Παυλόπουλος: Οι Έλληνες θα υπερασπιζόμαστε την ελευθερία έναντι παντός και με κάθε τίμημα

“Εμείς οι Έλληνες διαχρονικώς θα υπερασπιζόμαστε την ελευθερία έναντι παντός και με κάθε τίμημα” δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, από το Οροπέδιο Λασιθίου κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 151 χρόνων από την ομώνυμη μάχη.

Στη δήλωσή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε, “η επική μάχη του Λασιθίου είναι ένας ύμνος των Κρητών και όλων των Ελλήνων στο βωμό της Ελευθερίας. Οι ηρωικοί αγωνιστές του Λασιθίου διδάσκουν ότι εμείς οι Έλληνες, άξιοι απόγονοι μεγάλων προγόνων διαχρονικώς θα υπερασπιζόμαστε την Ελευθερία έναντι παντός και με κάθε τίμημα. Όλα αυτά, όλους αυτούς τους μεγάλους αγώνες των Κρητών, των Ελλήνων τα συμπυκνώνει η ακόλουθη φράση του Νίκου Καζαντζάκη, στην οποίαν και μένω, σε αυτόν τον ιερό χώρο: ‘Εγώ μοναχός μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δεν την σώσω, εγώ θα φταίω'”.

Την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

loading...

3 thoughts on “Παυλόπουλος: Οι Έλληνες θα υπερασπιζόμαστε την ελευθερία έναντι παντός και με κάθε τίμημα

  1. ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΣ ΟΤΙ "ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ" ??

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ…
    Να γιατί ετοιμάζουν χειρότερες πολιτικές ξεπουλήματος και μαζικής εξόντωσης…
    Ποια είναι η πραγματική εικόνα της χώρας μετά τα 8 χρόνια μνημόνια; Είναι αληθινή η εξαγγελία της κυβέρνησης για καθαρή έξοδο από το πρόγραμμα;
    Η Ελλάδα δεν μπήκε στα μνημόνια λόγω κρίσης, αλλά από πολιτική επιλογή. Μια πολιτική επιλογή που δεν είχε καμιά σχέση με την κατάσταση της οικονομίας της, ούτε και των δημοσιονομικών της. Οδηγήθηκε στα μνημόνια για να μην σταματήσει να εξυπηρετεί το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος της σε βάρος των ευρωπαϊκών και εγχώριων τραπεζών.
    Είμαστε η πρώτη χώρα στον κόσμο όπου επιβάλλονται αυτές οι πολιτικές με φαινομενικά ειρηνικό τρόπο. Με το εκλεγμένο κοινοβούλιο να ψηφίζει συνειδητά την μαζική εξόντωση του πληθυσμού, αλλά και τη διάλυση της χώρας. Κι αυτό ειλικρινά δεν έχει ιστορικό προηγούμενο.
    http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2018/05/blog-post_26.html
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΧΑΘΗΚΑΜΕ .!!!!

  2. ΠΡΩΤΟΝ : ΕΣΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ, ΕΙΣΑΙ ΡΟΜΑ ΕΤΣΙ ?

    ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΟΤΙ :

    Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΛΙΟ- ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ, ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

    ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ " ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ " ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ & ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .

    ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΦΕΥΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΡΟΜΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ !

    ΑΛΛΩΣΤΕ, ΤΟ 99% ΤΗΣ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ- ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΚΟΥΑ-ΦΟΡΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ν' ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟΝ ΔΥΣΟΣΜΟ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ.

    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ….

    ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΞΗ, ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ….

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  3. Έχουμε και εδώ στην Ελλάδα πρόεδρο Ματαρέλα, όπως στην Ιταλία, τι λέει ο Παυλόπουλος όπου σταθεί και όπου βρεθεί στο ΕΥΡΩ και στην ΕΕ πάσι θυσία, που σημαίνει ότι Ε.Ε. και ΕΥΡΩ ακόμα και εναντίον των Ελλήνων να είναι. Αναρωτιέστε ακόμα πια μπορεί να είναι η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ που ακούμε κατά καιρούς είναι ή το ελληνικό ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ή η πραξικοπηματική προσκόλληση στην Ε.Ε. και στο ΕΥΡΩ κόντρα στην βούληση του λαού.

Comments are closed.