ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΓΚΕΙ» ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, υπό την αιγίδα του … ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ “ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ” ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

Δηλαδή, ο ελληνικός λαός, θα πληρώσει το συνέδριων των π@#$$&@δων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πλήρης και σαφής εφαρμογή της αντιρατσιστικής νομοθεσίας από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας…», η εισαγωγή στις σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας μαθημάτων για τα «δικαιώματα» των «μειονοτήτων», η πρόσληψη στην Αστυνομία ατόμων «που προέρχονται από τις ευάλωτες στο ρατσισμό κοινωνικές ομάδες» («ευπαθών», λαθρομεταναστών, «γκέι» και λοιπών…)

Τον ελληνικό λαό, τον ρωτήσατε αν θέλει να πληρώσει ως φορολογούμενος πολίτης, τα… “π#$@&@$συνέδρια”;;;

ΡΕ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ;;;

Καλλιόπη Σουφλή

Συνάντηση με τον γνωστό και μη εξαιρετέο υπαστυνόμο Λώλη, ο οποίος είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση «ΛΟΑΔ» Αστυνομικών και με μέλος του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, είχε η Γεροβασίλω.

Σύμφωνα με την «διαρροή», αποφασίστηκε η ένταση της μαρξιστικής τρομοκρατίας υπό τον πρόσχημα του «αντιρατσισμού» (πλήρης και σαφής εφαρμογή της αντιρατσιστικής νομοθεσίας από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας…», η εισαγωγή στις σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας μαθημάτων για τα «δικαιώματα» των «μειονοτήτων», η πρόσληψη στην Αστυνομία ατόμων «που προέρχονται από τις ευάλωτες στο ρατσισμό κοινωνικές ομάδες» («ευπαθών», λαθρομεταναστών, «γκέι» και λοιπών…),αλλά και η διοργάνωση από την Ελλάδα του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου «γκέι» Αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη το 2020, το οποίο προτάθηκε να γίνει υπό την αιγίδα του Υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ!

Θα λέγαμε «και μη χειρότερα», αλλά ποια είναι τα χειρότερα;

Πηγή

loading...

2 thoughts on “ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΓΚΕΙ» ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, υπό την αιγίδα του … ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ “ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ” ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

  1. Arthrografe, exo tin entyposi oti symperifairesai san fanatikos mousoulmanos opou den xoneveis kanenan kai tipota pou ainai diaforetiko apo esena.

  2. Βρε τμη και δοξα στον μεγαλο σουλτανο του μπρουνει….βιτσισμα και πετροβολημα η καλλυτερη λυση..

Comments are closed.