ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ


 Γράφει ο Βασίλης Βιλιάρδος

Πολύ φοβάμαι ότι, ο κομματικός πόλεμος θα εξελιχθεί σταδιακά σε έναν εμφύλιο εντός της…

κοινωνίας – από τον οποίο σίγουρα δεν θα βγει κερδισμένος κανένας Έλληνας.

.«Φτάσαμε λοιπόν στο έσχατο σημείο της αθλιότητας των υποκειμένων, στα οποία έχει παραδοθεί ανυπεράσπιστη η χώρα: 
Την αποτελείωσαν οικονομικά, ξεπούλησαν ολόκληρη την εθνική περιουσία, εξαφάνισαν το ελληνικό τραπεζιτικό σύστημα, μετέβαλαν την Ελλάδα σε ένα απέραντο hot spot.
 Ξεπούλησαν τη Μακεδονία και είναι έτοιμοι να προβούν σε οποιαδήποτε αθλιότητα για να κρατήσουν τη καρέκλα που τους έχουν παραχωρήσει Γερμανοί, Αμερικανοί και λούμπεν μεγαλοεπιχειρηματίες που τους έφεραν στην εξουσία, εκμεταλλευόμενοι την αφέλεια του ελληνικού λαού.
Τώρα πια, όμως, ξεπέρασαν τον ίδιο τον εαυτό τους. Μπροστά στο κύμα της οργής που ξεσηκώθηκε με το μακεδονικό και το ακόμα βαθύτερο, που φουσκώνει ώρα την ώρα και μέρα τη μέρα, διότι πλέον με την ανικανότητα και τον ζαμανφουτισμό τους πνίγουν ή καίνε ζωντανούς τους κατοίκους της χώρας, φθάνουν πλέον στο έσχατο σημείο: το ανοιχτό μίσος ενάντια στον ίδιο τον λαό, μια και πλέον νοιώθουν τις ερινύες να τους περιτριγυρίζουν, αφού καταλαβαίνουν πως μια σαρωτική οργή αρχίζει και διαπερνάει την ελληνική κοινωνία για τα πεπραγμένα τους» (Γ.Κ.).
Επικαιρότητα
Πριν από δύο περίπου μήνες είχα γράψει πως ελλοχεύει ο κίνδυνος ενός εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα – χωρίς φυσικά να είχα προβλέψει την αποκορύφωση του, την τραγωδία στο Μάτι, αφού τότε υπήρχε μόνο το θέμα της Μακεδονίας, η ουσιαστική αφετηρία του. 
Έκτοτε πολύ φοβάμαι ότι, ο κίνδυνος έχει εξελιχθεί πια σε βεβαιότητα – κρίνοντας από το ότι, η αρχική απογοήτευση των Ελλήνων μετά τη δολοφονία της τελευταίας τους ελπίδας το καλοκαίρι του 2015, έχει μετατραπεί σε οργή από την απαράδεκτη αυθαιρεσία του Σκοπιανού και σήμερα σε μίσος.






loading...

1 thought on “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

  1. Giannis Panterakis

    ΣΗΜΕΡΑ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΥΜΝΟΥΝ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ" ΤΟΥΣ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ….

    ΝΥΧΤΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΣΤΡΑΤΟ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΕΡΗ ΠΕΡΑΣΕ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ….

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ ΣΕ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ….

    ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ,,,,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

    ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΣΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΦΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ,ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΑΔΕΡΦΙΑ..!!!

Comments are closed.