Κραυγή αγωνίας από δημοσκόπο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας: Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει επικίνδυνα! Η σκευωρία δεν πάει καλά – Να τεθεί εκτός νόμου…

Ύστερα από τις απειλές της «Εφημερίδας των Συντακτών» προς τους φίλους της Χρυσής Αυγής, έρχεται άλλο ένα άρθρο – κραυγή αγωνίας για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, αυτή τη φορά από τον Νίκο Μαραντζίδη, τον υπεύθυνο των μαϊμού δημοσκοπήσεων για το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Ο Μαραντζίδης παίρνει ως αφορμή το ότι η Χρυσή Αυγή αποκάλεσε προδότες τους προδότες μέσα στη Βουλή και αναπτύσσει το παραλήρημά του με άξονα το αίτημά του να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει: «Αντί, λοιπόν, το καθιερωμένο πολιτικό σύστημα να επιχειρεί με πολύπλοκο τρόπο (και συχνά ακροβατώντας) να αντιμετωπίσει τη Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε να προχωρήσει άμεσα στην απαγόρευση της λειτουργίας της.»

Η φαινομενικά περίεργη φράση περί «ακροβασιών» ευκόλως εξηγείται, αφού στην ουσία πρόκειται περί δανείου από ένα παλαιότερο άρθρο της εφημερίδος «Τα Νέα», όπου ο αρθρογράφος Δημήτρης Μητρόπουλος, παραδεχόταν ότι για την πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής «χρειάζονται, βέβαια, κάποια νομικά ακροβατικά – όπως χρειάστηκαν και τον περασμένο Σεπτέμβριο – αλλά το ζητούν επίμονα οι ξένοι».

Ο Μαραντζίδης, ως δημοσκόπος, προφανώς και δεν αρθρογραφεί «στον αέρα», αλλά έχοντας κατά νου τα στοιχεία των μετρήσεών του· όχι αυτά που δημοσιεύει, αλλά τα πραγματικά. Ο ίδιος, άλλωστε, στο άρθρο του σημειώνει ότι λίγες μέρες πριν την απαρχή της σκευωρίας του 2013 και συγκεκριμένα στις 20 Αυγούστου του 2013 είχε δημοσιεύσει άρθρο με το ίδιο αίτημα, η οποία αποδεδειγμένα έγινε με πολιτικές εντολές ύστερα από τα αποτελέσματα των τότε δημοσκοπήσεων.

Το είχε παραδεχτεί ο Δένδιας λέγοντας: «Kατέγραφε ποσοστά που άγγιζαν ή υπερέβαιναν το 15%… Όταν ξεκίνησε η ιστορία μετά την αποστολή των δικογραφιών η Χρυσή Αυγή άρχισε να έχει μία αποκλιμάκωση, όταν οι Έλληνες πολίτες καταλάβαιναν περί τίνος επρόκειτο, έπεσε καταρχήν στο 13%. Και εδώ που είναι Ευρωεκλογές, η Χρυσή Αυγή κατέγραψε κάτω από 10%…»

https://youtu.be/_emyd_LLYvE

Δένδιας: Με τις διώξεις θέλαμε να μειώσουμε την εκλογική δύναμη της Χρυσής Αυγής



Γιατί, όμως, ο Μαραντζίδης δεν εναποθέτει το ζήτημα στην περιβόητη «δίκη της Χρυσής Αυγής»; Το εξηγεί ο ίδιος παρακάτω και σας παραθέτουμε τα σχετικά αποσπάσματα:

«Η ταύτιση της Χρυσής Αυγής με εν γένει εγκληματική συμμορία είναι κατά τη γνώμη μου προβληματική, ανάμεσα σε άλλα, και ως προς το γεγονός του απολίτικου χαρακτήρα του επιχειρήματος (αφήνω στην άκρη τη δυσκολία ποινικής απόδειξης κάτι τέτοιου).»

«Είναι απολύτως βέβαιο πως χάρη σε αυτές τις ενέργειες επιτεύχθηκε ένας κάποιος περιορισμός της αρχικής δυναμικής της και χωρίς αυτές είμαι πεπεισμένος πως το πρόβλημα θα ήταν πολύ μεγαλύτερο. Όμως πρόκειται για αλυσιτελή προσπάθεια. Η γνώμη μου είναι πως αυτό οφείλεται στο γεγονός πως το μεν πρώτο (η ποινική απόδοση ευθυνών στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής) χρονίζει και δεν φαίνεται να προχωράει και πολύ καλά, το μεν δεύτερο (η απομόνωσή της Χρυσής Αυγής στη Βουλή) δεν δείχνει να παραδειγματίζει ούτε την οργάνωση ούτε και τους οπαδούς της.»

Επειδή, λοιπόν, οι μέχρι στιγμής μεθοδεύσεις έχουν αποτύχει παταγωδώς και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής εκτινάσσονται, ο… δημοκράτης Μαραντζίδης προτείνει την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να «ενισχύσει την αυτοπεποίθηση της Δημοκρατίας και θα αποτελέσει ένα μάθημα για το μέλλον, που θα το λάβουν όλοι».

Με αυτή τη φράση, προφανώς, εννοεί την αυτοπεποίθηση των κλεφτών και των απατεώνων να ληστεύουν τον Ελληνικό Λαό και να προδίδουν τα εθνικά συμφέροντα, όπως έκαναν επί δεκαετίες πριν μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή και αρχίσει το ξεμπρόστιασμα.

loading...

19 thoughts on “Κραυγή αγωνίας από δημοσκόπο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας: Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει επικίνδυνα! Η σκευωρία δεν πάει καλά – Να τεθεί εκτός νόμου…

  1. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…………………………….ΠΛΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!……………….

  2. ΜΙΑ ΣΟΦΗ ΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ…………..
    Υ Π Ο Μ Ο Ν Η

  3. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟ Λ Α Θ Ρ Ο Μ Ε Τ Α Ν Α Σ Τ Ε Σ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ 15 ΑΛΛΑ 30 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ, ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ…

  4. Το κόμμα αυτό (και γενικά ο πατριωτισμός) στέκεται ως μέγα εμπόδιο στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης, γι' αυτό δεν πρέπει να σας παραξενεύει ο τρόπος συμπεριφοράς ενάντια σ' αυτό το κόμμα.

  5. τωρα που ανεβαινει η χρυση αυγη θα κατεβαινουν οι υπολοιποι
    γι αυτο και η κραυγη αγωνιας εχει δικιο να κραυγαζει ετσι κραυγαζουν και τα ορνια οταν τους περνουν το φαι και σε αυτους τη ψηφο παντως τον συμβουλευω να μην κραυγαζει αγωνιωδως γιατι θα πρηστουν τα λαιμα του και μετα που θα ανεβει κιαλλο η χρυση αυγη πως θα κραυγαζει

  6. στενοχωριεται το κκεδαριο για την ανοδο της ΧΑ και βαζει τα τσολια να φωνασκουν

  7. Μην δηλώνετε ποτέ τις πραγματικές προθέσεις σας για την ψήφο σε επικείμενες εκλογές.
    Παραπλανήστε το σύστημα.

  8. ΘΕΙΟΝ ΔΩΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΑΠΛΥΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!….. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !

  9. Στον Λαγό αναφέρεσαι; Αυτός κραύγαζε προχτές στη Βουλή. ΄Οχι, αυτος απλώς έχει νεύρα γιατί τα τελευταία τηλεφωνήματα τη νύχτα της δολοφονίας του Φύσα τον εμπλέκουν. Τώρα αν πρήστηκαν τα λαιμά του είναι λίγο δύσκολο να το πούμε τέτοιο βουβάλι που είναι. Όποιος ενδιαφέρεται για την υγεία του να του πει να κάνει δίαιτα.

  10. ΄Αει γεια σου μάστορα. Καλά τους τα λες. Κι εγώ όποτε με ρωτάνε απ' το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας δεν τους λέω ότι θα ψηφίσω ΚΚΕ. Τους λέω ότι θα ψηφίσω Χρυσή αυγή. ΄Ολοι στη γειτονιά μου αυτό κάνουν . Καλά δεν κάνουμε; ΄αστους να πιστεύουν ότι θα ψηφίσουμε χρυσή αυγή. Εμείς δαγκωτό ΚΚΕ.

  11. Υπομονή γιατί έτσι κι αλλιώς η γη θα γίνει κόκκινη.

  12. ΔΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΟΝΗ Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ Η ΜΗΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΚΟΜΠΑΡΕ;

  13. 12.41
    Μπα!! είναι η μαλακια που τους δέρνει. Τους λες στρίψτε δεξιά αλλιώς θα βρείτε κι αυτοί πάνε ολόισια ντουγρου για τον γκρεμό. Πού να τους δεις; πέφτουν σαν τα ζαλισμένα κοτόπουλα στον Καιάδα.

  14. Και φωνάζουν κι ότι έρχονται τα ζαγάρια. Πού έρχεστε ρε; Ντουγρού στον πάτο της θάλασσας πάτε χαϊβάνια, α, χαϊβάνια.

  15. @12.41 και 12.49
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΟΜΠΑΡΕ;

  16. @12.52
    ΠΛΑΙΡΙΑ σου λέω. Πιο πλαίρια κι απ' τη δημοκρατία του πρώτου σχολιαστή.

Comments are closed.