Aσύλληπτη φρίκη στην Κύπρο: Ομολόγησε άλλους δύο φόνους ο «Ορέστης» – Σκότωσε μητέρα και κόρη – Επτά τα θύματα (βίντεο)

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονιών στη Λευκωσία – Oμολόγησε ότι διέπραξε άλλο ένα διπλό φόνο, μιας μητέρας και της ανήλικης κόρης της από τη Ρουμανία.

Ο λοχαγός μετά την υπόδειξη σημείου που βρέθηκε πτώμα αλλοδαπής από το Νεπάλ, ομολόγησε πως σκότωσε ακόμα δυο γυναίκες, μητέρα και κόρη από τη Ρουμανία.

Εντοπίστηκε και άλλο πτώμα γυναίκας

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο πεδίο βολής Ορούντας στην Κύπρο, σε σημείο που υπέδειξε ο «Ορέστης» ότι έθαψε ένα ακόμα θύμα του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cyprustimes.com, ο 35χρονος δράστης ομολόγησε τη δολοφονία γυναίκας από το Νεπάλ, την οποία -όπως ανέφερε στους ανακριτές της υπόθεσης- έριξε σε λάκκο.

Το θύμα φαίνεται να μην ήταν στη λίστα των ελλειπόντων προσώπων, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις. Το πτώμα δεν είναι αναγνωρίσιμο καθώς βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας καθώς και οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Οι νέες έρευνες της Αστυνομίας, έρχονται λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση των ερευνών στο φρεάτιο του μεταλλείου του Μιτσερού όπου μέλη της ΕΜΑΚ μαζί με ιδιωτική εταιρεία δεν εντόπισαν οτιδήποτε εντός του.

Τρία πτώματα, εφτά δολοφονίες

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα, ο 35χρονος «Ορέστης» κρίθηκε ύποπτος και για τη δολοφονία τέταρτης γυναίκας, της 29χρονης Maricar Valdez, επίσης από τις Φιλιππίνες.

Για πρώτη φορά στα χρονικά, οι κυπριακές Αρχές χωρίς να έχουν εντοπίσει πτώμα αλλά έχοντας στα χέρια τους ατράνταχτα στοιχεία, προχώρησαν στην έκδοση νέου εντάλματος σύλληψης προκειμένου να ανακριθεί ο 35χρονος.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, έχουν εντοπιστεί μόλις τρία πτώματα -της 38χρονης Marry Rose, της 28χρονης Arian Palanas Lozano και το πτώμα της γυναίκας που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα reporter.com.cy, πρώτο θύμα της εγκληματικής δράσης του φαίνεται πως δεν ήταν τελικώς η Marry Rose αλλά η 29χρονη Maricar Valdez.

Η Sierra, η 6χρονη κόρη της Marry Rose, το πτώμα της οποίας δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, φέρεται πως είναι το τρίτο θύμα του serial killer ενώ, όπως όλα δείχνουν, τέταρτο θύμα είναι η 28χρονη Arian Palanas Lozano που εξαφανίστηκε τον Ιούλιο του 2018.

Ο λοχαγός, το απόγευμα της Μ. Πέμπτης μετά την υπόδειξη σημείου που βρέθηκε πτώμα αλλοδαπής από το Νεπάλ, ομολόγησε πως σκότωσε ακόμα δυο γυναίκες, μητέρα και κόρη από τη Ρουμανία.

loading...

1 thought on “Aσύλληπτη φρίκη στην Κύπρο: Ομολόγησε άλλους δύο φόνους ο «Ορέστης» – Σκότωσε μητέρα και κόρη – Επτά τα θύματα (βίντεο)

Comments are closed.