Κεραμέως: Δεν είναι φυσιολογικό κάποιος να αποφοιτά από το πανεπιστήμιο 30 χρόνια μετά

Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, δηλώνει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ότι, «Δεν αντιμετωπίζουμε το ζήτημα των «αιώνιων» φοιτητών ως πρώτιστα δημοσιονομικό, αλλά ως εκπαιδευτικό. Πρέπει να περάσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα πειθαρχίας και εστίασης στην εκπαιδευτική διαδικασία. Δεν θεωρούμε φυσιολογικό να εισάγεται κάποιος στο πανεπιστήμιο και να αποφοιτά 30 χρόνια μετά».

Η κυρία Κεραμέως αναφερόμενη στη διάταξη για το θέμα του ασύλου επισημαίνει: «Η διάταξη για το άσυλο εντάσσεται σε μια συνολική στρατηγική για την αναβάθμιση του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος. Υπάρχουν περαιτέρω ενέργειες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή, όπως ο συστηματικός φωτισμός πανεπιστημιακών χώρων, ο αποτελεσματικότερος έλεγχος εργαστηρίων ή άλλων χώρων, η διαβαθμισμένη είσοδος σε συγκεκριμένους χώρους των ΑΕΙ».

Τέλος, η Νίκη Κεραμέως στη συνέντευξή της διαβεβαιώνει ότι τα σχολεία φέτος θα ανοίξουν κανονικά και συνεχίζει: «Τα βιβλία έχουν ήδη παραδοθεί στα σχολεία και οι εκπαιδευτικοί θα βρίσκονται εγκαίρως στη θέση τους».

loading...

1 thought on “Κεραμέως: Δεν είναι φυσιολογικό κάποιος να αποφοιτά από το πανεπιστήμιο 30 χρόνια μετά

  1. Πως δεν είναι;
    Σε τόσα χρόνια τι συντάξιμη υπηρεσία έχει γράψει ως κομματικός υπάλληλος, μέλος μκο, ακόμη και ως μέλος αναρχοκουμουνιστων οργανώσεων με ανθελληνική κυρίως δράση;
    Υπάρχει στρατηγική από όλα αυτά τα καθάρματα με μοναδικό σκοπό τον έλεγχο των πανεπιστημιακών χωρών.
    Δεν είναι τυχαίο που κάποτε , ίσως ακόμη και σήμερα, αποφάσιζε κατάληψη των πανεπιστημίων μια μικρή ομάδα «φοιτητών» ασκώντας φασιστική βία προς την πλειοψηφία, απλά γιατί έτσι γουσταραν. Για αυτό ζοριζοντα οι αναρχοφασιστες με την κατάργηση του ασύλου.

Comments are closed.