Ευελπιστώ μια μέρα τα ΜΑΤ να παίρνουν εντολές απο το Ρουβίκωνα

Την επόμενη φορά που θα γίνει πλειστηριασμός, να είναι απ έξω διμοιρίες των ματ, μεταφιεσμένοι σε παγωτατζήδες σκουπιδιάρηδες κτλ. όπως γίνεται στα γκαγκστερικά έργα. Ή έχουμε νόμους ή όχι. Συμφωνώ απόλυτα με το Ρουβίκωνα, κα τα σκεπτικά τους.
Η οικονομική κατάσταση είναι τυρρανία αλλά αφού υπάρχουν νόμοι να υποστούν τις συνέπειες. Τα ματ παίρνουν εντολές απ τη μεγαλοαστική τάξη και απο αυτούς που την εκφράζουν. Ευελπιστώ μια μέρα να παίρνουν εντολές απο το Ρουβίκωνα, ως τότε όμως να τιμωρηθώ εκ του νόμου για τη δράση μου. Η μεγαλοαστική τάξη επέβαλλε νόμους εις βάρος του λαού αλλά ο λαός ετοιμάζει τη μαρέβα για υπουργό παρά τω πρωθυπουργώ……….

αναγνωστης

loading...

2 thoughts on “Ευελπιστώ μια μέρα τα ΜΑΤ να παίρνουν εντολές απο το Ρουβίκωνα

  1. Ρε κοπρίτη αναγνώστη σου εύχομε να πας αδιάβαστος από τους ρουβίκωνες και τα λοιπά τάγματα εφόδου των αναρχοάπλυτων γιατί μακάκα μου αυτοί οι δικοί σου όταν σε λίγο ο λαός θα σας διαολοστείλει στο 4% και θα σταματήσει ο λουφές από τα κανάλια της προδοσίας σε σας θα ξεσπάσουν και τότε όντας επαγγελματίες τρομοκράτες συριζαίους θα πηδάνε ,άσε που εσύ έχοντας χασει το λουφέ μπορεί και να ψοφήσης της πείνας όπως και πολλοί όμοιοι σου ρουφιάνοι.

  2. ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΜΑΤΑΤΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΧΩΣΕΙ ΤΟ ΚΛΟΜΠ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ .ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ,ΕΔΩ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΑ ΚΛΟΜΠ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ.

Comments are closed.