ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ!!!

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός- Ερευνητής

Κύριε Πρόεδρε
Άκουσα όλη τη χθεσινή ομιλία σας στη Βουλή. Ήσασταν απογοητευτικός!!!. Λόγια και μόνο απαλά λόγια βγήκαν από το στόμα σας!!!
Εδώ κ. Πρόεδρε της ΝΔ, έχουμε να κάνουμε με αδίσταχτους Εθνομηδενιστές, που πουλάνε τη
Μακεδονία μας σε τέτοιο βαθμό και δεν του νοιάζει καν!!!
Δίνουν το όνομα στους Σκοπιανούς : “ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” που δεν τους ανήκει και περιέχει αλυτρωτισμό σε μέγιστο βαθμό, αφού το κρατίδιο το Σκοπίων με το όνομα : “ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” θα είναι κράτος, ενώ η Μακεδονία μας θα είναι επαρχία, οπότε οι Σκοπιανοί θα λένε : Το κράτος μας λέγεται : “ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” υπάρχει όμως και η επαρχία μας : “ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, που είναι δική μας και είναι υποδουλωμένη στους Έλληνες και πρέπει να την απελευθερώσουμε!!!
Έτσι το όνομα :”ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” κ. Πρόεδρε της ΝΔ, αυτό καθ’ εαυτό εμπεριέχει αλυτρωτισμό σε μέγιστο βαθμό!!!
Επίσης, κ. Πρόεδρε η αναγνώριση στους Σκοπιανούς της δήθεν Μακεδονικής γλώσσας και η αναγνώριση της δήθεν Μακεδονικής Ιθαγένειας και το δικαίωμα που δίνουμε στο Σκοπιανό λαό, να ονομάζεται επισήμως :ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, όλα αυτά είναι εστίες αλυτρωτισμού για το μέλλον!!!.
Συνεπώς κ. Πρόεδρε, αυτή η συμφωνία είναι μια προδοτική συμφωνία για την Ελλάδα μας είναι μια προδοτική συμφωνία για τη Μακεδονία μας!!!
Εσείς όμως κ. Πρόεδρε της ΝΔ, στη χθεσινή ομιλία σας, ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που ο ρόλος σας είναι να κάνετε αυστηρή κριτική στην Κυβέρνηση, χρησιμοποιήσατε για αυτή την κατάπτυστη και εγκληματική συμφωνία, ήπιους χαρακτηρισμούς!!!.
Είπατε, ότι αυτή η συμφωνία είναι “Εθνικά επιζήμια”, είπατε ότι είναι μια “κακή συμφωνία”!!!
Δεν τολμήσατε να πείτε, ότι όσοι ψηφίσουν αυτή τη προδοτική συμφωνία (που θα είναι τελεσίδικη και δεσμευτική για τη χώρα μας στον ΟΗΕ, αφού η συμφωνία των Πρεσπών, έχει υπογραφή και από τον κ. Νίμιτς, εκπρόσωπο του ΟΗΕ), έχουν διαπράξει ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!. Είναι προδότες της Πατρίδας μας!!!
Κύριε Πρόεδρε της ΝΔ, στη χθεσινή ομιλία σας χαϊδέψατε κυριολεκτικά τον Εθνομηδενιστή Πρωθυπουργό κ, Τσίπρα που βρήκε μερικούς επίορκους Βουλευτές και πάει να διαπράξει ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, από της συστάσεως του ελεύθερου Ελληνικού Κράτους, από τον Οθωμανικό ζυγό!!!
Ως εκ τούτου κ. Πρόεδρε, αφού πάει να επιτελεστεί Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην Ιστορία του Έθνους μας, σας καλώ την υστάτη αυτή στιγμή, να αναλογιστείτε τις ευθύνες που έχετε απέναντι στο Έθνους μας, ως Αρχηγός της Αξιωματικής παράταξης που είστε, αλλά και ως Επικεφαλής της Ιστορικής παράταξης της ΝΔ του Ιδρυτού της Κωνσταντίνου Καραμανλή, να φανείτε αντάξιος συνεχιστής της Πολιτικής αυτού του Μεγάλου Ηγέτη και την τελευταία αυτή στιγμή να σταματήσετε (έστω και στο παρά πέντε), αυτό ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, που πάει να διαπράξει ο Εθνομηδενιστής κ. Τσίπρας!!!.
Πριν από την ψηφοφορία που θα γίνει σήμερα το μεσημέρι, εσείς και ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ της Νέας Δημοκρατίας, να υποβάλετε τις παραιτήσεις στον Πρόεδρο της Βουλής!!!.
Η Χρυσή Αυγή, δια του κ, Μιχαλιολιάκου είναι πρόθυμη και αυτή να παραιτηθεί σύσσωμη!!!.
Να καλέσετε και την κ. Γεννηματά μου είναι αντίθετη με την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, να κάνω το ίδιο (σίγουρα θα ακολουθήσει, αφού το δρόμο της παραίτησης το ανοίξατε πρώτος εσείς).
Έτσι οι παραιτηθέντες Βουλευτές, της ΝΔ ,της ΚΙΝΑΛ και της Χρυσής Αυγής, θα είναι στο σύνολο τους 110. Συνεπώς η Βουλή θα έχει μείνει μόνο με 190 Βουλευτές!!!.
Σύμφωνα όμως με το άρθρο 51 του Συντάγματος, η Βουλή για να μπορεί να λειτουργήσει και να παράγει νομοθετικό έργο πρέπει να έχει τουλάχιστον 200 Βουλευτές!!!
Με τις παραπάνω παραιτήσεις των Βουλευτών ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΧΑ θα έχει 190,επομένως ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ, θα σταματήσει το νομοθετικό έργο της, ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, θα σωθεί η Μακεδονία μας, θα γίνουν εκλογές, εσείς κ. Πρόεδρε θα εκλεγείτε πανηγυρικά με ποσοστό πάνω από το 40% και όλα μέλι γάλα και ο επικίνδυνος για την Πατρίδα μας, κ. Τσίπρας θα επιστρέψει στο σπίτι του, την Κουμουνδούρου!!!
Εάν κ. Πρόεδρε της ΝΔ δεν κάνετε αυτή την Πατριωτική κίνηση αυτή την υστάτη στιγμή θα είστε υπόλογος απέναντι στον Ελληνικό λαό, απέναντι στους ψηφοφόρους της Ιστορικής Παράταξης σας και σίγουρα θα τρίζουν τα κόκαλα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή ενός Ηγέτη με υψηλό πολιτικό διαμέτρημα, που λάτρευε τη Μακεδονία μας!!!

loading...

3 thoughts on “ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ!!!

  1. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

  2. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΞΕΡΕΤΕ..??

    ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΒΕΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ,ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΚΙ'ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΕΜΑΣ ΔΙΕΘΕΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ…!!!

    ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ,ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ,ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΧΡΩΣΤΑΟ,ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ,ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΗ…

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=IfnHho7Q4cg

  3. Τι να περιμένεις από έναν ανίκανο και δουλοπρεπή Μισαρχηγό ένος διεφθαρμένου κόμματος,; εναν υποταγμένο στην Γερμανική βούληση που σκοπό έχει τη διάλυση της Ελλάδας για τα δικά της και μόνο συμφέροντα,
    Ντρόπή και στους 300 Υποκριτές, Στις ερχόμενες Εκλογές μην ξεχάσετε να στηρίξετε τα συμφέροντα της Ελλάδας και του αδικημένου Λαού, μαυρίζοντας ΄ολα τα σημερινά Ξογανα,

Comments are closed.