Μπακογιάννη: Μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα με τα Σκόπια

«Mόνο μια λύση πακέτο, μπορεί να λύσει το πρόβλημα και αυτό έχει πει η Νέα Δημοκρατία σε όλους τους τόνους» δηλώνει η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στο «Έθνος» της Κυριακής.

«Η σαλαμοποίηση του ζητήματος ενέχει κινδύνους» προσθέτει η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ τονίζοντας ότι «σε κάθε περίπτωση όλοι επιθυμούμε μια βιώσιμη λύση». Κατηγορεί την κυβέρνηση για διγλωσσία και μικροπολιτική αντιμετώπιση του ζητήματος, καθώς, όπως λέει, δεν επιδίωξε την εθνική συνεννόηση αλλά προσπάθησε να δημιουργήσει πρόβλημα στην αντιπολίτευση.

«Δεν υφίσταται το αφήγημα περί «καθαρής εξόδου» από το μνημόνιο»

Υποστηρίζει, εξάλλου, ότι δεν υπάρχει καθαρή έξοδος, αφού η κυβέρνηση έχει δεσμεύσει τη χώρα σε υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και «έχει δεσμευτεί σε νέες περικοπές συντάξεων και μείωση του αφορολόγητου, ενώ η προσδοκία για ελάφρυνση του χρέους φαίνεται να εξανεμίζεται». «Άρα το αφήγημα της «καθαρής εξόδου» δεν υφίσταται, υπάρχουν πολλές και δύσκολες υποχρεώσεις», προσθέτει.

Η πρώην υπουργός τάσσεται υπέρ της κατάτμησης των μεγάλων περιφερειών αλλά προσθέτει ότι είναι επίσης απαραίτητη η θεσμοθέτηση της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού. «Δεν γίνεται 500.000 νέοι που βρίσκονται στο εξωτερικό να μην μπορούν να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας τους. Οι τεχνικές δυσκολίες τις οποίες επικαλείται η κυβέρνηση δεν έχουν βάση, καθώς θα μπορούσαν να ψηφίσουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους», υπογραμμίζει.

Τέλος η κ. Μπακογιάννη σημειώνει ότι μετά τις εκλογές στην Τουρκία «πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με τη γείτονα με βάση τα νέα δεδομένα στην εξωτερική πολιτική της».

loading...

6 thoughts on “Μπακογιάννη: Μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα με τα Σκόπια

  1. να πας να μεινεις στα σκοπια μωρη καριολα γαμω τη φυτρα σου

  2. Πάλι εσύ μωρή κωλόγρια πρωί-πρωί μπροστά μας; Σου φταίξαμε τίποτα και μας χαλάς την μέρα;

  3. ΟΥΥΥΣΤ ΓΑΜΩ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΕΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ….ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ,ΑΝΑΔΟΧΗ ΠΩΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΕΓΟΝΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΕΡΓΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΑΠΟ ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΟΥΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΚΟΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΓΑΜΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,,,,,ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΣΚΑΤΟΤΖΑΚΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΝΑΞΙΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ…ΟΥΥΥΥΣΤ, ΒΡΩΜΙΑΡΑ……

  4. ντόρα, τι γίνεται με τους λογαριασμούς των εκατομμυρίων ευρώ , αυτούς που βρήκε ο mr Kotzias; γιατί εσύ τα είχες ξεχάσει σε κάποιον λογαριασμό, για την σωτηρία των,,.,,,,,Μα……..ύρων,
    Και ακόμα έχετε το θράσος , να κυκλοφορείτε στη χώρα που εσείς καταστρέψατε, πουλώντας σωτηρία, δεν πάτε να πνιγείτε καλύτερα να ελευθερωθεί η χώρα,

  5. https://youtu.be/DOyrGDGu_sc

    ΕΤΣΙ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΜΙΖΟΤΑΚΕΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ και τον Κρις Σπύρου…

    “Κοτζιάς σε Ντόρα: «Διαπραγματευόμαστε υπεύθυνα με θεσμικούς παράγοντες, δεν κάνουμε μυστικές συμφωνίες με αναρμόδια κομματικά στελέχη και πράκτορες»”

  6. Ντόρα-Κούλα η κόρη του Δράκουλα Μητσοτάκη- τέως Μπακογιάννη- νυν Κουβέλου,η πιο ανάλγητη πολιτικός, επίγονος της πιο άπληστης πολιτικής οικογένειας…

    Η Ντόρα ήταν ανέκαθεν ξενόδουλη, ξενοκίνητη και υποστηρίκτρια με κάθε κόστος του σλόγκαν … « Τοις ξένων χρήμασι πειθόμενη και των υποτακτικών εκμεταλλευόμενη …»

    Η επιτομή του παλαιοκομματισμού στην πιο αποκρουστική της μορφή…
    Η πολιτική ορμονοπληξία σε όλο της το μεγαλείο…..
    Έχει μονάχα ζήλια κι απωθημένα.

    Εδώ η χώρα χάνεται και οι Nτοροπαλαμοκρούστες Αδωνομαλακίζοντε …

Comments are closed.