ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Κ Τσίπρα,θα σου το πω με λίγα λόγια,όσο λιγότερα μπορώ,και αν το καταλάβεις καλά,θα παραμείνεις πρωθυπουργός για πολλές τετραετίες.

Οπως ξέρεις ο λαός,και όταν λέω ο λαός εννοώ ανθρώπους με εισοδήματα 20000€ και κατω,είναι αυτοί που ένοιωσαν την κρίση καλά στην εποχή των μνημονίων. Είναι άνθρωποι του μόχθου της δουλειάς,δημόσιοι υπάλληλοι,και συνταξιουχοι.
Ολοι αυτοί ξαφνικά,έγιναν “μπαταχτσήδες”, και όχι φυσικά με την δική τους θέληση. Αν λοιπον θέλεις να παραμείνεις πρωθυπουργός,και ο κόσμος να πίνει νερό στο όνομά σου,κατάργησε τον ΕΝΦΙΑ από την πρώτη κατοικία,μή μειώσεις αφορολόγητο,μείωσε την τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης, συγκράτησε την ακρίβεια στα αγαθά πρώτης ανάγκης,και για το τέλος άφησα το πιο σημαντικό. Δώσε πίσω τα Δώρα Πάσχα Χριστουγέννων  σε μισθωτους και συνταξιουχους,χωρίς να περιμένεις να γίνονται προσφυγές και δικαστήρια. Ετσι θα δείξεις ότι ήθελες και το έκανες,και όχι ότι αναγκάσθηκες. Εχει διαφορά.
Δεν μπορώ να ξέρω τί κόστος έχουν αυτά που σου πρότεινα,αλλά αν τα φτιαξεις,να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων,που τόσο πολύ έχουν εξαθλιωθεί τα τελευταία χρόνια

loading...

12 thoughts on “ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

  1. ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΧΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

  2. Αρθρογραφε δεν θα τα κανει γιατι ο Τσιπρας ειναι διεθνιστης και δεν νοιαζεται για τους Ελληνες.Εκτελει εντολες ξενων συμφεροντων και το ακουμε απο τους ιδιους.Θελει μια Ελλαδα χωρις Ελληνες,μια πολιτισμικη χωρα με φτωχους εργατες.Μια μικρη χωρα μεχρι την Λαρισα και για αυτο πληρωνεται απο τον Σορος.Εαν εσενα σε ενδιαφερει μονο ο 13-14 μισθος των δημοσιων υπαλληλων και μια χαρα περναμε τοτε εισαι και εσυ ιδιος με αυτη την λεχρα.

  3. Οχι αρθρογραφε διαφωνω για αυτα που λες.Ο Τσιπρας και η ομαδα του ειναι εθνομηδενιστες,δεν πιστευουν σε πατριδα και ιστορια,πληρωμενοι απο ξενα συμφεροντα οπως ο Σορος για να ξεπουλησουν την Μακεδονια.Θελουν μιαα μικρη Ελλαδα μεχρι την Λαρισα με φτωχους εργατες.Τωρα αν εσενα σε ενδιαφερει ο 13 και 14 μισθος των δημοσιων υπαλληλων,ε τοτε εισαι ιδιος με αυτη υην λεχρα.

  4. Οχι αρθρογραφε διαφωνω για αυτα που λες.Ο Τσιπρας και η ομαδα του ειναι εθνομηδενιστες,δεν πιστευουν σε πατριδα και ιστορια,πληρωμενοι απο ξενα συμφεροντα οπως ο Σορος για να ξεπουλησουν την Μακεδονια.Θελουν μιαα μικρη Ελλαδα μεχρι την Λαρισα με φτωχους εργατες.Τωρα αν εσενα σε ενδιαφερει ο 13 και 14 μισθος των δημοσιων υπαλληλων,ε τοτε εισαι ιδιος με αυτη υην λεχρα.

  5. Αρθρογραφε διαφωνω με αυτα που λες.Ο Τσιπρας και η ομαδα του ειναι εθνομηδενιστες και δεν πιστευουν πατριδα και ιστορια,μισουν καθε τι ελληνικο για αυτο ξεπουλανε Μκεδονια και οτι τους ζητησουν οι ξενοι εντολοδοχοι οπως ο Σορος.Θελουν μια μικρη χωρα μεχρι την Λαρισα με λαθρομεταναστες,με Ελληνες φτωχους χωρις σπιτια χωρις περιουσιες και με αποδομηση της ιστοριας της θρησκειας,μια πολιτισμικη Ελλαδα με φτωχους εργατες.Εαν εσενα σε ενδιαφερει ο 13 και 14 μισθος των δημοσιων υπαλληλων τοτε ιδιος με αυτη την λεχρα.

  6. Οι κομμουνιστές έβαλαν φόρο 24% στα τρόφιμα για να εξοντώσουν τον ελληνικό λαό.

  7. Αρθρογραφε διαφωνω με αυτα που λες.Ο Τσιπρας και η ομαδα του ειναι εθνομηδενιστες και δεν πιστευουν πατριδα και ιστορια,μισουν καθε τι ελληνικο για αυτο ξεπουλανε Μκεδονια και οτι τους ζητησουν οι ξενοι εντολοδοχοι οπως ο Σορος.Θελουν μια μικρη χωρα μεχρι την Λαρισα με λαθρομεταναστες,με Ελληνες φτωχους χωρις σπιτια χωρις περιουσιες και με αποδομηση της ιστοριας της θρησκειας,μια πολιτισμικη Ελλαδα με φτωχους εργατες.Εαν εσενα σε ενδιαφερει ο 13 και 14 μισθος των δημοσιων υπαλληλων τοτε ιδιος με αυτη την λεχρα.

  8. Αρθρογραφε διαφωνω με αυτα που λες.Ο Τσιπρας και η εθνομιδενιστικη του ομαδα δεν νοιαζεται για τους ελληνες,για αυτο χανουν περιουσιες,σπιτια.Θελουν μια πολιτισμικη Ελλαδα.Θλει μια μικρη χωρα μεχρι την Λαρισα ξεπουλωντας την ελληνικοτητα της Μακεδονιας γιατι αυτο τον προσταζει ο Σορος,Αν εσενα σε νοιαζει μονο ο 13 και 14 μισθος των δημοσιων υπαλληλων,ε τοτε εισαι ιδιος με αυτη την λεχρα που μας κυβερνα.

  9. Η πλειονότητα του λαού κοιμάται ύπνο βαθύ, γι' αυτό θα ζούμε σε παντοτινό μαύρο χάλι.

  10. Αρθρογραφε διαφωνω με αυτα που λες.Ο Τσιπρας και η εθνομιδενιστικη του ομαδα δεν νοιαζεται για τους ελληνες,για αυτο χανουν περιουσιες,σπιτια.Θελουν μια πολιτισμικη Ελλαδα.Θλει μια μικρη χωρα μεχρι την Λαρισα ξεπουλωντας την ελληνικοτητα της Μακεδονιας γιατι αυτο τον προσταζει ο Σορος,Αν εσενα σε νοιαζει μονο ο 13 και 14 μισθος των δημοσιων υπαλληλων,ε τοτε εισαι ιδιος με αυτη την λεχρα που μας κυβερνα.

  11. Αρθρογραφε διαφωνω με αυτα που λες.Ο Τσιπρας και η εθνομιδενιστικη του ομαδα δεν νοιαζεται για τους ελληνες,για αυτο χανουν περιουσιες,σπιτια.Θελουν μια πολιτισμικη Ελλαδα.Θλει μια μικρη χωρα μεχρι την Λαρισα ξεπουλωντας την ελληνικοτητα της Μακεδονιας γιατι αυτο τον προσταζει ο Σορος,Αν εσενα σε νοιαζει μονο ο 13 και 14 μισθος των δημοσιων υπαλληλων,ε τοτε εισαι ιδιος με αυτη την λεχρα που μας κυβερνα.

Comments are closed.