Μακροσκελέστατη ανακοίνωση από Δ.Τζανακόπουλο για το gay pride

«Σήμερα είναι μία ιστορική μέρα, είναι ένα ιστορικό έτος για τις διεκδικήσεις της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, διότι φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ιστορική εξέγερση στο Stonewall στη
Νέα Υόρκη που σηματοδότησε την απαρχή ενός μεγάλου και δύσκολου αγώνα για τα δικαιώματα της κοινότητας, για το δικαίωμα στην ορατότητα, για το δικαίωμα στην ισότητα και την ελευθερία», επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, στον χαιρετισμό του πριν την έναρξη του φετινού Athens Pride.

Ακόμη ο κ. Τζανακόπουλος υπογράμμισε: «Φέτος συμπληρώνονται 15 χρόνια από το πρώτο φεστιβάλ υπερηφάνειας, όταν μερικές εκατοντάδες κόσμου παρέλασαν στην Αθήνα για να φτάσουν σήμερα στις δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων, στα δεκάδες χιλιάδες μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αλλά και όλων των αλληλέγγυων να πορεύονται πολύχρωμα, να πορεύονται και να παρελαύνουν περήφανα στους δρόμους της Αθήνας με επίκεντρο την πλατεία Συντάγματος».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου τονίζοντας: «Φέτος όμως είναι και μία χρονιά που η κοινότητα προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές της από την άγρια δολοφονία του Ζακ και ζητά την τιμωρία των δολοφόνων του. Γι αυτό σήμερα εκτός από μέρα γιορτής είναι και μέρα διεκδίκησης. Διότι μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχουν γίνει μεγάλα βήματα με το σύμφωνο συμβίωσης, με την αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, με την αναδοχή ακόμα και από ομόφυλα ζευγάρια, ωστόσο ο δρόμος για την ισότητα και την ελευθερία είναι ακόμα μακρύς, δύσκολος αλλά θα είναι και ελπιδοφόρος».

«Γι αυτό λοιπόν από σήμερα πρέπει να εγκαινιάσουμε έναν νέο αγώνα με στόχο την ισότητα, με στόχο τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία, με στόχο τη βελτίωση του νόμου για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, έτσι ώστε να συμπεριλαμβάνονται τα intersex άτομα, να εγκαινιάσουμε έναν νέο αγώνα για την ισότιμη προστασία και την ορατότητα. Νομίζω ότι αυτός πρέπει να είναι ένας κεντρικός στόχος για να κάνουμε αυτούς τους δρόμους τους δικούς μας δρόμους», κατέληξε ο κ. Τζανακόπουλος.

πηγή: ΑΠΕ

loading...

11 thoughts on “Μακροσκελέστατη ανακοίνωση από Δ.Τζανακόπουλο για το gay pride

  1. ΣΤΗΝ Π@ΥΤΣΑΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ. ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΡΧ@ΔΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ Γ@ΜΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ…ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΛΕΣΒΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ..ΟΥΥΥΣΤ ΑΛΉΤΕΣ ΟΠΙΣΘΟΒΑΡΟΙ ΕΥΡΥΚΛΑΝΟΙ

  2. Μωρή Κοντσίτα τζανάκω , το μπλουζάκι που φοράς σου πάει μούρλια χρυσή μου…!

  3. Ποσο εμεινε για τις 7 Ιουλιου.

  4. ΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ Η ΝΔ,ΤΟ ΣΑΒΑΡΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΟΜΑ,ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΕΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΨΜΑΛΩΝ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΛΩΣ ΠΑΡΕΣΤΕΙ.ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΣΤΑΣΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΟΛΑ,ΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΠΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ,ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΦΥΛΗ?ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ?

  5. Μωρή πουστάρα καριόλα γαμημενε, πού σας μάζεψε αυτό το κολοπαιδο ο ρεζίλης,πού γυρνάει ξεγραβατομενος και παριστάνει τον Έλληνα πρωθυπουργό,δεν περνάνε και αυτές οι γαμημηνες οι μέρες ,και μετά ρε πουστη καρεκλοποδαρο στο κολο.

  6. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΒΙΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ.ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ 23%.

  7. TZANAKOΠΟΥΛΕ, με τη συμπεριφορά σας προσβάλλετε τους Ψηφοφόρους σας και γενικά το όλο το Δημόσιο Αίσθημα,
    Η Αστυνομία θα έπρεπε να έχει μαζέψει όλους αυτούς τους ανώμαλους και να τους έχει στείλει σε ένα ξερονήση,
    Τζανακόπουλε η Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με τα δικαιώματα της ανωμαλίας και του δικού σας πνεύματος, και Δημοκρατία δεν σημαίνει Αναρχία
    Στίς εκλογές θα εισπράξετε το Αντίτιμο της προσφορά σας στην Ελληνική κοινωνία, Κουλτούρα και Παράδοση,.

  8. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΝΕΟΤΕΥΚΤΟ ΓΟΝΟ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΟΛΑΓΝΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΜ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΚΗΦΗΝΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΟΠΡΙΤΩΝ….ΟΥΥΥΣΤΤΤ

  9. ΒΡΩΜΙΑ,ΑΗΔΙΑ,ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ,ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΕΘΙΜΩΝ.ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ,Η ΝΔ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ,Η ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΟΜΑΤΡΑ ΑΥΤΑ ΑΨΟΓΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΣΤΑ ΔΙΧΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ,ΤΟ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟ ΠΟΠΟΛΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ.ΑΣΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ.ΟΙ ΥΓΕΙΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.ΤΩΡΑ ΛΟΑΤΚΙ,ΓΚΕΙ ΠΕΡΕΛΑΣΕΙΣ,ΓΑΜΟΙ ΑΝΩΜΑΛΩΝ,ΙΣΛΑΜ.ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΘΙΑ.Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΝΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….

  10. ston 1.28 Aftoi idi exoun pidixtei. Esy pou den exeis pidixtei exeis afrisei apo tin kakia kai tin agamia kai afto fainetai apo to sxolio sou.Pane pidiksou gia na iremiseis ligo.

  11. ο γαμημενοσ καριολης διαχειριστης τησ πουτσαε εσβησε πουστρακι την απαντηση μου για τη καυλα που εχεισ και θελεις πουτσο χοντρο να σου σκισει τα κωλοβαρδουλα..ναι για σενα λεω πουστρακο 3.21 εισαι και ανοιχτος πολυ τι να σε γαμησει ο μουχταρ..κρεμονται τα κωλοβαρδουλα σου ολα εσυ συνεχια στο βρεε γαμηστε μεε εισαι πουσταρκος ειμαι!!! εισαι αλλα ποιος με τετοια σαπια κωλοβαρδουλα ποιος να στον χωσει? τραβα βρες κανενα νεοαφιχθεντα απο την ερημο κανταχρ αφγανο που εχει εμπειρια μονο με ταργουσ της ερημου ε αυτος με την καυλα που εχει θα σου τιναξει τα σαπια σου κωλοβαρδουλα στον αερα….

    ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥΤΣΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΝ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΡΙΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΣΑΙ…ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΔΙΝΕΣ ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕ 150αρικα ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΑΚΑ? ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΤΣΙ?

Comments are closed.