Προς Ναύαρχο Αποστολάκη. Μην αγχώνεστε αρχηγέ , με το πρώτο «μπαμ» το μισό υπουργικό Συμβούλιο του Ερντογάν θα πέσει νεκρό .

H Τουρκία στο εσωτερικό της δεν απέχει πολύ από το χάος. Αυτό που φαίνεται προς τα έξω είναι μόνο η «επιχειρηματικότητα» της Οικογένειας του Ερντογάν , τίποτα άλλο . Ο Τουρκικός λαός
υποφέρει πραγματικά , υπάρχει πολύ δυσαρέσκεια για τις διώξεις, πολλές μορφές οργής μέσα στην τουρκική κοινωνία απέναντι στις πολιτικές του καθεστώτος Ερντογάν κατά δικαίων και αδίκων και πολύ φτώχεια .Ο μεγαλύτερος εχθρός του Ερντογάν είναι η ανεργία και η φτώχεια του Τουρκικού λαού , αυτό προσπαθεί να διαχειριστεί , αυτό προσπαθεί να κρύψει .

Πολλοί θα ήθελαν την ανατροπή του , δεδομένο που καθιστά την Τουρκία εξαιρετικά ευάλωτη από το εσωτερικό της και βοηθά και εμάς .

Εν κατακλείδι , όλη η γεωπολιτική αναταραχή που δομείται και διατηρείται γύρω από την Χώρα μας , δεν είναι τίποτε άλλο από μια επιχειρηματική ανταγωνιστικότητα ανθρώπων που στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν εκφράζουν πραγματικά τους λαούς τους . Οι οικογενειοκρατίες όμως αυτές έχουν ένα εξαιρετικά αδύναμο σημείο.

Εάν το κτυπήσεις , θα καταρρεύσει όλο τους το οικοδόμημα. Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από μερικά Barrett M107 και λίγα δευτερόλεπτα …άντε και κανένα M82A1

Η δήλωσή σου «Εάν ανέβουν σε βραχονησίδα, θα την ισοπεδώσουμε» βοηθάει εξαιρετικά την Αμερικανική Εξωτερική Πολιτική σε μια φάση που οι ΗΠΑ αποσύρονται από τη Συρία ( και όχι μόνο ) , πως;

Ενισχύει ( επισημοποιώντας ) την απειλή του «μπαμπούλα της Ελλάδας» ( ρόλο που έχει η Τουρκία ) και που δεκαετίες χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ σε βάρος μας , προκειμένου να εκτοξεύσουν το εμπόριο οπλικών συστημάτων , με πελάτες τους …. και εμάς . Πολλοί «τρώνε» από αυτό.

Ας μην συνεχίσουμε … μπορείτε να πετάξετε την Τουρκία από το ΝΑΤΟ ; κάντε το!!

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά … εκεί στην Ελλάδα 

Υγ. Άποψή μας είναι ότι ο Ερντογάν αφήνει κάθε τόσο κάποια «σκυλάκια του» να γαβγίζουν για τους γνωστούς λόγους , έως ώσπου να τους  τραβήξει το λουρί . Ο ίδιος ίσως προστατεύει την Ειρήνη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας  καλύτερα από όλους τους άλλους.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τμημ. Επιχειρ & Γεωπολ. Δράσης ) 

loading...

1 thought on “Προς Ναύαρχο Αποστολάκη. Μην αγχώνεστε αρχηγέ , με το πρώτο «μπαμ» το μισό υπουργικό Συμβούλιο του Ερντογάν θα πέσει νεκρό .

  1. ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.
    Η ΘΑΛΑΜΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΙΜΕΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΟΥ.
    ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕΙ.

Comments are closed.