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Π. Ή ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ή ΕΥΤΑΞΙΑΣ Ή ΜΑΛΑΚΙΑΣ Ή ΕΒΡΑΙΟΦΑΓΟΣ Ή ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΕΠΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΕΣ ΤΟΥ…

    Markos Stagakis
    8 ώρες ·

    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣ……..
    ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ??

    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΝΤΙΠ ΟΤΙ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΠΑΝ,ΥΠΑΡΚΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ??

    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ,ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ,ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΓΩΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ??

    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ,ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΟΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ…??

    ΒΟΥΝΟ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΕ ΜΕΝΑ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ 10 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΑΡΘΡΟ 216 ΚΑΙ 15 ΕΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,ΑΡΘΡΟ 196 ΤΟΥ Π/Κ ΙΧΝΟΣ ΠΛΑΣΤΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ..??

  28. περιεργη συμπτωση :

    ο σωρρας και ο τσιπρας εχουν κοινους εχθρους

    τους ρωσους και τον ιβαν σαββιδη

    τα φασιστοειδη ρατσιστομουτρα
    και οι "δημοκρατες του κωλου"

    αθεοι σατανολατρες συμφωνουν!!!!

    αηρ αηρ πρρρρρρρρρρρρρ

  29. ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ.

  30. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΗΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΜΠΛΟΓΚ ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ…

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΕΞΩΓΗΪΝΟ" ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ…ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!

    Πλάτων Πισατίδης | 9/10/2012 10:02

    Διαβάστε και τα σχόλια στο βίντεο…έχουν ενδιαφέρον!
    Οι περισσότεροι πολέμιοι της END ασχολούνται με το πως θα διακωμωδήσουν,θα εξευτελίσουν,ακόμα και να παρουσιάσουν ως…εξωγήϊνους,ακόμα και…ανθέλληνες,τους ανθρώπους αυτούς…Ουδείς βέβαια ασχολείται με τις θέσεις-προτάσεις της END,για τον λογιστικό έλεγχο του δημόσιου χρέους,την αλλαγή του Συντάγματος(ειδικά για τα περί ευθύνης υπουργών και δημόσιων λειτουργών),τον έλεγχο όλων των πολιτικών από το 1974 και εντεύθεν…Η αποσιώπηση αυτών των προτάσεων,μπορεί να θεωρηθεί ως υπεράσπιση της σημερινής πραγματικότητας,ήτοι της συνέχισης της κατοχής της Πατρίδος μας,από το ΔΝΤ,τους δανειστές και το δουλικό πολιτικό πάνελ…
    Από την άλλη,γνωρίζουν οι λασπολόγοι πολλούς που αναφέρονται σε άκρως μυστικά των ΗΠΑ,με κάποιες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες,πιάνοντας στο στόμα τους τον αμερικάνικο στρατό,να κυκλοφορούν ελεύθεροι;
    Θα συμφωνήσουμε εδώ με τον μπλόκερ ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ και την έρευνα για το αν ευσταθούν τα περί…"εξωγήϊνου" διαστημοπλοίου,το οποίο κατά τους τραγικούς μικρόνοους σχολιαστές,μετέφερε εξωγήϊνους με δις ντάλλαρς για τον…Σώρρα!!!

    ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΩΝ «ΗΠΑ»
    ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΕΡΙ ΑΠΟΡΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑΛΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΕΡΓΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΤΙΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ!
    http://ellhnkaichaos.blogspot.de/search/label/

    Από το δεύτερο απόσπασμα του βίντεο της συνάντησης της Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 στη Λακωνική Αγωγή όπως ανέβηκε στο

    http://www.oikoumenismos.gr/end.html
    ………………………………………….

    http://alfeiospotamos.blogspot.com/2014/03/600_17.html

  31. 5 ΕΥΡΩ Η ΠΙΠΑ!!! ΝΤΡΟΠΗ!!! ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΤΣΑΠΕΕΕΛΑΑΑ!!!

  32. Ουστ ρε ανεγκέφαλα ζωντόβολα,αν και τα ζώα είναι πιο έξυπνα απο τους φανατικούς θρησκευόμενους.

Comments are closed.