Κεραυνοί Φ.Φράγκου κατά κυβέρνησης: «Μην τολμήσετε να πάτε στη Βουλή ονομασία με τον όρο Μακεδονία χωρίς…»


Με αφορμή τη συμφωνία στην οποία φαίνεται να έχει καταλήξει η κυβέρνηση Τσίπρα για το Σκοπιανό, με το όνομα πιθανότατα «Βόρεια Μακεδονία» ο κ. Φράγκος στέλνει μήνυμα: «Μην τολμήσετε…».

«Μην τολμήσουν να πάνε στην Βουλή δίχως δημοψήφισμα την σύνθετη ονομασία, που θα εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία. Οι πατριωτικές δυνάμεις απορρίπτουν με οργή οτιδήποτε περιλαμβάνει τον όρο »Μακεδονία». Έτσι ή αλλιώς, είτε »Νέα», είτε »Βόρεια» είτε οτιδήποτε άλλο »Μακεδόνες» θα τους λένε παντού», δήλωσε ο επίτιμος Α/ΓΕΣ για να προσθέσει:

«Το ζήτημα είναι ότι θα έχουν πάρει από το νόμιμο ιδιοκτήτη του ονόματος »Μακεδονία», την Ελλάδα, την άδεια να λέγονται »Μακεδόνες» οι σλαβόφωνοι και οι αλβανόφωνοι των Σκοπίων. Θα έχουν κερδίσει την παρτίδα και θα έχουν βάλει το πρώτο »λιθαράκι» για την διεκδίκηση, όταν οι ιστορικές συνθήκες το επιτρέψουν και της »Νότιας», »Κάτω» ή παλιάς Μακεδονίας…».

Είναι προφανές πώς η δήλωση αυτή μήνυμα θα έχει και συνέχεια για τον στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο ο οποίος μπορεί να έχει δεχθεί πολλές προτάσεις να κατέβει στην πολιτική, αλλά ο ίδιος έχει ταχθεί στον αγώνα για την υπεράσπιση της Μακεδονίας, της Ορθοδοξίας, των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

6 σχόλια :