ΔΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ

-Βάζω υποψηφιότητα γιατί θέλω να αγωνιστώ  για την πατρίδα

-Έχεις πάρει πολλά δάνεια;

-Βέβαια ήθελα να ζήσω μεγάλη ζωή νόμιζα ότι θα βγάζω πάντα πολλά, είχαν φουσκώσει τα μυαλά
μου έπλεα μεσα στον εγωισμό  και τώρα δεν έχω να τα πληρώσω, για αυτό πουλώ τη φάτσα μου και τη δημοτικότητα μου για να μπω στη Βουλή.

-Τι δουλειά κάνεις; Δημοσιογράφος, μοντέλο, ηθοποιός;

-Καλά το κατάλαβες. Αφού σου είπα ότι πουλώ τη φάτσα μου γιατι χρωστώ πολλά, αλλά λέω για την πατρίδα. Δεν έχω δεξιότητες κα ικανότητες να τα βγάλω αλλιώς.

Δεν ψηφίζουμε άτομα που έχουν πάρει δάνεια και χρωστούν πολλά. Πουλούν τα πάντα,  άνετα όπως Κουντουρα  Κουικ.κλπ. Φοβούνται μήπως τους τα πάρουν δεν είναι ικανοί να βγάλουν με έντιμο τρόπο χρήμα και πανε να μας πατήσουν στο λαιμό να τους πληρώνουμε. Αυτή.. η γνωστή..η  εδώ γλυκοτεχνειο, είχε τρεις υποθήκες σπίτι της, και έτρεχε κάθε τόσο στο γενικό λογιστήριο μήπως βγάλει σύνταξη. Δεν την πήρε, δεν συμπλήρωνε τις 2 τετραετίες.  Της ήρθε γάντι  το μακριά… Όλοι για αυτό πάνε. Μη τους πιστεύετε . Μάθετε αν έχουν δάνεια. Μερικοί  απ αυτούς το ξερνάνε μόνοι τους. Όπως ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβερδος που έχει οικονομική ανάγκη. Υποκριτής και ψεύτης. Έχει φάει πολλά και τώρα  θέλει να δίνουμε στα ανάξια παιδιά του.  Μετά απ αυτό θα  τους βάλετε στη Βουλή; Θα μας φάνε ολόκληρους. Μόνο τους ιδεολόγους βάζουμε που ξέρουμε και τα γονίδια τους τα πρότυπα τις αξίες τους που δεν έχουν οικονομικό θέμα που ζουν ανετα.Αυτοι μόνο πάνε να προσφέρουν.

Ο φτωχός Σωκράτης βλέποντας τα αγαθά έλεγε. Τι πλούσιος είμαι που δεν τα έχω ανάγκη. Γιατί η φυλακή του ανθρώπου είναι οι ανάγκες του…Πείτε το αυτό σε υπ. Βουλευτή σαν Κουικ Κουντουρα και λοιπούς συγγενείς,  να δείτε τα μούτρα του μέσα στην επαρσή του. Ψωναρες..Αυτοί  πουλούν τη χώρα μας

 αναγνωστης

loading...

1 thought on “ΔΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ

Comments are closed.