Έκλεισε η συμφωνία για το Σκοπιανό – Τσίπρας σε Παυλόπουλο: Περιλαμβάνει συνταγματική αναθεώρηση και erga omnes – ΒΙΝΤΕΟ

Έκλεισε η συμφωνία για το Σκοπιανό. Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενημερώνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο.

“Ήρθα ξαφνικά καθώς δεν μπορούσα να προγραμματίσω το σημερινό ραντεβού. Αυτή η επίσκεψη είναι για καλό σκοπό γιατί πριν από λίγο καταλήξαμε σε συμφωνία με την ΠΓΔΜ η οποία καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις που είχε θέσει η ελληνική πλευρά. Έχουμε μια καλή συμφωνία που περιλαμβάνει και συνταγματική αναθεώρηση και erga omnes, η οποία προβλέπει και αλλαγές στο Σύνταγμα στα σημεία εκείνα που υπήρχαν αναφορές που δείχνουν αλυτρωτισμό αλλά με αυτή τη συμφωνία διασφαλίζεται η ιστορική κληρονομιά η παρακαταθήκη της αρχαίας Μακεδονίας” είπε ο κ. Τσίπρας.

“Είστε ο πρώτος που ενημερώνω μετά την τηλεφωνική μου επικοινωνία με τον κ.Ζάεφ, θα ενημερώσω τους πολιτικούς αρχηγούς και στη συνέχεια θα ζητήσω από τον πρόεδρο της βουλής να διοργανωθεί ειδική συνεδρίαση ώστε να ενημερώσω την εθνική αντιπροσωπεία” πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Παυλόπουλος: Εναπόκειται στην ΠΓΔΜ να κάνει πράξη και σε συνταγματικό επίπεδο αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε
«Είναι σαφές ότι η ευθύνη για το αν πραγματικά η γειτονική μας χώρα εννοεί την τήρηση αυτών των προϋποθέσεων που έχουμε θέσει αυτονοήτως εναπόκειται σε εκείνη», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αναφερόμενος στην ΠΓΔΜ.

«Εναπόκειται στην ΠΓΔΜ να κάνει πράξη και σε συνταγματικό επίπεδο αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε», επισήμανε ο κ. Παυλόπουλος στη διάρκεια του διαλόγου που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος υπογράμμισε επίσης ότι ο σεβασμός της ιστορίας, και η συμμόρφωση της γείτονος με αυτή, αποτελεί ένα διαβατήριο για την περαιτέρω πορεία της και πρόσθεσε ότι η καλή γειτονία στηρίζεται στο σεβασμό.

Ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την τήρηση  της κοινοβουλευτικής τάξης στα εθνικά θέματα, που σημαίνει ενημέρωση του ΠτΔ και των πολιτικών αρχηγών.

loading...

7 thoughts on “Έκλεισε η συμφωνία για το Σκοπιανό – Τσίπρας σε Παυλόπουλο: Περιλαμβάνει συνταγματική αναθεώρηση και erga omnes – ΒΙΝΤΕΟ

  1. Εκλεισε η προδοσία με δημοσιογραφικό-πολιτικό πραξικόπημα.

  2. Πουλημένα τομάρια γάμω το Μουνι που σας πέταγε προδότες ανθέλληνες αριστεροί

  3. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ,ΑΓΓΑΛΙΤΣΑΣ, ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΠΑΚΗΣ ΚΛΠ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΑΡΧΗΓΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ (ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΔΙΠΟΔΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ )ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ,ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ ) ΚΑΙ ΑΡΧΕΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ .ΤΙ ΚΑΝΕΙ ? ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ?

  4. ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

    Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς…

    ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ

    Ο ΙΟΥΔΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ

    Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

    Ο ΠΗΛΙΟΣ ΓΟΥΣΗΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΣΟΥΛΙ

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  5. <>, αυτο το είπε δεξιός φίλε μου!

  6. Μετα και απο αυτη τη προδοσια οι ΠΑΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Οι μειοδοτες πρεπει να κατσουν στο σκαμνι και να δικαστουν για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατα της Ελλαδας.

  7. παυλοπουλε παραιτησου να σωσεις την ελλαδα γιατι έρχεται η χρυση αυγη και θα φατε ολοισας καλα!!!

Comments are closed.