Το μήνυμα του ΚΚΕ για την 21η Απριλίου 1967

«51 χρόνια μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, διδασκόμαστε και τιμάμε την προσφορά και τη μνήμη των θυμάτων της χούντας, όσων φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν, υπέστησαν βασανιστήρια και γενικά έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην πάλη κατά της δικτατορίας» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ

«Τιμάμε τους αγώνες του λαού, τον ηρωισμό και την αυταπάρνηση των αγωνιστών, την προσφορά των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Δυναμώνουμε τον αγώνα για κοινωνική πρόοδο και λαϊκή ευημερία, για το δικαίωμα να αποφασίζει ο λαός με κριτήριο το δικό του συμφέρον. Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες και την εξουσία του κεφαλαίου, που αποτέλεσαν άλλωστε και τους βασικούς παράγοντες επιβολής της στρατιωτικής δικτατορίας. Σήμερα, εντείνουν τη φτώχεια και την εκμετάλλευση, την επίθεση στις λαϊκές ελευθερίες και τα δικαιώματα, οδηγούν τους λαούς σε πολεμικές περιπέτειες» προσθέτει το ΚΚΕ, με αφορμή τη συμπλήρωση 51 ετών από την επιβολή της δικτατορίας στην Ελλάδα.

«Η Χούντα ούτε πάτησε ούτε ξεπήδησε από το κενό. Γεννήθηκε από την κρίση του πολιτικού συστήματος τα προηγούμενα χρόνια. Βρήκε λίγο – πολύ «έτοιμο» τόσο το ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο, με κύριο χαρακτηριστικό τον αντικομμουνισμό, όσο και τους μηχανισμούς καταστολής του μετεμφυλιακού κράτους, των οποίων υπήρξε γέννημα θρέμμα. Είχε την ανοχή και στήριξη των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, υπηρέτησε τους σχεδιασμούς τους, άνοιξε το δρόμο για την τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο» σημειώνεται.

Ακόμη το ΚΚΕ υπογραμμίζει ότι «απόδειξη πως η αστική τάξη, προκειμένου να διασφαλίσει την απρόσκοπτη πορεία των συμφερόντων της, δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να καταφεύγει στο οποιοδήποτε μέσο, αντιδραστικό, αντιλαϊκό ή αυταρχικό, να εναλλάσσει την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία με ανοιχτά δικτατορικές μορφές διακυβέρνησης».

«Το ΚΚΕ, παρότι ήταν εκτός νόμου από το 1947 και χωρίς Κομματικές Οργανώσεις από το 1958, αποτέλεσε την ψυχή της αντιδικτατορικής πάλης. Η διάσπαση με τις δυνάμεις του οπορτουνισμού το 1968 (που στη συνέχεια συγκρότησαν το λεγόμενο «ΚΚΕ εσ.») έδωσε ένα οργανωτικό και ιδεολογικοπολιτικό εφαλτήριο για την ανάπτυξη νέων παράνομων Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ. Δίπλα του έδρασε ηρωικά και είχε τη δική της μεγάλη συμβολή η ΚΝΕ, που ιδρύθηκε το 1968» αναφέρει η ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος.

«Χιλιάδες στελέχη και μέλη του Κόμματος και της Νεολαίας του κατέθεσαν μεγάλες θυσίες στην υπόθεση της ανατροπής της χούντας, γι’ αυτό αποτέλεσαν τον πιο μισητό στόχο της. Ήταν το μοναδικό κόμμα που έβλεπε και στήριζε την ανατροπή της χούντας μέσα από την οργανωμένη πάλη της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων. Δεν την ανέθεσε στον διεθνή καπιταλιστικό παράγοντα – ευρωπαϊκό, αμερικανικό και γενικά ΝΑΤΟικό – ή στις εγχώριες αστικές πολιτικές δυνάμεις. Καταδίκασε τις προσπάθειες μεταμφίεσης της χούντας, με τη λεγόμενη “φιλελευθεροποίηση”, και ανέδειξε ως κύριο ζήτημα την ανάπτυξη της λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές για την ανατροπή της» τονίζει ο Περισσός.

«Τα διδάγματα αυτής της πάλης έχουν μεγάλη διαχρονική αξία. Σήμερα, που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με τη στήριξη και των άλλων αστικών κομμάτων, αναδεικνύεται σε σημαιοφόρο του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού στην περιοχή, για λογαριασμό του ελληνικού κεφαλαίου, που πυκνώνουν τα σύννεφα ενός γενικευμένου ιμπεριαλιστικού πολέμου, που εντείνεται η επίθεση στα εργατικά – λαϊκά δικαιώματα για χάρη της καπιταλιστικής ανάκαμψης, αποκτά επείγοντα χαρακτήρα το δυνάμωμα της εργατικής – λαϊκής πάλης, η ετοιμότητα δράσης κάτω από όλες τις συνθήκες και η προώθηση της Κοινωνικής Συμμαχίας σε αντιμονοπωλιακή – αντικαπιταλιστική κατεύθυνση. Χρειάζεται να ενταθούν οι προσπάθειες για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, για μια ισχυρή Κοινωνική Συμμαχία που θα βάλει στο στόχαστρο το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα της εκμετάλλευσης και των πολέμων» καταλήγει η ανακοίνωση.

loading...

17 thoughts on “Το μήνυμα του ΚΚΕ για την 21η Απριλίου 1967

  1. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΨΩΜΙ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑΣ.Η ΔΕ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ.ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΚΕ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΝΘΕΛΙΝΙΚΟ,ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ,ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ,ΑΘΕΟ ΑΚΡΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ..ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΑΠΗΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ.ΑΣ ΩΨΕΤΑΙ Ο 'ΜΕΓΑΣ ΕΘΝΑΡΧΗ' ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ, ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΡΑΣΞΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.ΑΣ ΩΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΩΣ ΥΣΤΑΤΗ ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ.ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ.ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ…

  2. Ναι οι απριλιανοι ρήμαξε τα ταμεία κλέψανε τα λεφτά του κοσμάκη φέρανε τα λαθροπηθικια που κλέβουν βιάζουν σκοτώνουν και τους ονόμασαν επενδυτές κλείσανε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις και στο τέλος αφού φάγανε τα πάντα μας βάλανε μέσα στο Δντ άρε Παπαδόπουλε πόσο δίκιο είχες που έλεγες ότι μετά από σαράντα χρόνια θα σε ζητάμε πάλι να κυβερνήσεις έφτιαξες μια Ελλάδα χωρίς να χρωστάει μηδέν εγληματικοτητα μηδέν ανεργία χάρισες τα χρέη του κόσμου σε τραπεζες

  3. ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΑΘΑΝΑΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΟΠΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΝΤΕΜΕΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΙΔΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΒΘΕΘΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙ ΑΤΩ ΣΘΥΜΜΑΧΩΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ. ΝΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΦΤΩΧΕΙΑ ΑΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΝΟΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΙΣΚΥΛΑ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΗΔΗ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……..ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΟΥ 21ης ΑΡΙΛΙΟΥ 1967,,,ΖΗΤΩΝ ΟΙ ΕΝΔΟΞΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΖΗΤΩ Ο ΑΘΑΝΑΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967!!!!

  4. O ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΊΚΗΣ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΙΑ.ΤΟΥΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΓΙΑ ΑΜΜΟΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΠΑΝΙΑ.ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ,ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΑΝ,ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΚΑΨΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ.ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ.ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΟΥΚΟΥΤΙΑ,ΑΛΛΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΤΕΡΝΕΣ,ΕΓΔΑΡΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ,ΕΣΦΑΞΑΝ ΜΩΡΑ ΜΕ ΨΑΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΜΥΤΕΣ ΑΥΤΙΑ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΟΣΜΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΚΑΠΕΤΑΝΕΩΝ,ΕΚΟΒΑΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΩΝ,ΠΑΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΑΡΠΑΖΑΝ ΤΙΣ ΛΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΖΑΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΔΙΑ.
    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΕΣΤΡΩΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ.
    ΕΩΣ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ?
    ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΟΥΣΙΩΔΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ?
    ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?

  5. ΑΝΤΕ,ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ,ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ,ΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ,ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ,ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ..!
    ΖΗΤΩ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ.

  6. ΕΔΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΣΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ,ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ.

    ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΧΡΕΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΛΛΑ ΣΗΚΩΣΕ ΕΚΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΝΤΠ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΕΝΑΣ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ 200.000 ΦΑΚΕΛΟΙ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ 15 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.

    ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Π/Τ…

    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

  7. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ
    ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΤΗ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
    ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ…

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩ ΕΔΩ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

    Ο Σώρρας και τα λεφτά που (δεν) υπάρχουν
    http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/2016/11/soreos.html

  8. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΑΝΟΑ ΟΝΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΡΩΤΑ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ,ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ??

    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
    ΑΡΘΡΟ 196 ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

    15 ΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.

    http://www.dsa.gr/e-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-196-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1

  9. Ζητω η 21 Απριλιου,τα καλυτερα χρονια για την Ελλαδα μας ηταν,μετα ηλθαν τα ανθελληνικα εβραικα κτηνη

  10. βρε ανοο ον πηγαινε να δουλεψεις για να ζησεις και μην περιμενεις να σε σωσουν αφραγκοι παπατζηδες απατεωνες, που δεν μπορουν να σωσουν τον εαυτο τους
    δεν χορτασες παραμυθι απο τους πολιτικαντηδες, θελεις κι απο τους γυφτους;
    ας βγει απο το λαγουμι του ο καταζητουμενος απατεωνας και θα δουμε αν θα φαει 15 χρονια φυλακη ή ισοβια

  11. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 200.000 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΔΟΛΙΑ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ….

    ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Ο,ΤΕΡΜΑ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΣΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ….

    ΕΚΕΙ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ,ΑΝ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑ,Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ….

    ΟΜΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΠΙΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟ 2012 ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ…

    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ….ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΚΟΜΗ,ΓΙΑΤΙ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ,Η ΠΙΑΤΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ…ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΑΝ ΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ… �� ��

  12. Μαρκουλινο τριμαλακα, την φυλακα την πληρωσες;
    Τα εξωδικα αποπληρωμης του γυφτου, οπως μας διαβεβαιωνεις και συ και πολλοι αλλοι γυφτοεξαπατηθεντες, που τους ερχονται οι κατασχεσεις λογαριασμων και οι πλειστηριασμοι σωρηδον, ειναι για τον καλαθο των αχρηστων.
    Ο Τσιλιγκαριδης και 16 αλλοι γυφτοοπαδοι μαλιστα, κοινοποιησαν με επιστολη, την κατασχεση των τραπεζικων τους λογαριασμων στον Γκουτιερες, ο οποιος τους εξεφρασε τα θερμα του συλλυπητηρια, για την μαλακια που τους δερνει…

    Markos Stagakis
    3 Μαρτίου ·

    ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΟΥ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ,ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ….

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΕΣΙΜΗ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΠΙ ΟΠΟΥ ΕΝΩ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ,ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΠΗ Η ΔΙΚΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΤΑΧΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΛΗΤΗΡΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ….

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ,ΕΙΧΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΓΩ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ,ΤΟ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ,ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ,ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ….

    ΕΚΕΙ ΤΕΛΟΣ,ΟΛΑ…!!!!..ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΠΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΦΕΤΕΙΟ…

    ΠΑΡΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ 36 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ,ΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΔΙΝΑ 60 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ…..

    ΣΤΙΣ 4-6 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΗΣΥΧΟΣ,ΑΛΩΣΤΕ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 400 ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ…

    ΧΘΕΣ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ…

  13. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ….ΠΟΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΠΟΝΑΣ??

    ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ,ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ…

    ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΕΣ

  14. Ζήτω ο ελληνικός στρατός που συνέτριψε τον κομμουνισμό (με μεγάλη βοήθεια βεβαίως απ' τους άγγλους συμμάχους του, γιατί μόνος του δεν θα το κατόρθωνε) και περνάμε έτσι θεϊκά σήμερα. Μέσα στα πλούτη, την ευμάρεια και την ευτυχία.

  15. Αχ καημό που το έχεις. Τελικά εσύ για να πεις ζήτω σε κάτι πρέπει να το ονομάσεις χούντα. Το τραβάει ο οργανισμός σου… Ξερω σου έχει μείνει απ' τη σκυλοχουντα των συνταγματαρχών.

  16. Καλά, κάνε ένα ταμα του εθνους και μπορεί να τους ξαναδείς.

Comments are closed.