ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ EΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ: “Αλλαγμένο” είδε ο Πονσ του ΕΛΚ τον Έλληνα πρωθυπουργό !

Του Νίκου Κούτρικα*

Μία πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα επισήμανση για τον Έλληνα πρωθυπουργό έκανε το μέλος της πολιτικής ομάδας και εκπρόσωπος του ΕΛΚ Εστεμπάν Γκονζάλες Πονς στο Στρασβούργο απευθυνόμενος στον κύριο Τσίπρα. Τον είδε… “Αλλαγμένο” σε σχέση με το 2015 και τις τότε εξαγγελίες του που τις χαρακτήρισε καταστροφικές που πρόσθεσαν 100 δις ακόμα στην πλάτη του Ελληνικού λαού!

Ο κύριος  Εστεμπάν Γκονζάλες Πονς τόνισε χαρακτηριστικά:

«Σάς βλέπω πολύ αλλαγμένο, ήταν μια χώρα η Ελλάδα στην άκρη του γκρεμού το 2015 όταν όλοι οι υπόλοιποι σάς είχαν γυρίσει την πλάτη»! και εξήρε το έργο  της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά.που όμως δεν συνέχισε ο κύριος Τσίπρας βάζοντας έτσι πρόσθετα οικονομικά βάρος 100 δις στον Ελληνικό λαό άσκοπα λόγω του Λαϊκισμού που η σημερινή κυβέρνηση επέλεξε με τον Γιάνη Βαρουφάκη!

Και συνέχισε:

«Πρέπει να χειροκροτήσουμε τους Έλληνες πολίτες που ψήφισαν να μείνουν στην Ευρώπη. Να μην ξεχάσουμε τι έκαναν οι πολίτες». Σχολιάζοντας την αναφορά Τσίπρα περί τεχνοκρατών, ο ευρωβουλευτής του ΕΛΚ απάντησε ότι «όλη η Ευρώπη έσωσε τη χώρα σας.

Η Ευρώπη είναι αξίες και αρχές, είναι αλληλεγγύη και όχι να πετροβολούμε ο ένας τον άλλον. Στην αρχή της θητείας σας χάσαμε πολύτιμο χρόνος, χάθηκαν 100 δισ. λόγω του Βαρουφάκη. Σας βλέπω αλλαγμένο, κάνετε θετικά βήματα αλλά χρειάζονται και άλλα βήματα

Εξέφρασε όμως την ανησυχία του για το γεγονός ότι «περίπου 500.000 νέοι Έλληνες έφυγαν από την Ελλάδα».

Και κατέληξε: «Μας ανησυχεί ότι στις επόμενες εκλογές, μπορεί να ξαναεπιστρέψει στο λαϊκισμό. Είναι στο χέρι σας, το 2015 κάνατε λάθος. Ο λαϊκισμός δεν είναι ούτε δεξιός ούτε αριστερός».

Παρατηρήσεις που σίγουρα εκνεύρισαν τον κύριο Τσίπρα ο οποίος αντέδρασε με άστοχη επίθεση στον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη και μάλιστα στην αίθουσα του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομιλία του κ Τσίπρα ήταν ελάχιστοι στην αίθουσα και πολλοί δήλωσαν ότι δεν ήταν τυχαίο ότι ήταν….τρεις και ο κούκος”

*Ο Νίκος Κούτρικας είναι δημοσιογράφος – Οικονομικός συντάκτης μέλος της ΕΣΗΕΑ

loading...

1 thought on “ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ EΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ: “Αλλαγμένο” είδε ο Πονσ του ΕΛΚ τον Έλληνα πρωθυπουργό !

  1. Εν τελει σε ποια περιφερεια θα εισαι υποψηφιος βουλευτης της ψωφοδεξιας κυριε Κουτρικα?Εχεις ξεπερασει κατα πολυ και την πολυγραφοτατη αρλουμπολογο Βουλτεψη…….

Comments are closed.