Π. Κουρουμπλής: «Ανδρείκελα αυτοί που με ανήρτησαν φωτογραφίες μου ως προδότη για τις Πρέσπες»

(σχολιο ξυπνήστε ρε) ..Και πουσαι Κουρουμπλη…ακόμα δεν έχεις ΔΕΙ τίποτα και στο τέλος τέλος λές οτι η οικογένεια σου έχει προσφέρει πολλά σε αγώνες ..να σου θυμίσουμε λοιπόν οτι και ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ υιός ΗΡΩΩΝ ηταν..αυτός ομως πρόδωσε οχι η οικογενειά του…)

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής πως είδε το πρόσωπό του σε αφίσα, όπως εκείνες που είχαν εμφανιστεί με πρόσωπα βουλευτών στη Βόρεια Ελλάδα, στην
ιδιαίτερη πατρίδα του, λόγω της ψήφισης από μέρους του της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής προχώρησε στην καταγγελία αυτή, λίγη ώρα αφού έγινε γνωστή η επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη στην Πέλλα και ενώ το κλίμα στην Ολομέλεια ήταν φορτισμένο.

Χαρακτηριστικά, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ανέφερε «απόψε στην ιδιαίτερη πατρίδα μου αναρτήθηκαν φωτογραφίες και με το δικό μου πρόσωπο ως προδότη για αυτήν τη Συμφωνία. Αφού καταδικάσω αυτά που αναφέρθηκαν εις βάρος άλλων συναδέλφων, θέλω να καλέσω αυτά τα ανδρείκελα, αυτούς τους αρουραίους, να βγουν στο δημόσιο χώρο και να μιλήσουμε και για την οικογενειακή καταγωγή του καθενός, τι έχει προσφέρει και πόσο αίμα έχει χύσει και η δική μου οικογένεια ακόμα, αφού η μακαρίτισσα η μητέρα μου ήρθε επτά χρόνων, από μια από τις πιο ευκατάστατες οικογένειες του Πόντου, με σφαγμένο τον πατέρα και τον αδερφό της, για να μην αναφέρω το αλβανικό μέτωπο. Αυτοί που πυροβολούσαν τα χέρια τους για να φύγουν από τον αλβανικό μέτωπο, είναι αυτοί. Ας βγουν, λοιπόν, να τα πουν αυτά δημόσια».

Ο Π. Κουρουμπλής τόνισε πως «εγώ τολμώ να αναγνωρίσω με συνείδηση σε όλους τους Έλληνες έναν άδολο πατριωτισμό, ακόμα αν θέλετε και στους ακραίους. Όμως, όσοι γνωρίζουν ιστορία σε αυτόν τον τόπο -γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι, θα τολμήσω να πω, είναι ανιστόρητοι- ξέρουν ότι ο άδολος πατριωτισμός χρησιμοποιήθηκε από μυστικές εχθρικές δυνάμεις εις βάρος του τόπου. Εγώ λέω, λοιπόν, ότι αυτοί που έσφαζαν τους μακαριακούς, οι γριβικοί, πατριώτες ήταν, γιατί πίστευαν σε μία ιδέα, στην ένωση, πατριώτες και οι μακαριακοί. Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να μπουν οι Τούρκοι στην Κύπρο. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του πατριωτισμού κάποιων. Ας μην αναφερθώ σε άλλα γεγονότα…».

loading...

4 thoughts on “Π. Κουρουμπλής: «Ανδρείκελα αυτοί που με ανήρτησαν φωτογραφίες μου ως προδότη για τις Πρέσπες»

  1. ΘΑΥΜΑ ! ΘΑΥΜΑ !!! ΘΑΥΜΑ !!! ΒΡΗΚΕ Ο ΣΤΡΑΒΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ !! ΕΙΔΕ Ο ΘΕΟΓΚΑΒΟΣ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΦΙΣΑ !! ΚΙ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΓΟΜΑΡΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΑΝ !!!

  2. Άλλος ένας τρομαγμένος και αδικημένος ΗΡΩΑΣ , καιρός είναι να μπει και αυτός στο πάνθεον των μισητών ΗΡΏΩΝ

  3. Ανδρεικελα ολη η κυβερνητικη κλικα.Πληρωμενα ανθρωπακια απο τον Σορος.

  4. ΩΣΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ "ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ",ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΕΙΑΞΑΝ ΤΙΣ ΑΦΙΣΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ.ΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ "ΕΥΓΕΝΙΚΕ ΜΟΥ ΒΟΛΕΥΤΑ",ΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ? ΠΟΤΕ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ?.ΟΤΑΝ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΘΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΗ ΠΟΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΡΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ,ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ,ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ,ΧΩΡΙΣ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ .ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?ΣΕ ΕΝΩΧΛΗΣΕ Η ΑΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΩΧΛΗΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ),ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΗΣΜΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΝΑΙ.ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΩΧΛΗΣΕ.ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ "ΑΡΟΥΡΑΙΟ",ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ(ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΛΕΞΗ?).ΜΕ ΑΠΕΙΡΟ ΘΥΜΟ. ΚΑΣΤΩΡ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ

Comments are closed.