Δεν έχουν καμία συμπάθεια στον ελληνικό λαό..

…ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν είναι ούτε “αριστεροί” ούτε light κομμουνιστές …ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ …Προέρχονται από τη “μήτρα” τού ΚΚΕ. Είναι μέλη τού ΚΚΕ-εσωτερικού όπως κι αν έχουν επιλέξει – είτε για λόγους άμυνας είτε για λόγους πολιτικού marketing – να ονομάζονται. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ως γνήσιοι κομμουνιστές, είναι συμμέτοχοι στον σχεδιασμό αυτόν, ο οποίος είναι βασισμένος πάνω στο ΚΚΕ. Από το ΚΚΕ έφυγαν και φεύγουν όχι για λόγους ιδεολογίας, αλλά για να βολευτούν σε μεγαλύτερους μηχανισμούς. Ποιος είναι ο ρόλος τού κόμματός τους; …Το ΚΚΕ-εσωτερικού είναι στην πραγματικότητα το distributor του κομμουνισμού στην κοινωνία …Ο “διανομέας”, στα απλά ελληνικά.

…Από τη φύση τους είναι μισέλληνες οι κομμουνιστές …Από την ιδεολογική τους “μήτρα” βγαίνουν μισέλληνες. Ο κομμουνισμός – και ό,τι αυτός αντιπροσωπεύει – βρίσκεται στον αντίποδα του Ελληνισμού. Ό,τι είναι άσπρο για τον Ελληνισμό, είναι μαύρο για τον κομμουνισμό και το αντίστροφο. Για το έλλογο ον, που είναι ο άνθρωπος, η συνειδητή πολιτισμική, θρησκευτική ή ιδεολογική επιλογή είναι πιο ισχυρή από την τυχαία φυσική καταγωγή. Από τη στιγμή που κάποιος “απογυμνώνει” τη φυσική του καταγωγή απ’ οποιοδήποτε άλλο “φορτίο”, αυτή παύει να έχει την παραμικρή σημασία.

Το να πεις, δηλαδή, ότι ένας κομμουνιστής είναι μισέλληνας, είναι το απολύτως φυσικό, εφόσον το πρωτεύον είναι εκείνο που καθορίζει τη στάση ζωής και το πρωτεύον στην περίπτωση αυτήν είναι η ιδεολογική επιλογή και όχι το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να κατάγεται από την Καλαμπάκα, για παράδειγμα …Απλά είναι κομμουνιστής “ελληνικής καταγωγής” και εφόσον οι κομμουνιστές γενικά είναι μισέλληνες, μισέλληνας είναι κι αυτός …Είναι ό,τι είναι και όλοι οι υπόλοιποι ανά τον κόσμο κομμουνιστές και δεν είναι ό,τι είναι οι υπόλοιποι Έλληνες. “Αδερφός” του είναι κάποιος από τη Μόσχα ή τη Σόφια και όχι κάποιος συντοπίτης του. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για μίσος πραγματικό.

Αυτό το μίσος φαινόταν ως ηδονή στα μάτια τού Τσίπρα όταν έκανε τις δηλώσεις που έκανε για τη Gorna Makedonija, γνωρίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή εξόργιζε εκατομμύρια Ελλήνων …Αυτό το μίσος φαινόταν ως ηδονή στα μάτια τού Φίλη, όταν δήλωνε στη Βουλή ότι υπάρχει “μακεδονική” γλώσσα, γνωρίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή “πληγώνει” εκατομμύρια Ελλήνων της Μακεδονίας … Αυτό το μίσος φαινόταν ως ηδονή στα μάτια τού Πάγκαλου, όταν “ανακάλυπτε” σκλάβους από την Αίγυπτο, που παριστάνουν τους Έλληνες της Μακεδονίας. Οι κομμουνιστές μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες όπως οι συριακής καταγωγής τζιχαντιστές μισούν τους κοινούς Σύριους …Τους μισούν και το δείχνουν όποτε μπορούν. Γιατί λοιπόν να τους “πληγώνει” η αρνητική άποψη των εχθρών τους για τους ίδιους;
Στο σημείο αυτό ο αναγνώστης μπορεί να καταλάβει το λεπτό “σημείο” αυτού που είπαμε πιο πάνω και ίσως να του φάνηκε παράξενο. Ενώ οι κομμουνιστές ως άτομα είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για προδοσία, το ΚΚΕ δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τους σιωνιστές. Το ΚΚΕ, ως κόμμα, δεν μπορούσε να φέρει αυτήν την προδοτική αποστολή εις πέρας. Το ΚΚΕ – ως μηχανισμός κομμουνιστών – και να ήθελε δεν μπορούσε να προσφέρει στα αφεντικά του αυτό το οποίο επιθυμούσαν.

Είχαν λοιπόν ανάγκη οι σιωνιστές τη βοήθεια των κομμουνιστών και αυτήν έπρεπε να την εξασφαλίσουν με διαφορετικό τρόπο …και βέβαια αυτό δεν ήταν και τόσο εύκολο με μια ελληνική κοινωνία να “βράζει” από την οικονομική κρίση.
Αυτό ήταν που τους έφερνε μπροστά σε διλήμματα και επικίνδυνες αποφάσεις. Έπρεπε να ρισκάρουν, χωρίς να γνωρίζουν εκ των προτέρων το ενδεχόμενο κόστος τής αποτυχίας αυτού του ρίσκου, εφόσον ποτέ άλλοτε δεν είχαν βρεθεί σε μια τέτοια ανάγκη. Τι θα ρίσκαραν σ’ αυτήν την περίπτωση; …Να φέρουν στην “επιφάνεια” το κομμουνιστικό παρακράτος …Να αποκαλύψουν το “σιδηρούν” παρακράτος, το οποίο οι ίδιοι έφτιαξαν κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης και μέχρι τότε μόνον οι ίδιοι γνώριζαν τις πραγματικές του “διαστάσεις” …Το παρακράτος των κομμουνιστών, το οποίο είχαν δημιουργήσει μέσω του ΚΚΕ, προκειμένου να ελέγχουν όλες τις κοινωνικές λειτουργίες …Το παρακράτος, το οποίο τάιζαν οι ίδιοι μέσω των ΜΚΟ και των “συνιστωσών”.

loading...

4 thoughts on “Δεν έχουν καμία συμπάθεια στον ελληνικό λαό..

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  2. μισος στο μισος της αριστερας!!!!!!!!!!!!!
    πολεμο στον πολεμο της αριστερας!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Μετά από όσα γράφτηκαν και όσα έγιναν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Kαλημερα Ελλάδα» ήρθε μια ακόμα εξέλιξη να βάλει τέλος στο σίριαλ με πρωταγωνίστρια την Μπάγια Αντωνοπούλου.

    Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο η συνεργασία της νεαρής δημοσιογράφου με το κανάλι του Αμαρουσίου έληξε χθες και η ίδια αποτελεί πια παρελθόν για το σταθμό.

    Βρεε καλως τον Γιωργο
    νατος και ο Λαρυ

    εφυγε η Μπαγια
    παρε ενα Παπαρι!!!!

    ποσο ρε ακομα? ποσο θα σε τρωμε στην μαπα? ποσοοο? No more Coal……

  4. «…Ὁ κομμουνιστής εἶναι μέλος μιᾶς νέας φυλῆς, ἑνός νέου τύπου ἀνθρώπου, ὅπως ἀκριβῶς ἦταν οἱ ναζί. Η νέα αὐτή φυλή κατασκευάζεται σάν ἕνα εἶδος κουρελλᾶ, ἀπό τά ρετάλια ὅλων τῶν φυλῶν, ὅλων τῶν λαῶν, ὅλων τῶν ἐθνῶν. Ἡ δύναμις πού κινεῖ τήν σατανική μηχανή του εἶναι τό μῖσος. Ὁ κομμουνιστής, γιά νά προχωρήσῃ πρέπει νά μάθῃ νά μήν λυπᾶται τόν ἄνθρωπον. Γιά νά γίνῃ αὐτό, πρέπει νά πιστέψῃ πώς τό ἔγκλημα, ἡ ψευτιά, ἡ λεηλασία, ἡ ἐκπόρνευσις, ἡ κλεψιά, ὁ βιασμός, δέν εἶναι πιά κακουργήματα μόνον, εἶναι πρᾶξεις πολιτικές, πού ἐπιτρέπονται καί ἐπιβάλλονται γιά ἕναν πιστό τοῦ κόμματος.  Πώς ἡ ἐλευθερία τοῦ ἀτόμου εἶναι ἐφεύρεσις τῶν ἀστῶν, καί πώς ἡ δημοκρατία, πού ὡς τώρα σήμαινε τό πολιτικό σύστημα διακυβερνήσεως, σύμφωνα μέ τό ὁποῖον ἡ πλειοψηφία ἑνός λαοῦ καθόριζε τόν τρόπο τῆς ζωῆς τῆς ὁλότητος τῶν πολιτῶν, ἡ δημοκρατία αὐτή εἶναι μέθοδος τυραννίας. Ἡ ἀληθινή δημοκρατία εἶναι ἡ δικτατόρευση πάνω στήν ὁλότητα μιᾶς κομματικῆς μειονότητος συνωμοτικῆς, ὁπλισμένης, ἀποφασισμένης νά σφάξῃ ὅλους ὅσους ἔχουν ἀντίθετη γνώμη μέ τήν δική της… » 
    Στρατῆς Μυριβήλης, Ἡ Κομμουνιστική φυλή

Comments are closed.