Hurriyet: Επιτέθηκαν στον δήμαρχο που μας αποκαλεί αδέρφια

Εκτενή αναφορά στην επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για τη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων κάνει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

Σε μια ημέρα που η Τουρκία εμφανίζεται υπόλογη για τα εγκλήματα που διετέλεσε απέναντι στον λαό των Ποντίων, τα τουρκικά ΜΜΕ βρήκαν «πάτημα» να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, παρουσιάζοντας το σκηνικό ντροπής που διαδραματίστηκε στη Θεσσαλονίκη

loading...

5 thoughts on “Hurriyet: Επιτέθηκαν στον δήμαρχο που μας αποκαλεί αδέρφια

  1. ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΣΕ ΠΟΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡ ΟΓΛΟΥ? ΕΙΔΕΣ? ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΕΝΗ!

  2. φασιστες ειναι ολοι αυτοι που ρημαξαν την ελλαδα εδω και σαραντα χρονια και οχι ο αγανακτησμενος λαος.πιος ειναι φασιστας;ο κοσμος η αυτοι που ψηφηζουν το ενα μνημονιο μετα το αλλο;οι διθεν ελληναρες προδοτες.ντροπη στο πολιτικο συστημα που εξαθλιονη τον ελληνα πολιτη εδω και τοσα χρονια.

  3. φασιστες δεν ειναι ο ελληνικος λαος αλλα ολο αυτο το σαπιο σηστημα που εξαθλιοσε την ελλαδαρα μας.μπραβω στους ποντιους.

  4. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΑΔΕΛΦΙΑ???????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…………..

  5. oust apo edo kai seis mogolotourka,sas thixame ton 'adelpho'sas.

Comments are closed.