Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Ελληνίδες και Έλληνες.

Αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας σήμερα, είναι πρωτόγνωρα για κάθε σοβαρό και λογικό άνθρωπο. Αλλά όπως θα έχετε καταλάβει, τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν ακολουθεί την οδό της λογικής και της σοβαρότητας. Όπως και τίποτα δεν γίνεται προς το συμφέρον των Ελλήνων και της Ελλάδος. Και εννοώ με τα έργα, διότι με τα λόγια, όλοι για το «καλό» μας ενδιαφέρονται.

Εκτός όμως από τις μεγάλες επιχειρούμενες προδοσίες, μας πολεμούν σε πάρα πολλά και διαφορετικά μέτωπα.

Σήμερα θα αποκαλύψουμε ένα ακόμα κύκλωμα που δρά ύπουλα μέσα στην πατρίδα μας και δεν είναι ευρέως γνωστό. Και το «έργο» αυτού του κυκλώματος είναι να αρπάζει παιδιά μέσα από τις οικογένειές τους και να τα δίνει για «υιοθεσία» στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, που το γνωρίζουν μόνο οι παθόντες και είναι και πάρα πολλοί. Μας έγιναν λοιπόν καταγγελίες και μετά από αυτό το ψάξαμε το θέμα. Και αυτά που ανακαλύψαμε θα σας αφήσουν άφωνους.

Η αρπαγή των παιδιών από τις οικογένειές τους, στα «πολιτισμένα» κράτη των κτηνοβατών και των παιδεραστών του βορρά, είναι πολύ διαδεδομένο.

Και γίνεται με ταχύτατες και συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να ερωτάται καθόλου η οικογένεια. Και αυτό έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά και το φέρνουν και στην Ελλάδα.

Στον τίτλο του άρθρου χρησιμοποίησα εν γνώση μου, δύο πολύ «ειδικές» λέξεις από το παρελθόν. Την λέξη «παιδομάζωμα» και την λέξη «αμαζόνες».

Το «παιδομάζωμα», ήταν η αρπαγή των παιδιών από τις οικογένειές τους, που το ζήσαμε επί Τουρκοκρατίας και οι «αμαζόνες» ήταν επίσης υπαρκτές γυναίκες της αρχαιότητας, που μισούσαν τους άνδρες και την ανδροκρατεία και ήθελαν να παρουσιάζονται ίσες και ανώτερες.

Τώρα να δούμε πως συνδέονται αυτά με το σήμερα.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε, είναι το εξής δεδομένο: Η ανθρωπότητα διαχρονικά, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, αντιμετωπίζει τον ίδιο μισάνθρωπο εχθρό.

Αυτός είναι ο διάβολος και οι οπαδοί του.

Ο ίδιος ήταν και στην αρχαιότητα και στον Μεσαίωνα και στην Οθωμανική αυτοκρατορία όπως και σήμερα.

Και να ξέρετε πως οι μέθοδοι που ακολουθεί ο διάβολος ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. Τα μέσα, ο χρόνος, οι άνθρωποι και η τεχνολογία αλλάζουν, αλλά οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί ο διάβολος παραμένουν ίδιες.

Αυτό που επιδιώκει διαχρονικά ο διάβολος με την βοήθεια των οπαδών του, είναι να επικρατήσει επί όλων των ανθρώπων.

Ξέρει όμως πως για να μπορέσει να το πετύχει αυτό, πρέπει η εξουσία, δηλαδή η διακυβέρνηση των ανθρώπων, να φύγει από τους άνδρες και να περιέλθει στις γυναίκες.

Και αυτό για έναν απλό λόγο. Διότι την γυναίκα ο διάβολος την ελέγχει και την «παίζει» όπως θέλει.

Τον ΑΝΔΡΑ όμως δεν τον ελέγχει και από τους ακέραιους άνδρες ο διάβολος χάνει.

Γι’ αυτό και όταν πήγε ο διάβολος να κοροϊδέψει τους πρωτόπλαστους, δεν πήγε να κοροϊδέψει τον Αδάμ, γιατί ήξερε πως από τον άνδρα θα χάσει. Πήγε στην Εύα και αφού κορόϊδεψε την Εύα, έβαλε την γυναίκα να κοροϊδέψει τον άνδρα.

Έτσι λοιπόν, ο διάβολος προσπαθεί να δώσει την εξουσία και το διατάζειν ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ενώ τους άνδρες τους αντικαθιστά με θηλυπρεπείς-ομοφυλοφιλους και αυτό θα βλέπετε ότι γίνεται σε όλο τον κόσμο, όπως και σε όλο τον κρατικό μηχανισμό της Ελλάδος.

Ομοφυλόφιλοι και γυναίκες προωθούνται σε όλο τον κρατικό μηχανισμό.

Αυτό που προσπαθεί λοιπόν ο διάβολος, είναι να δημιουργήσει μία κοινωνία «οίκο ανοχής».

Και αυτό φαίνεται άλλωστε.

Και γίνεται επειδή ακριβώς περνάνε σιγά σιγά τις εξουσίες σε γυναίκες και σε ομοφυλόφιλους.

Γιατί είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει αυτό στις σημερινές «αμαζόνες», η αλήθεια είναι μία.

Η γυναίκα από την φύση της, δύο πράγματα μπορεί να κάνει με επιτυχία.

Ή να κάνει μία επιτυχημένη και θαυμάσια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και να μεγαλώσει έναν «μέγα Αλέξανδρο», ή να κάνει έναν επιτυχημένο οίκο ανοχής.

Αυτά, ο διάβολος τα γνωρίζει πολύ καλά. Γι’ αυτό σιγά σιγά και μεθοδευμένα, απαξίωσε την γυναίκα και την έβγαλε από τον υπέροχο και φυσικό ρόλο της ΜΑΝΑΣ και την λάνσαρε στην κοινωνία με δύο διαφορετικές, αλλά το ίδιο απαξιωμένες όψεις.

Πρώτα την έδεσε με την «μόδα» και την έντυσε ως πόρνη. Αυτό ξεκίνησε την δεκαετία του 60 με τα «μίνι» και τα «σέικ», μετατρέποντας σιγά σιγά την Ελληνίδα, από μοναδική ΜΑΝΑ,

σε ένα «σκεύος» ικανοποίησης του άντρα, που το βλέπουμε να έχει φθάσει χωρίς καμία ντροπή, μέχρι τα παιδιά και τις μαθητικές παρελάσεις.

Και από την άλλη την έκανε και «επαγγελματία καριερίστα» και της έδωσε και εξουσίες.

Το αποτέλεσμα το βλέπουμε όλοι μας.

Η κοινωνία σήμερα, υπό την εικόνα της γυναίκας πόρνης και υπό την διοίκηση των γυναικών, έγινε ένας καλός «οίκος ανοχής» και οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στα νέα ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ.

Αυτό προσπαθούσε να κάνει ο διάβολος με τις «αμαζόνες» στην αρχαιότητα, αλλά χωρίς επιτυχία.

Σήμερα, οι «αμαζόνες» έχουν το όνομα «φεμινίστριες» και έχουν αποκτήσει τεράστια δύναμη παγκοσμίως, δείχνοντας πως το σχέδιο του διαβόλου έχει επιτυχία σήμερα.

Ένα κύκλωμα από φεμινίστριες «αμαζόνες» λοιπόν, χτυπάει ύπουλα και με δόλο την ελληνική οικογένεια, αρπάζοντας τα παιδιά από την επιμέλεια των γονέων.

Το αναφέρουμε ως «κύκλωμα», διότι για να καταστεί δυνατή η αρπαγή των παιδιών, συνεργάζονται διάφορες υπηρεσίες.

Αυτές οι υπηρεσίες των «φεμινιστριών»- «αμαζόνων» είναι οι εξής:

Οι λεγόμενες Κοινωνικές Υπηρεσίες με τους Κοινωνικούς Λειτουργούς,

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ,

τα νοσοκομεία ΠΑΙΔΩΝ «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού»

και τέλος το «κερασάκι στην τούρτα», έρχεται να βάλει το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Ο αριθμός των ατόμων που ασχολούνται με την αρπαγή των παιδιών σε όλες αυτές τις υπηρεσίες, τόσο στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, είναι χιλιάδες, και είναι μόνο ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Οι Κοινωνικές λειτουργοί εισηγούνται για το «καλό» του παιδιού, η Εισαγγελία ανηλίκων βγάζει διαταγή να πάρουν το παιδί από την επιμέλεια των γονέων, τα νοσοκομεία Παίδων στο Γουδή, γίνονται τα προσωρινά κρατητήρια των παιδιών, που μπορεί να είναι και για μήνες,(εμείς είδαμε και παιδί που ήταν ένα χρόνο) ενώ το «Χαμόγελο του Παιδιού» περιμένει σαν αρπακτικό την λεία του, βάζοντας καθημερινά συντροφιά στα υπό αρπαγή παιδιά, με ειδικές «εθελόντριες», που προσπαθούν με δώρα και καραμέλες, να «ψήσουν» τα παιδιά να πάνε στο «Χαμόγελο» γιατί εκεί θα περάσουν ….«ωραία»..!!!

Το αστείο βέβαια που φανερώνει και την όλη υποκρισία, είναι ότι αυτές οι υπηρεσίες, υποτίθεται πως πρέπει να ενεργούν υπέρ της διαφύλαξης της οικογένειας και όχι προς την διάλυσή της. Άλλά όπως είπαμε, άλλο κάνουν με τα λόγια και άλλο με τα έργα.

Το άλλοθι που παρουσιάζουν αυτές οι υπηρεσίες για να αιτιολογήσουν την αρπαγή των παιδιών, είναι πως τα παιδιά είναι κακοποιημένα, -κατά την κρίση τους πάντα- και έτσι να τα δίνουν στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», αλλά όχι στην «ΚΙΒΩΤΟ»…!!! (έχει σημασία που το αναφέρω, διότι στην «ΚΙΒΩΤΟ» τα παιδιά μεγαλώνουν Ελληνορθόδοξα καθότι ο ιδρυτής είναι Ορθόδοξος Ιερέας. Αλλά η «ΚΙΒΩΤΟΣ» δεν βάζει «εθελοντές» για να κάνουν στα παιδιά «ψηστήρι»)

Το άλλοθι λοιπόν είναι ότι όλα γίνονται «για το καλό των παιδιών»….!!!!

Εδώ χρειάζεται μία απαραίτητη διευκρίνηση για να μην αρχίσουν τα τσιράκια να λένε τα δικά τους, γιατί τα άρθρα μου, να ξέρετε, είναι μαχαιριές στα πλευρά του συστήματος και το κάνουν να ματώνει.

Έτσι τρελένονται τα τσιράκια και αρχίζουν να λένε τα δικά τους.

Κανείς δεν αντιλέγει ότι μπορεί πράγματι να υπάρχουν παιδιά που διαβιώνουν κάτω από δύσκολες οικογενειακές συνθήκες και να πρέπει να επέμβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες για να τα προστατέψουν.

Βέβαια η καλύτερη προστασία, δεν είναι να αρπάξουν τα παιδιά από την οικογένεια, αλλά να βοηθήσουν την οικογένεια να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα έχει. Η διαίρεση της οικογένειας με την αρπαγή των παιδιών, πρέπει να είναι η ΕΣΧΑΤΗ λυση και όχι η ΠΡΩΤΗ.

Αυτό όμως που κάνουν σήμερα οι «αμαζόνες» της ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ, είναι να εκδίδουν διαταγές αρπαγής παιδιών από τις οικογένειές τους, χωρίς να κάνουν κανέναν έλεγχο, χωρίς καμία διάκριση και χωρίς καμία εξαίρεση.

Δεν νομιμοποιούναι όμως σε καμία περίπτωση να κάνουν ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και να ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΝ όλες τις περιπτώσεις των παιδιών χωρίς καμία διάκριση. Δεν είναι προστασία, να παίρνουν τα παιδιά από τις οικογένειές τους και να τα «ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ» για μήνες στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ, ειδικά, όταν μετά την πρώτη εβδομάδα το παιδί αρχίζει να δυσανασχετεί με το περιβάλλον και θέλει να φύγει από εκεί μέσα και να γυρίσει στο σπίτι του.

Σήμερα, οι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ που είναι και εκεί όλες ΓΥΝΑΙΚΕΣ, βγάζουν αδιακρίτως διαταγές αρπαγής παιδιών καθημερινά, χωρίς να έχουν καμία γνώση για την οικογένεια και χωρίς να έχουν και κανέναν έλεγχο από κανέναν.

Έτσι ανεξέλεγκτα, οι σημερινές «αμαζόνες», έχουν επιδοθεί με ιδιαίτερο ζήλο στο σημερινό ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ.

Και έχουν κάνει το ΜΙΣΟ νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ, να χρησιμοποιείται ουσιαστικά για φυλακισμένα παιδιά από εισαγγελικές εντολές και το κυριότερο, παρά την θέλησή τους.

Όπως και κάθε μέρα, ατέλειωτες ουρές γονέων σχηματίζονται στην εισαγγελία ανηλίκων στην Ευελπίδων, για να ζητήσουν από τις «αμαζόνες» πίσω τα παιδιά τους.

Αλλά το πιο αισχρό που κάνει η εισαγγελία ανηλίκων, είναι ότι αναγκάζουν τους γονείς, να πάνε σε δικηγόρους και τους βάζουν σε πολυέξοδες και χρονοβόρες διαδικασίες, διαλύοντας την οικογένεια, όχι μόνο ψυχικά, αλλά και οικονομικά.

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, το κύκλωμα του διαβόλου, δια των σημερινών «αμαζόνων», χτυπάει και τον τρίτο ΠΥΛΩΝΑ της ελληνικής κοινωνίας που είναι η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Τους άλλους δύο πυλώνες που είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ και η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, τους χτυπούν άλλα κυκλώματα και τα βλέπετε.

Σήμερα, αποκαλύψαμε το κύκλωμα της αρπαγής των παιδιών, που γίνεται από τις σημερινές «αμαζόνες». Όσο βέβαια θα βλέπετε ΓΥΝΑΙΚΕΣ να βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, ειδικά των Εισαγγελέων, μην περιμένετε να διορθωθεί τίποτα.

Και το αποτέλεσμα το βλέπουμε όλοι, ακόμα και με τις «αμαζόνες» του Αρείου Πάγου.

Σήμερα, αν ψάξετε και ερευνήσετε όλες τις εισαγγελίες της χώρας από τον Άρειο Πάγο μέχρι την τελευταία πόλη, θα δείτε πως το 95% των εισαγγελέων είναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ενώ όπου βλέπετε άνδρα, δεν είναι σίγουρο ότι είναι άνδρας.

Αυτό το επισημαίνω, για όσους δεν ξέρουν τι συμβαίνει και αναρωτιούνται για την σημερινή κατάντια της ελληνικής κοινωνίας.

Ένα έχω να υπενθυμίσω σε αυτές τις ανέραστες γυναίκες που το παίζουν «αμαζόνες» και τους έχει δώσει ο σατανισμός τις εξουσίες σήμερα στα χέρια τους.

ΟΙ «αμαζόνες» στην αρχαιότητα, “κυρίες” μου,

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ και χάθηκαν,

την ώρα που συνάντησαν τον …. ΘΗΣΕΑ…!!!

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

[email protected]

Υ.Γ. Θέλω να ευχαριστήσω τις κάτωθι «αμαζόνες» για τις πολύ σημαντικές πληροφορίες που μου διαβίβασαν. Την Κοινωνική λειτουργό του Δήμου Κρωπίας κ. Καλλιόπη Κοντζιά, την Εισαγγελέα ανηλίκων κ. Μαρία-Ελένη Νικολού, την παιδοψυχίατρο του νοσ. Παίδων Αγλαΐα Κυριακού κ. Κυριακίδου και την Κοινωνική λειτουργό του ίδου νοσ. κ. Κουτσουπιά. Σας ευχαριστώ. Είσαστε όλες…. ΥΠΕΡΟΧΕΣ…!!!!

Υ.Γ.2 Όσοι Έλληνες αντιμετωπίσουν αυτές τις ανέραστες και προβληματικές γυναίκες, που το παίζουν “αμαζόνες” και αποφασίζουν και διατάζουν για τα παιδιά του κόσμου, τσουβαλιάζοντας ξερά και χλωρά όλα μαζί, χωρίς διάκριση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο email KAI ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2069464089740467&id=979084458778441&__tn__=K-R

loading...

Σχετικά Άρθρα

7 thoughts on “ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ «ΑΜΑΖΟΝΕΣ».”
 1. ΠΑΣΥΑ – ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ – 12
  https://youtu.be/eFAicZTTWhY

  ΠΑΣΥΑ – ΤΟ "ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ" ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ & ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ – 04
  https://youtu.be/sLs3ejN0xS8

  ΠΑΣΥΑ – ΤΟ "ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ" ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ & ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ – 11
  https://youtu.be/KRtp2zwlry4

 2. ΠΑΣΥΑ – ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ – 01
  https://youtu.be/rvnqP6YcGFM

  ΠΑΣΥΑ – ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ – 02
  https://youtu.be/QpcO2I1YcFs

  ΠΑΣΥΑ – ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ – 03
  https://youtu.be/H2ERHDJuS5s

 3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

 4. "ΝΕΜΕΤΩΡ"

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00004 ] [ 2010.05.22 00:00 ]

  ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΕΝΟΠΛΟ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΙΓΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ~ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΟΥ ΟΥΡΟΒΟΡΟΥ ΟΦΕΩΣ ΘΗΛΕΙΑΣ ΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΝ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ" Η ΟΠΟΙΑ ΔΡΩΝΤΑΣ ΩΣ ΘΗΛΥΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ-ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ – ΟΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΣΕΣ ΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΥΣΑ ΜΥΛΩΝΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΤΑΞΙΑΡΧΗ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΤΑΘΕΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΙΣΧΟΙΝΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥΕΤΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  http://nemetwr.pa-sy-a.gr/2010/05/22/00-00/pa-sy-a_nemetwr_2010-05-22_00-00.htm#plohgos_05

 5. "ΝΕΜΕΤΩΡ"

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00005 ] [ 2010.05.25 00:00 ]

  Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ~ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΤΙΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΘΗΛΕΩΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ» ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΓΜΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΕΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΩΣ "ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΔΡΕΣ-ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΣΣΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΥΠΕΡΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΧΡΗΖΟΝ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ

  http://nemetwr.pa-sy-a.gr/2010/05/25/00-00/pa-sy-a_nemetwr_2010-05-25_00-00.htm#plohgos_05

 6. "ΑΝΤΙΑΜΑΖΟΝ"

  Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011

  ΣΤΗΝ "ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ" ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ

  http://anti-amazon.blogspot.com/2011/02/blog-post_27.html

 7. "ΑΝΤΙΑΜΑΖΟΝ"

  Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018
  Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΣ» ΤΟΥ «ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΛΕΣΒΙΩΝ» ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ : «Μην βγάλω την γραβάτα και σε τσακίσω» «Εγώ είμαι του πεζοδρομίου»

  http://anti-amazon.blogspot.com/2018/11/blog-post_20.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *