Τουρκική πρόκληση: Η Άγκυρα στέλνει τον ηγέτη του CHP στη Θράκη για προεκλογική ομιλία!

Σε μια προκλητική ενέργεια  που δημιουργεί πολλά ερωτήματα προχωρά η Άγκυρα με την έλευση στην Θράκη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία ο οποίος θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση σε Έλληνες πολίτες μουσουλμάνους!

Πρόκειται για τον Μουχαρέμ Ιντζέ επικεφαλής υποψήφιο του κόμματος της αντιπολίτευσης CHP (πρόεδρος του κόμματος  εξακολουθεί να είναι ο  Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου) για τις τουρκικές προεδρικές εκλογές ο οποίος θα φτάσει  στο τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, ακολούθως θα μιλήσει σε μουσουλμάνους στο κτίριο της λεγόμενης «Τουρκικής» Νεολαίας στην πόλη και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ξάνθη.

Να σημειωθεί πως είναι πρώτη φορά που η Τουρκία επιχειρεί να «ανακατέψει» την Θράκη στο εσωτερικό της προεκλογικό σκηνικό εγείροντας έτσι ερωτήματα για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο Τούρκος πολιτικός έχει προγραμματίσει προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία στην Κομοτηνή, λίγες εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή των τουρκικών προεδρικών εκλογών.

Όπως έγινε γνωστό, ο ηγέτης της τουρκικής αντιπολίτευσης θα επισκεφθεί τι τουρκικό προξενείο στη μία το μεσημέρι και ακολούθως θα μιλήσει σε μουσουλμάνους της περιοχής, στο κτίριο που στεγάζεται η «Τουρκική» Νεολαία Κομοτηνής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, μετά την παρουσία του στην Κομοτηνή θα μεταβεί και στην Ξάνθη, ενώ μετά τη Θράκη θα περάσει μέσω του μεθοριακού σταθμού στη Νυμφαία, στη νότια Βουλγαρία και συγκεκριμένα στην πόλη Κρτζάλικ, όπου θα μιλήσει σε τουρκικής καταγωγής πολίτες.

Είναι η πρώτη φορά που επικεφαλής τουρκικού κόμματος, υποψήφιος πρόεδρος ή πρωθυπουργός πραγματοποιεί προεκλογική καμπάνια στη Θράκη και αυτό είναι το πλέον ανησυχητικό καθώς έτσι δημιουργείται ένα επικίνδυνο προηγούμενο.

Να σημειώσουμε ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Έλληνες πολίτες και ως εκ τούτου δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις τουρκικές εκλογές.

Όμως αυτό λίγο ενδιαφέρει την Τουρκία η οποία επιχειρεί για ακόμη μια φορά να εκτουρκίσει την μειονότητα αφού την θεωρεί κομμάτι του εκλογικού της σώματος!

Σε ότι αφορά τη αιτιολόγηση της επίσκεψης στο εσωτερικό ακούγονται οι γνωστές αστείες δικαιολογίες από «αναλυτές» ότι πρόκειται τάχα για κίνηση “εσωτερικής κατανάλωσης” στην Τουρκία, κυρίως ως απάντηση στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο Ρ.Τ.Ερντογάν στο Σεράγεβο, στη Βοσνία.

Άρα, σύμφωνα με τους… “αναλυτές” δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μπορούμε να συνεχίσουμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.

Να σημειωθεί ότι οι αστειότητες περί «εσωτερικής κατανάλωσης» ακούγονται κάθε φορά όταν η Τουρκία προχωρά σε προκλητικές ενέργειες αιφνιδιάζοντας την ελληνική πλευρά, η οποία σπεύδει να τις αποδώσει σε προπαγάνδα για το εσωτερικό της Τουρκίας.

Μόνο έτσι δεν είναι όμως τα πράγματα. 

Η   αντίδραση της κυβέρνησης, ή μάλλον η μη αντίδραση,  είναι ένα σοβαρό ζητούμενο καθώς επιτρέπει στον ηγέτη του CHP να προσχωρήσει σε προεκλογική-προπαγανδιστική  συγκέντρωση στην Ελλάδα την ώρα που όλες οι ευρωπαϊκές χώρες, με την Γερμανία πρώτη να έχει απαγορεύσει κάθε δραστηριότητα στο έδαφός της και να σημειωθεί ότι η χώρα αυτή έχει τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα όπως η Ελλάδα.

loading...

8 thoughts on “Τουρκική πρόκληση: Η Άγκυρα στέλνει τον ηγέτη του CHP στη Θράκη για προεκλογική ομιλία!

  1. Δυστυχώς μας κυβερνούν ανθελληνες και προδότες

  2. ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΕΛΕΩ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΩΝ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ.

  3. Σαρωτικά κύματα ιπτάμενων «δολοφόνων» στο Αιγαίο: Οι Τούρκοι φωνάζουν: «Σε πλήρη επιθετική διάταξη Ελληνες και Αμερικανοί»
    149
    SHARES
    Δημοσίευση: 28 Μάϊου 2018, 5:44 μμ | Ανανέωση: Μάιος 28, 2018 στις 6:59 μμ

    Ξεκίνησαν τα σαρωτικά κύματα των ιπτάμενων δολοφόνων στο Αιγαίο. Αυτό επιβεβαιώνεται και από ξένα δημοσιεύματα που αναφέρουν το εξής: «Για πρώτη φορά αμερικανικά drone επιχειρούν από ελληνικό αεροδρόμιο.»

    Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ άρχισε να χρησιμοποιεί drones MQ-9 Reaper από τη Βάση της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Λάρισα, την ώρα που εντείνεται η γενικότερη ελληνοαμερικανική στρατιωτική συνεργασία. Τα αεροσκάφη βρίσκονται προσωρινά στη Λάρισα, καθώς η βάση τους στην Αφρική επισκευάζεται.

    Το προσωπικό που χειρίζεται την απογείωση και την προσγείωση των drones θα βρίσκονται στη Λάρισα, ενώ οι χειριστές στις ΗΠΑ θα χειρίζονται τις πτητικές λειτουργίες μέσω δορυφόρου, κάτι που συνηθίζεται για τα MQ-9. Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, εντάσσεται αυστηρά στο πλαίσιο στρατιωτικής εκπαίδευσης με στόχο την παρακολούθηση και αναγνώριση.

    Οι αποστολές στον Νότο

    Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Βήματος, τα αεροσκάφη θα πετούν μόνο μέσω του ελληνικού εναέριου χώρου σε δρομολόγια που έχουν εγκριθεί από την ελληνική κυβέρνηση και ενώ θα λειτουργούν στον ελληνικό εναέριο χώρο, θα βρίσκονται σε επαφή με τις ελληνικές αρχές ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας ανά πάσα στιγμή.

    Τα παραπάνω επιβεβαίωσε ο Auburn Davis, επικεφαλής του γραφείου τύπου της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στην Αφρική σε πρόσφατες δηλώσεις του. Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται και από το έγκυρο defensenews.com.

    Την ίδια στιγμή, τρόμος επικρατεί στα ΜΜΕ που είναι φιλικά προς την Τουρκική Κυβέρνηση.

    Η εφημερίδα Birlik «βλέπει» βρώμικο σχέδιο των ΗΠΑ κατά της Τουρκίας που εξυφαίνεται όπως υποστηρίζει μέσω της ενισχυμένης, αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ελλάδα αλλά και τις προοπτικές αναβάθμισης τους στην Κύπρο.

    «Η εφημερίδα Birlik παλιότερα το είχε θέσει πολλές φορές, οι ΗΠΑ αποκάλυψαν στο βρώμικο τους σχέδιο σχετικά με την Τουρκία» είναι ο τίτλος του άρθρου της τουρκόφωνης εφημερίδας της Δυτικής Θράκης.

  4. ενω οι άλλοι ειναι πατριώτες, ολοι τους σκουπίδια ειναι

  5. Κ ΕΣΥ 7.09 ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΟΥΣΤ!

  6. ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΟΥΣΛΟΥΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

  7. Θελεις να ελθεις 9.19 να κανεις ασκησεις στους ορχεις μου ιδιες με αυτες στους κρικους και μονοζυγο στην ποσθην μου την οποιαν θα αναπετασω ειδικα δι'έσε?

Comments are closed.