Απαράδεκτη η απάντηση της ΝΔ στην Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα

Η Επιτροπή Μακεδονικού αγώνα Θεσσαλονίκης επέδωσε επιστολή στον πρόεδρο της ΝΔ κο Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την ομιλία του στο Βελλίδειο. Με την επιστολή αυτή ζητούσε να μάθει την θέση του κόμματος του στο Σκοπιανό.

του Δημήτρη Βαλασίδη(*).
Η σθεναρή θέση της επιτροπής είναι καμμιά υποχώρηση στο ιερό όνομα της Μακεδονίας μας, η οποία είναι μια και Ελληνική.

Σύμφωνα με την δοθείσα απάντηση, την θέση αυτή δεν την υιοθετεί η ΝΔ και επιπλέον δεν δηλώνει τι θα κάνει, αν γίνει κυβέρνηση και έχει ήδη κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών από την παρούσα βουλή. Θα την ακυρώσει; Επίσης δεν μας διευκρινίζει ποιά θα είναι η θέση της σε περίπτωση επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας από την αρχή. Θα εκχωρήσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας, όπως υποστηρίζουν πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη της; Ποιες υποχωρήσεις είναι διατεθειμένη να κάνει προς τους σλαβοαλβανούς των Σκοπίων;

Η πολιτικάντικη απάντηση τους κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ικανοποιεί την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και αυτό θα αποτυπωθεί στις κάλπες, διαψεύδοντας τις αμφιβόλου αξιοπιστίας δημοσκοπήσεις.

(*) Ο Δημήτρης Βαλασίδης είναι:

Αξιωματικός εα-Οικονομολόγος-Συγγραφέας, απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Γεν. γραμματέας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και μέλος της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης.

Πηγή

loading...

7 thoughts on “Απαράδεκτη η απάντηση της ΝΔ στην Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα

  1. ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ.ΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ,ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ,ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΝΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

  2. Η Ν.Δ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ.ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΙΣΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ,ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.

  3. Μαύρο στούς υποτακτικούς φόλα στά κοπρόσκυλα

  4. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ

  5. ΟΣΟ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΙ ΔΙΕΡΙΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΗΜΕΝΗ ΔΙΡΙΜΕΝΟΣ ΛΑΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΕΡΙΜΕΝΟΣ ΛΑΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΓΗΝΗ ΚΡΑΤΟΣ ΑΙΝΙΑΙΩ!!!!!!!!! ΟΛΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΟΔΙΓΗ ΤΟ ΟΠΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΤΘΤΣΙΛΝΤ – ROTSCHILD – ΠΑΓΓΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ .ΒΓΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑ ΨΗΦΩΝ !!! ΚΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ !!! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΤΗΣ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΣ.

Comments are closed.