ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ OPEN TV


Ευριπίδης Μπίλλης

Συνταξιούχος Καθηγητής ΕΜΠ

Συνοπτικά, τώρα το παλιό MEGA του Πρετεντέρη που μα έβριζε για χρόνια «Ελληναράδες» κτλ ( φωτογραφία), ωχριά μπροστά στα νέα «αστέρια» του OPEN.

Που τον προσβάλλουν βάναυσα τον κ. Ιβάν Σαββίδη, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ όσα συμβαίνουν.Για τα οποία πρέπει ως Πόντιος να ντρέπεται.


Δεν ομιλώ μόνον για τον γνωστό Χασαπόπουλο που ως παλιός ξέρει και φυλάγεται.

Ομιλώ για τον εικονιζόμενο, υβριστή με όσα λέει τω υπόδουλων σήμερα Ελλήνων και αν ενθυμούμαι καλώς του Έλληνα επισκόπου Καλαβρύτων Αμβροσίου την μέρα που είχε παραιτηθεί (άνω δεξιά στην κατωτέρω φωτογραφία) .

Και ομιλώ για τον ίδιο και την εικονιζόμενη «βλακώδη» νεαρή «επαναστάτρια» (άνω αριστερά στην προηγούμενη φωτογραφία), που θρασύτατα μας έλεγε σήμερα ότι πρέπει όλα τα με ιδιοκτήτες ακατοίκητα κτίρια θα πρέπει να καταληφθούν από τους «πρόσφυγες» της.

Με το «παιδάκι» μιας από τη Συρία να το χρησιμοποιούν ως παράδειγμα οι ανθέλληνες για να συνεχίσει να υπάρχει το Εξαρχιστάν. Και ο "φιλανθρωπικός" τους προσοδοφόρος για πολλούς καρκίνος, που δολοφονεί τον Ελληνισμό.

Ντροπή κύριε Ιβάν Σαββίδη.

Ευριπίδης Μπίλλης

Συνταξιούχος Καθηγητής ΕΜΠ

2 σχόλια :