Κυριάκο Μητσοτάκη. το φυλάξαι τ αγαθά χαλεπώτερον του κτήσασθαι – Για να ξέρουν στη ΝΔ ότι έχασαν με το pride

Ευθυγραμμίσου με τη ψυχολογία των ψηφοφόρων σου και μην εκμεταλλεύεσαι  το ότι θέλουμε να φύγει ο Τσιπρας. Δε θέλουμε Τσιπρα με γραβάτα. Ξέχνα την οικογένεια σου που με νοοτροπία και πράξεις  έχει βλάψει τον τόπο. Όσοι σε γλείφουν είναι για να βγάλουν μισθό βουλευτη .
Να σιτίζονται από εμάς.  Αυτοί οι ίδιοι αν τα έκανε ο Σαμαράς αυτά  να στέλνει στο pride, θα έβριζαν απτό πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν προλάβαινε να βήξει αφρισαν.(Έδιναν γραμμή οι συγγενείς σου βλέπεις)  Αυτοί οι ίδιοι σε σκότωναν αν έλεγες κάτι κατά του ΠΑΣΟΚ. Έπαιρναν πολλά μαύρα για να υποστηρίζουν. Εχουν φαει πολλά χωρίς να αξίζουν. Τώρα κάνουν τις πάπιες και υποστηρίζουν πάλι την τσέπη τους. Δε δίνουμε ψήφο ούτε ακούμε δημοσιολογούντες.  Είναι σαν τον τυχάρπαστο Σταύρο Θεοδωράκη. Συνειδήσεις κομμένες και ραμμένες στην τσέπη τους. Συμφεροντολόγοι. Δεν ακούμε τι λένε τώρα. Θυμόμαστε τι έλεγαν. Σαν άνθρωποι να είναι καλά. Σαν βουλευτές θα μας βλάψουν. Για να βγάλουν αυτοί μισθό και προνόμια θα βλάψουμε τη χώρα μας;

Για να ξέρουν στη ΝΔ ότι έχασαν με το pride

Με όσα αγόρια Λυκείου συζήτησα για το pride, μου είπαν ότι πριν  τα φανταχτερά συριζαικα pride , είχαν στα ομόφυλα άτομα  μια συμπόνια ,μια λύπη ως άτομα  μη φυσιολογικά που είναι, και τα βοηθούσαν.  Τώρα τα έχουν  αποστραφεί εντελώς ,δε θέλουν  να τα βλέπουν ούτε αυτά που κάνουν σαν να είναι σε ψυχιατρεία,    ούτε τους συριζαιους. Μπράβο στα όμορφα αγόρια,  Ελληνόπουλα με την αντρική ψυχολογία. Μπράβο στη ψυχική υγεία της χώρας μας. Τη διαιωνίζουμε και δεν επικροτούμε το ψυχιατρείο που κάνουν, τη Βουλή. Δε τους φοβόμαστε γιατί δεν βάζουμε υποψηφιότητα, γιατί δεν είμαστε δημοσιολογουντες να μας λένε τι θα πούμε,  γιατί είμαστε ελεύθεροι στη συνείδηση (αν και πολιορκημένοι αυτοί τη στιγμή)

loading...

4 thoughts on “Κυριάκο Μητσοτάκη. το φυλάξαι τ αγαθά χαλεπώτερον του κτήσασθαι – Για να ξέρουν στη ΝΔ ότι έχασαν με το pride

  1. ΜΑ ΠΟΣΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ…

  2. Σχολιαστή 1:35
    δες τα ποσοστά που πήραν στις προηγούμενες εκλογές Συριζα – ΝΔ – Ποτάμιας – Λεβέντης – Φώφη και οι λοιποί του "συνταγματικού τόξου" για να καταλάβεις πόσοι είναι οι ανώμαλοι…..

  3. 3.47 .ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΣ ΚΙ ΘΕΛΤΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΜΕΣ ΚΑΛΟΠ ΚΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΟΥΣΤΙΔΙ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΕΚΤΟΣ ΚΚΕ ΚΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΟΥΛΑ. ΙΓΩ ΞΕΡΟΥ ΚΑΤ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΗ ΜΠΡΤΣΑΡΕΣ ΚΙ ΜΑΥΡΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΙ ΚΑΤ ΑΛΛΑ ΜΙ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ Π ΟΥ ΜΕΤΑ Π ΚΑΝ ΝΤΟΥ ΜΙ ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΤΑ ΓΡΑΣΑΡΟΥΝ ΚΙ ΤΑ ΒΑΝΟΥΝ ΞΕΡΣ ΠΟΥ,ΑΕΙΝΤΕ ΚΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΡ ΜΗΝ ΕΧ ΣΚΛΗΘΡΕΣ ΚΙ ΣΙ ΜΣΤΩΣ ΤΣ ΙΜΟΡΟΙΔΕΣ.

  4. 10:43 οταν βγείς απο το μαντρί που πηδάς τις προβατίνες ξαναγράψε μας να μας πεις την άποψή σου….
    μεχρι τωρα πάντως μονάχα αυτοι οι 2 δεν έχουν βάλει λάδι….
    αλλά μάλλον εσείς οι βλάχοι νομιζετε ότι ειναι φυσιολογικό να πηδάτε προβατίνες οπότε πάρτε την γκλίτσα σας και βγείτε πρώτη μούρη να διαδηλώσετε στην επόμενη πουστροπαρέλαση !!!!

Comments are closed.