Σε τροχιά φασιστοποίησης: 10 προσαγωγές για τη συγκέντρωση κατά του Παπαδημούλη

Δέκα άτομα προσήγαγε η αστυνομία το απόγευμα της Παρασκευής στις Σέρρες, τα οποία διαδήλωναν για τη Μακεδονία αλλά και για την εκδήλωση με ομιλητή τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.

Οι προσαχθέντες αφέθησαν ελεύθεροι αργά το βράδυ αφού κρατήθηκαν για περίπου τρεις ώρες. Ανάμεσά τους ήταν και ανήλικος μαθητής της δευτέρας λυκείου.

Ο συνήγορός τους Στέφανος Αλιάμης έκανε λόγο για υπερβάλλοντα ζήλο από την πλευρά της αστυνομίας.

Οπως δήλωσαν οι ίδιοι, απλώς ήταν καθισμένοι σε πεζοδρόμιο στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων, θέλοντας να διαδηλώσουν για τη συμφωνία των Πρεσπών, ωστόσο άνδρες της ΟΠΚΕ τους προσήγαγαν στην αστυνομική διεύθυνση, παρά το γεγονός ότι έδειξαν τις αστυνομικές τους ταυτότητες, όταν τους ζητήθηκε.

Μεταξύ των 10 βρίσκονταν και οι 6 που προσήχθησαν προ ημερών για την αφισοκόλληση με τις φωτογραφίες βουλευτών που ψήφισαν τη συμφωνία των Πρεσπών.

Πηγή: Infonews24.gr

loading...

3 thoughts on “Σε τροχιά φασιστοποίησης: 10 προσαγωγές για τη συγκέντρωση κατά του Παπαδημούλη

  1. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ.
    ΚΑΤΩ Η ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ.

  2. τέτoια δημοκρατία είχαμε να δούμε από τον Χίτλερ και τα SS !!!!

    Οποιος διαφωνεί με τους προδότες χουντο-φασίστες Συριζαίους τώρα συλαμβάνεται….
    σε λίγο θα τον εκτελούν επι τόπου οι αριστεροί φασίστες !!!!

    Πού είσαι ρε Αδόλφε να δείς τον διάδοχό σου τον Αλέξη και τον συρφετό του και να τους καμαρώσεις !!!!

  3. 40 και χρονια υπηρετησε στην Αθανατη ελληνικη βασιλικη χωροφυλακη τοτε ο μακαριτης ο πατερας μου και ενω ειχαμε τα ''μεσα'' ειδικα επι 7ετιας να παω οχι χωροφυλακη οπου ηθελα μπορουσα αυτος μου ειχε πει οπου θελεις πανε εκτος απο χωροφυλακη εκει θα σου κανουν το κεφαλι ουροδοχειο εγω υπεφερα εκει μεσα. και ακολουθησας την συμβουλη του εφυγα στην Αμερικη και δοξαζω τον θεο που δεν εμπλεξα μεσα στα σκατα που ειχε μπλεξει αυτος . ε και αυτα ειδικα σημερα τα ταλαιπορα μπασκινακια τα πορωνουν και κανουν οτι τους πουνε ειναι και πολλα κομπλεξικα πεινασμενα απο το χωριο τους και το παρακανουνε. put the kot down aree!!! κακο πραμα να παει ο καθε πιλαφας και να ουρει μεσα στο κρανιο σου ουτε νονοι τηρουνται σκατα στο σωματειο τι σκατα εχουν τα βαζουν και πνιγουν τον κοσμο στα χημικα και κοπανανε με τα ροπαλα ελληνες γιατι π.χ φωναζαν υπερ τησ μακεδονιας και βγηκε το αρχιδι ο προεδρος τουσ ο οποιος καλα για βαθμουσ θα παει θα τους παρει αλλα εγω βλεπω και ψιλοβλεψεις για πολιτικη (εχει πολυ καλα λεφτα εκει) σε λιγακι αμα τοις κεινων ρημασι πειθομενος να φτασει να δικαιολογησει τα χημικα. ε οχι ρε μαλακα πολυ παει αντι να αφησετε κατω τις ασπιδεσ και να κανενετ στην μπαντα πνιξατε τον κοσμο στα δακρυγονα γιατι ενας κομολεξικος μαλακασ πιλαφας ελαμβανε οδηγιες και ουρλιαζε ριχτε ριχτε ντουυυ ριχτε!! σκατα στα μουτρα του και αυτος επρεπε να βγει πρωτος πρωτος εξω και να αφηναν κατω την ασπιδα.

Comments are closed.