Ενώ ο Μητσοτάκης που πήγε και συνομίλησε για 5 λεπτά, έσωσε πολλούς μέσα στις φλόγες!!!

Εδώ γελάμε ή κλαίμε? Όλη η Ελλάδα ένα αυθαίρετο!!!! Όλα τα αυθαίρετα χτίστηκαν από τον εμφύλιο και μετά δηλαδή από Κωνσταντίνο Καραμανλή, Γεώργιο Παπανδρέου, Γεώργιο Παπαδόπουλο, Ράλλη, Ανδρέα Παπανδρέου, Κωνσταντίνο μητσοτάκη, Κώστα Σημίτη, Καραμανλής
Κώστας και πάει λέγοντας……. Ο ”ΕΘΝΑΡΧΗΣ” Κωνσταντίνος Καραμανλής με την αντιπαροχή κατέστρεψε το αστικό τοπίο και ειδικά το λεκανοπέδιο της Αττικής μετατράπηκε σε ένα τσιμεντένιο έκτρωμα το οποίο το συνέχισαν όλοι…. Ο Αλέξης μάλλον πρέπει να φύγει από την εξουσία αφού δεν ”πληρεί” τις προυποθέσεις……και αφού διοικεί ένα κράτος που το έφτιαξε αυτός 40 χρόνια τώρα και δεν πάει άλλο……..κουραστήκαμε Να έρθει η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ να τα φτιάξει όπως ξέρει…… Όπως τα έκαναν πριν…….. (μίζες σε πολεοδόμους για αυθαίρετα, μίζες εδώ, μίζες εκεί, SIEMENS εδώ, SIEMENS εκεί) Έτσι να θυμηθούμε τα παλιά Τέλεια!!!!! Back to the future!!!!!! (Σημείωση: δεν ψήφισα Αλέξη αλλά η αδικία δεν κρύβεται)

αναγνωστης

loading...

5 thoughts on “Ενώ ο Μητσοτάκης που πήγε και συνομίλησε για 5 λεπτά, έσωσε πολλούς μέσα στις φλόγες!!!

  1. Τώρα εδώ γελάμε η κλαίμε με την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ , κάθε φορά που έχουμε μια τέτοιου μεγέθους σύμφωνα αντί να παραδειγματιστούμε από την αδράνεια μας και την ανεπάρκεια μας , τρέχουμε ως πανικόβλητοι ΗΛΙΘΙΟΙ να αποδώσουμε ευθύνες , παραλείψεις , ανικανότητα , ηλιθιότητα , διάλυση κράτους και κυβέρνησης , σε κάποιους άλλους που ήλθαν , παρήλθαν και χάθηκαν πριν 40-50 χρόνια , αλήθεια ποσό άξιοι της μοίρας μας είμαστε μα και ποσό ηλίθιοι φαινόμαστε , όταν σκεφτόμαστε όπως τώρα ΕΣΥ και κάτι άλλοι ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ με τόσο λίγο μυαλό βουτηγμένο στην γιαλαντζί ιδεολογία σου

  2. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΦΚΙΑΞΗ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50, ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΗ!
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ Η ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΗΤΑΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΛΟΓΟ ΦΟΒΟΥ ΠΟΙΝΩΝ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ!
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ Η ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ, ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ!
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Τ0 1983 ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ [ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ] ΕΘΕΣΕ ΤΡΟΧΟΠΕΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

  3. ΦΙΛΕ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΣΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΡΗΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΣΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΦΙΛΕ.ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ.ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΧΘΡΟΥΣ….

  4. Κανε ενα βουπαπα ρε Αναγνωστη…

  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ! ΑΥΤΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

Comments are closed.