Π.Παυλόπουλος για Ένοπλες Δυνάμεις: «Είμαστε υπερήφανοι για το ανεπίληπτο ήθος τους και το ανυπέρβλητο φρόνημά τους»

«Τιμούμε σήμερα, με αισθήματα ειλικρινούς ευγνωμοσύνης, την εμβληματική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην ένδοξη πορεία του Λαού μας και του Έθνους μας».
Αυτό αναφέρει σε μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ολόκληρο το μήνυμα του προέδρου:

«Τιμούμε σήμερα, με αισθήματα ειλικρινούς ευγνωμοσύνης, την εμβληματική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην ένδοξη πορεία του Λαού μας και του Έθνους μας. Είμαστε υπερήφανοι για το ανεπίληπτο ήθος τους και το ανυπέρβλητο φρόνημά τους. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας αποδεικνύουν, καθημερινά και εμπράκτως, τι σημαίνει να είσαι άξιος απόγονος Μεγάλων Προγόνων αλλά και διαχρονικώς άξιος υπερασπιστής της Πατρίδας».

loading...

6 thoughts on “Π.Παυλόπουλος για Ένοπλες Δυνάμεις: «Είμαστε υπερήφανοι για το ανεπίληπτο ήθος τους και το ανυπέρβλητο φρόνημά τους»

  1. Ασε μας κ Παυλοπουλε με τα παχια τα λόγια τα ωραία. Το πόσο εκτιμάτε τους ανθρώπους που είναι και υπήρξαν άγρυπνοι φρουροί της ασφάλειας της πατρίδας,το είδαμε καλά τα τελελευταία οκτώ χρόνια. Αντί να προστατέψετε τα εε και εα στελέχη των ΕΔ,που δουλεψαν και δουλεύουν ΧΩΡΙΣ ΩΡΑΡΙΟ,πιστοί στο καθήκον τους,εσείς τους εξισώνετε με τις καθαρίστριες και τους νερουλάδες της βουλής. Πρώτα σ αυτούς θα έπρεπε να επιστρέψετε τα κομμένα και τα κλεμένα,και όχι να περιμένετε προσφυγές και δικαστήρια. Δυστυχώς για ακόμη μία φορά,τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη,ένοιωσαν πραγματικά με πράξεις,πόσο εκτιμήθηκε η προσφορά τους.

  2. Και εμείς οι στρατιωτικοί πιστεύουμε μεγαλύτερα κοπρόσκυλα και καθίκια από εσάς τους πολιτικούς δεν υπάρχουν.

  3. Τσακισου και φυγε ρε ''εσθλε'' διαδοχε του Εφιαλτη κοπριτη …Εξαφανισου προδωτη μετα τον εφιαλτη εισαι ο μεγαλυτεροσ κοπριτης κομπίναδορος για να φανε τα σογια σου επι ακατονταδες χρονια ετσι νομνιζεισ κοπροβιε? εφαγες εφαγες και ακομα ρε λέχριτη?..ακομα?….σκατα στο σοι σου δεν θα τα χαρεις βρωμιαρη….ουυστ ντροπη της ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΤΡΟΠΗ….. ….κανενας σας δν θα μεινει!!!! ΓΡΑΦΤο ΓΑΜΙΟΛΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ!!!!

    ΣΚΑΤΑ ΨΩΦΟΔΕΞΙΕ ΤΗΣ ''ΠΟΣΘΗΣ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Γ@,ΗΜΕ…..ΝΕ

  4. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΠΟΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΕΤΣΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ …

  5. Προδοτη Ιουδα της Μακεδονιας,ντροπη της Ελλαδας!

  6. αυτος ο ευλογημενος τοπος απο το Θεο εχει βγαλει τους χειροτερους προδοτες που το παιζουν πατριωτες

Comments are closed.