Ψηφοθηρία η υιοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια

Όλοι οι ψηφοθήρες των  πνευματικά  παρακμιακών που είναι υπέρ της υιοθεσίας από  ομόφυλα ζευγάρια,  μπορούν να αφήσουν  τα παιδιά τους ένα μήνα σε ομόφυλα ζευγάρια;  Να μας το δείξουν με πράξεις! Διαφωτίστε τα παιδιά στις οικογένειες. Κάντε κρυφά σχολειά τα σπίτια.
Θέλουν ν αυξήσουν την υπογεννητικότητα στους Ελληνες!  Πείτε τους ότι η κοινωνία είναι Υποκρισία !Συμφέρον! Δυσαρμονία! Μπλοκάρισμα!
Ότι όλοι αυτοί που τα λένε και τα ψηφίζουν είναι για το συμφέρον τους ενώ τρέμουν να το κάνουν πράξη στη ζωή τους. Να τους απαξιώνουν όλους αυτούς που εκμεταλλεύονται ψυχές παιδιών ,γιατί  ξέρουν ότι δεν τους ψηφίζουν αρμονικά άτομα και θέλουν περιθώριο. Οι σοβαροί ομόφυλοι είναι κατά της υιοθεσίας. 

Πάνε να βγάλουν ένα μισθό εις βάρους των παιδιών! Να μη παρασύρονται  τα παιδιά μας από κόμματα και κομματάκια αλλά να έχουν σταθερές αξίες με ΓΝΩΣΕΙΣ (όσο για αυτούς που επικαλείται ο παράγων που δεν ήξερε ούτε να μιλήσει, ο Σταύρος  ο τυχάρπαστος που πόνταρε σε αφελείς με το απόκομμα ,-που δε βασίζεται σε κανένα φιλοσοφικό ρεύμα, αλλά είναι για πλακιτσα-  να μας πει ποιοι ακριβώς είναι αυτοί  που είναι υπέρ, με όνομα και επίθετο, και για να δείξουν ότι δεν εξυπηρετούν συμφέρονται , αν θα το έκαναν πράξη στη ζωή τους στα παιδιά τους. Διαφορετικά ο φαιδρός Θεοδωράκης για άλλη μια φορά λέει ψέματα για το μισθό)

αναγνωστης

loading...

5 thoughts on “Ψηφοθηρία η υιοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια

  1. ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΛΟ?

  2. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ?ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ?

  3. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ?ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ?

  4. Οταν λένε , ολομέλεια, με πόσους βουλευτές είναι, δεν μας λέτε και τα ονόματα, για τις εκλογές;

Comments are closed.