Χαρίλαος Φλωράκης: “Είμαστε προδότες- Ο Ζαχαριάδης έλεγε να δώσουμε την Μακεδονία και να γίνει αυτόνομη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστικές ιστορικές αποκαλύψεις, ιστορική μαρτυρία από τα όσα είπε κάποτε ο “καπετάν” Χαρίλαος Φλωράκης.

Ο Θάνος Βερέμης ιστορικός-πανεπιστημιακός που καταθέτει ως μαρτυρία τα όσα του είπε κάποτε ο Χαρίλαος Φλωράκης, μιλάει για «Σλαβομακεδόνες» και ουσιαστικά για «Μακεδονική μειονότητα».

Χαρ. Φλωράκης (καπετάν Γιώτης): «Είμαστε Προδότες»!

Έχει τη σημασία του να το παραδέχονται, ότι όταν συμφωνούσαν στην απόσχιση της Μακεδονίας, το 1947-49, υπέπιπταν στο βαρύ εθνικό αδίκημα της Προδοσίας!
Αυτά προέβλεπε η Συμφωνία του Μπλέντ της 1ης Αυγούστου 1947 για τη δημιουργία «Ομόσπονδης Λαικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας» με ταυτόχρονη απόσχιση της Ελληνικής Μακεδονίας από την Ελλάδα, κάτι που δέχτηκαν οι κομμουνιστές της Ελλάδος και πολεμούσαν μαζί με Σλαβόφρονες εντός του «ΔΣΕ» για να το επιτύχουν.
Προδότες τότε, γύρισαν όμως και έγιναν τιμητές των Ελλήνων που έπεσαν τότε πολεμώντας τους, ενώ οι πολιτικοί τους κληρονόμοι υπέγραψαν την Προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών!

Ioannis Bougas

πηγη

loading...

5 thoughts on “Χαρίλαος Φλωράκης: “Είμαστε προδότες- Ο Ζαχαριάδης έλεγε να δώσουμε την Μακεδονία και να γίνει αυτόνομη” (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. ΤΟ 1932 Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ 4Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ (6/3/1932) ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΙΖΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΥΣ.
    ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ.
    ΣΚΟΠΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.
    ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

  2. ΚΟΥΙΖ:
    Ποια είναι η αγαπημένη συνταγή μαγειρικής για χρυσαυγίτες;

    ΛΑΓΟΣ ΣΤΙΦΑΔΟ.

    Τι άκουσαν τα αυτάκια μου; Πάει κι ο Λαγός… έγινε λαγός απ' τη χρυσή αυγή. Αφού πρώτα τον εξέλεξαν ευρωβουλευτή. Χου χου χου…

  3. ΚΟΥΙΖ.

    ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ''ΒΑΡΟΣ''

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΤΑ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΡΑΨΑΝΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΣ 3ΑΑΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΠΑΜΕ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΜ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΩΣΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ. ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟ ΚΟΥΜΜΥΝΙΔΙΟ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΚΛΥΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΟΝΑ ΠΑΓΟ ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΣΦΙΧΤΑ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΣΟΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ 10,21? ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΨΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΕΙΠΑΜΕ ΚΛΥΣΜΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΟΧΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΚΛΥΣΜΑ!! xi xi xi xiiiiii

  4. Ο Φλωράκης(πρώην γενικός γραμματέας ενιαίου ΚΚΕ) στην φωτό και ο Κουτσούμπας αρκετά νεότερος(σήμερα, νυν γενικός γραμματέας ΚΚΕ) πίσω του αριστερά. Ο πρόεδρος θα είναι κάποιος από την Κομμουνιστική διεθνής, προφανώς για να είναι όλοι οι αρχηγοί του ΚΚΕ απλά γενικοί γραμματείς. Άρα από που ήρθε η εντολή ξεπουλήστε την Μακεδονία, από έξω με σκοπό να εκτελεστεί από μέσα ΚΚΕλλάδος.

  5. Ότι δεν κατάφεραν οι ΚΚΈδες το κατάφεραν οι κομμουνιστές και εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμε.
    ΣΕΚΕ–>ΕΝΙΑΙΟ ΚΚΕ—>ΚΚΕ, ΕΝΙΑΙΟ ΚΚΕ–>ΚΚΕ εσωτερικου—>ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ—>ΣΥΡΙΖΑ. Τι είναι το ΚΚΕ για τον ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΚΚΕς πίσω από τον κομμουνιστή, το ΚΊΤΡΙΝΟ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ(ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΔΙΑΒΗΤΗ-ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Ή ΤΟ ΡΟΖΟΥΛΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ). ΤΟ ΚΚΕ ΨΗΣΙΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥ ΛΙΓΟ ΤΩΝ ΚΚΕδα Πρώτουλη επιλογή για περιφερειάρχης Αττικής –>
    ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Γ.ΠΡΩΤΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ https://www.youtube.com/watch?v=M4lzkhsIsxY ΑΠΌ 2:40 KAI META ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΑΝΤΕ FOCUS ΣΤΑ ΌΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ.

Comments are closed.