Απόστολος Γκλέτσος: «Κάνω έκκληση στον Κώστα Καραμανλή να μας σώσει από τον Εμφύλιο»

(σχόλιο ξυπνήστε ρε) Ποιόν εμφύλιο ρε ΗΛΙΘΙΕ 10 νοματαίοι είναι οι αριστεροί συριζαίοι !
Δεν κάνεις πόλεμο με τούς προδότες το 2019..ισόβια μπαίνουν)

Την αγωνία του μοιράστηκε ο Δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
Απόστολος Γκλέτσος με τους ακολούθους του αναφορικά με τις εξελίξεις της Συμφωνίας των Πρεσπών. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε ότι φοβάται για νέο εμφύλιο, ενώ απηύθυνε έκκληση βοήθειας στον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ως μόνη σανίδα σωτηρίας από τον εθνικό διχασμό.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Γκλέτσου στη σελίδα του στα social media:

«Είμαι βαθιά δυστυχής, κάποιοι λίγοι εκτός Ελλάδας ,τα κατάφεραν ,ουσιαστικά μιλάμε για την άτυπη αλλά ουσιαστική ,έναρξη εμφυλίου. ΧΑΘΗΚΑΜΕ. Κάνω έκκληση στον πρώην πρωθυπουργό Καραμανλή Κώστα να αναλάβει πρωτοβουλίες να σωθούμε από την κατάρα της φυλής, τον διχασμό. Είναι κατά την γνώμη μου ο μόνος Έλληνας που μπορεί να μας ενώσει.»

loading...

2 thoughts on “Απόστολος Γκλέτσος: «Κάνω έκκληση στον Κώστα Καραμανλή να μας σώσει από τον Εμφύλιο»

  1. Άντε χάσου ρε …, ο Καραμανλής που έσπασε τη σιωπή του για να συμβουλέυσει τον Τσίπρα να ψηφίσει το 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ που αν δεν το δεχόμασταν "ΘΑ ΚΑΤΣΤΡΕΦΌΜΑΣΤΑΝ". Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ που αγαπά τη Ευρωπαϊκή Ένωση πιο πολύ από τους Έλληνες. Ο Καραμανλής, που σέβεται το ΝΑΤΟ όπως τώρα με της Πρέσπες. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ με τα σουάπ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Πόσες φορές "θα μας σώσει" Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και σωτηρία δεν βλέπουμε.

  2. Σ'αυτο τον τοπο η μαλακια και η προδοσια εχουν σπασει ολα τα κοντερ…
    Εχουν ξεπερασει ακομα και το ΣΥΜΠΑΝ.!!!

Comments are closed.