Επιστημονική μελέτη: Έως και το 86% των ανθρώπων με κορώνα δεν γνωρίζουν ότι έχουν μολυνθεί

«Η πλειονότητα των μολυσμένων ανθρώπων έχει λίγα συμπτώματα και πιστεύουν ότι έχουν κρύο» – Όλο και περισσότερες ενδείξεις ότι ο πραγματικός αριθμός λοιμώξεων είναι 5 έως 10 φορές υψηλότερος – Τα τελευταία μοντέλα: Η Ολλανδία εκτελεί ως ένα από τα χειρότερα στον κόσμο με έλεγχο κορώνας / , χωρίς κλείδωμα, την 1η Απριλίου, 6300 νεκρούς Ολλανδούς

Η έγκυρη επιστήμη δημοσίευσε μια μελέτη στην οποία οι επιστήμονες, βασισμένοι στην εμπειρία στην Κίνα, διαπιστώνουν ότι μέχρι και το 86% των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από κορώνα δεν παρατηρούν ούτε καν θεωρούν ότι έχουν κρύο. “Είναι οι μη τεκμηριωμένες λοιμώξεις που προκαλούν την εξάπλωση αυτής της εστίας”, δήλωσε ο καθηγητής περιβάλλοντος και υγείας Jeffrey Shaman (Πανεπιστήμιο της Κολούμπια). Αυτοί οι επιστήμονες τονίζουν επίσης ότι η κοινωνική απόσταση είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέτρα για να σταματήσει ο κοροναϊός.

Πριν από την επιβολή ταξιδιωτικών περιορισμών στην Κίνα, δεν αναφέρθηκαν έξι από τις 7 μολύνσεις, επειδή αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαν κανένα ή μόνο ήπια συμπτώματα. Λόγω αυτών των μολυσματικών μολύνσεων, μεγάλος αριθμός άλλων ανθρώπων θα μπορούσε να μολυνθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, εκ των οποίων περίπου το 20% άρχισε σοβαρά να αρρωσταίνει. Μόνο μετά από την απομόνωση των πληγεισών επαρχιών ο αριθμός των εντοπισμένων λοιμώξεων αυξήθηκε στο 65%.

Τα νέα ευρήματα θα μπορούσαν να έχουν σημαντικές συνέπειες για τις παγκόσμιες προσπάθειες έγκαιρης ανίχνευσης μολυσμένων ανθρώπων και περιορισμού του κοροναϊού. Οι περισσότερες χώρες καθυστερούν στη δοκιμή ασθενών. Με βάση τον σημερινό αριθμό περιπτώσεων – 232.537 και 9.718 θανάτους – οι αριθμοί αυτοί πρέπει πράγματι να πολλαπλασιαστούν κατά 5 έως 10 φορές. Ο αριθμός λοιμώξεων από κορώνα θα μπορούσε συνεπώς να έχει περάσει 1 εκατομμύριο.

“Συμβουλή του παγόβουνου, αλλά πόσο μεγάλο είναι;”

“Ξέρουμε ότι αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου”, συνέχισε ο Σαμάν. “Το ερώτημα είναι πόσο μεγάλο είναι το παγόβουνο κάτω από το νερό. Μπορούμε να υποστηρίξουμε τον ακριβή αριθμό, αλλά αν δεν παρακολουθείτε και δοκιμάζετε προληπτικά τους ανθρώπους, η πλειονότητα των λοιμώξεων θα περάσει απαρατήρητη ».

Αυτοί οι επιστήμονες υποθέτουν ότι οι δοκιμές που χρησιμοποιούνται είναι αξιόπιστες. Τονίζει τη Νότια Κορέα, η οποία, σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες χώρες, άρχισε αμέσως να δοκιμάζει πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Κάτι τέτοιο θα είχε διατηρήσει σχετικά χαμηλά τον αριθμό των θανάτων στη χώρα αυτή (91 θάνατοι από 8,565 περιπτώσεις. Σε σύγκριση: 76 θάνατοι από 2,460 περιπτώσεις στις Κάτω Χώρες).

Αυτή η επιστημονική έρευνα έδειξε επίσης ότι οι άνθρωποι χωρίς εμφανή συμπτώματα μπορούν να μολύνουν άλλους και ότι η κοινωνική απόσταση είναι συνεπώς μια από τις σημαντικότερες μεθόδους για τη διατήρηση της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Οι Κάτω Χώρες είναι ένας από τους χειρότερους καλλιτέχνες στον τομέα του ελέγχου κορώνας

Οι Κάτω Χώρες είναι ένας από τους χειρότερους καλλιτέχνες στον τομέα του ελέγχου κορώνας, σύμφωνα με τον αναγνώστη μας με τα νέα του μοντέλα. Αυτό ισχύει τόσο για την ανίχνευση του αριθμού των μολύνσεων, την έγκαιρη λήψη αποτελεσματικών μέτρων και την ταχύτητα με την οποία αυξάνεται ο αριθμός των θανάτων. «Και όλα εξαιτίας του εντελώς ανίκανου RIVM, καθώς φυσικά και της πολιτικής» (οι οποίοι ήταν ήδη υπεύθυνοι τα τελευταία χρόνια για τις ψεύτικες κρίσεις CO2 και αζώτου, που προκαλούν μεγάλη ζημιά στην οικονομία μας).

Μπορεί να φανεί σαφώς ότι εάν δεν υπάρχει κλείδωμα και ο ιός συνεχίζει να εξαπλώνεται τόσο γρήγορα όσο τώρα, 6300 Ολλανδοί θα έχουν πεθάνει από κορώνα την 1η Απριλίου:

loading...