Τόσκας: «Σοβαρές ενδείξεις εμπρησμού-Παραιτήθηκα, ο Τσίπρας δεν δέχθηκε»

Για ενδείξεις και ίχνη εμπρησμού στην Κινέτα έκανε λόγο ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξη Τύπου που διενεργείται αυτή την ώρα.

Για ενδείξεις εμπρησμού στην Κινέτα έκανε λόγο ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξη Τύπου που διενεργείται αυτή την ώρα.

Ο κ. Τόσκας έκανε λόγο για σοβαρά στοιχεία που δείχνουν πως η φονική πυρκαγιά που ξεκίνησε από το Νταού Πεντέλης και έφτασε με πρωτοφανή ταχύτητα μέχρι τη λεωφόρο Μαραθώνος προκλήθηκε από εγκληματική ενέργεια.

Παράλληλα, ανέφερε πως έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος όμως, δεν την έκανε δεκτή.

««Τις έρευνες διεξάγει το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής. Εχουμε σοβαρές ενδείξεις και ίχνη για εμπρησμό για την πυρκαγιά στην Κινέτα, σύμφωνα με τα στοιχεία. Για τη φωτιά που ξεκίνησε από Νταου Πεντέλης υπάρχει σοβαρό εύρημα που μας οδήγησε σε έρευνες. Δεν υπάρχουν ενέργειες χωρίς λάθη θα έρθει και η ώρα της καταγραφής. Πρέπει να λάβετε όμως υπ΄όψιν τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες με τόσο ισχυρούς ανέμους, πυρκαγιές που εκδηλώνονται η μία κοντά στην άλλη, το πλήθος του κόσμου. Προσπαθώ και για λόγους συνειδησιακούς να βρω τα λάθη, αλλά επιχειρησιακά δεν βρίσκω μεγάλα λάθη. Για λόγους συνειδησιακούς έθεσα την παραίτησή μου στον πρωθυπουργό , αλλά μου είπε την ώρα της πάλης συνεχίζουμε, δεν την έκανε δεκτή. Υπάρχουν στοιχεία σοβαρά που δείχνουν εγκληματική ενέργεια για την έναρξη των πυρκαγιών, δεν ξέρω τη στόχευση», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

loading...

3 thoughts on “Τόσκας: «Σοβαρές ενδείξεις εμπρησμού-Παραιτήθηκα, ο Τσίπρας δεν δέχθηκε»

  1. ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ,ΤΟ ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΑΙ ΚΛΠ, ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΘΗΚΕΣ ΚΟΤΑ

  2. ΚΑΛΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ,
    ΚΑΜΙΑ ΞΕΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ !!!
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ !!!

    84 ΝΕΚΡΟΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

  3. ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ – ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΗΣ. ΕΔΩ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ? ΠΗΓΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΚΟΥΜΜΟΙΥΝΙΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ? ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΕ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ''ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ'' ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΟΧΙ. ΕΧΑΘΗΣΑΝ 88 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΗΜΙΜΑΘΕΣ ΚΑΘΗΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΛΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΡΕΜΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΙ'ΑΠΛΑ? ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΚΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΒΛΑΔΟΡΟΥΣ? ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΦΕΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ Ο ΔΕ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝΕ 10 ΕΕΕΕ ΕΕΕΕ ΕΕΕΕ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ? ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΝΑ ΤΑΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΑΠΛΥΤΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.

Comments are closed.